Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! pentru 1 ANISOR

ANDREI NICOLAE - [monicaI]

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Anis, iti tin pumnii pentru astazi si transmitei salutari d-lui doctor si din partea Siminei Condrea!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Mai fetelor ce inseamna sa fii atomic?
Daca sa te cateri peste tot, sa tragi de toate,sa rozi cabluri, sa apese pe orice seamana a buton (ex: opreste calculatorul), deschide dulapuri scoate tot ce gaseste, deschide usa de la cuptor, trage de hainele din cuier de era sa-i vina in cap de cateva ori, etc.... inseamna sa fii atomic atunci ne inscriem si noi in club.

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll_mada, abia asteptam sa ne povestesti !

Nique15, ne pare rau de problemele prin care ai trecut ... Refacere usoara ! Si felicitari pentru primii pasi ai micutei tale! Pupici .

Albinutzza, pupam bondarasul care isi revine! Incet, incet o sa scapati si de antibiotice. Legat de amintiri... le am si pe cele neplacute ... dar... am zis ca-i mai frumos sa le spun doar pe cele placute .

Anis, succes ! Sa fie totul bine .

Lulu75, distractie maxima la mare! Vom astepta povesti si pozute la intoarcere ...

MONAI, asteptam cu nerabdare povestioara ta! .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Diana - succes in obtinerea locuintei ANL ne-am fi inscris si noi dar am depasit varsta eu am 38 ani in septembrie
- si piticului meu ii place sa danseze dupa orice melodie, e foarte haios cand da din fundulet
- bubite nu mai avem dar acum ne-au ciupit niste tantari
Palmyrah2002 - concediu frumos
Valcampan si lulu75 - drum bun si timp frumos la mare

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Alte fotografii

Mergi la inceput

Albinutza - sanatate bodnariciului, sa se faca bine cat mai repede

Anis - tinem pumnii pt azi la doctor

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele va pupik pt gandurile voastre.Pe la ora 14 ma duc..sunt nebuni..pana atunci trebuie sa stau fara apa si mancare...fara mancare mai merge ..da fara apa mor..

Vinerea viitoare plecam si noi 10 zile la bulgari cu Ingrid..de abia astept..si in septembrie merg doar eu si sotul 1 sapt.la greci, de fapt si bb mik din burtik , asa ca porumbeii...asta era vacanta planuita pt concepere bb 2

AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

nique,
1) dosarul de stimulent e cam la fel cu cel de indemnizatie. adica e cererea aia lunga in care nu mai bifezi indemnizatie ci stimulent. si-ti mai trebuie o adeverinta pe care ti-o dau de la primarie si pe care trebuie s-o completeze cei de la servici prin care sa dovedeasca ca tu ai muncit cel putin 12 luni inainte de a naste (ca la stimulent ai nevoie de 12 luni). si am depus si o copie dupa cererea de revenire din concediu pe care o depusesem la servici.
ei pe prima cerere zic ca esti obligat sa declari asta cu concediul in maxim 10 sau 15 zile parca. dar eu pt ca am dat peste o proasta la primarie si am refacut dosarul de vreo 3 ori l-am depus cam pe 20 ale lunii. norocul meu ca in prima luna mi-a venit tot indemnizatia :) acu sa vad dca an-o sa-mi ceara banii inapoi la sf.

roag-o pe aia de la primarie sa-ti explice f clar ce trebuie scris in declaratia aia cu 12 luni pt ca e destul de ambigua si eu ti-am zis a trebuit s-o refac pt ca la servici aia n-a inteles bine ce sa scrie.

2) eu o sa-i fac priorix ca asa e in schema de vaccinare de la pediatra mea

3) momentele principale de la turta sunt cele spuse de anis. in plus eu mai stiam ca nasul cand rupe turta tre sa puna si niste bani sub ea. si intradevar poti sa cumperi la nasi un cadou ceva. eu n-am luat ca am luat eu turta in locul lor.
iar pe tava pui ce vrei sa aleaga copilul. eventual doar 3 lucruri ca sa nu aiba prea multe optiuni :D

albinutza,
bine ca si-a revenit luca. eu dupa cat de repede si-a revenit inclin sa cred ca n-a fost decat o viroza. ca la infectii se simte puiul mult mai rau si nu-si face efectul antibioticul asa de repede...dar n-o sa stii niciodata. bine ca a trecut repede.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

mai fetelor,
eu sincera sa fiu n-am prea fost prin spitale. o singura data am stat vreo 3 zile internata ca m-au suspectat de peritonita acum multi ani. noroc c-am dat peste un chirurg care mai intai m-a investigat bine si-a ajuns la concluzia ca aveam de fapt o anexita asa ca am scapat netaiata.
si in sarcina cand am avut iara dureri si-au vrut aia de la urgenta in luna a 7-a sa ma opereze iar de apendicita, noroc cu al meu ginecolog care tot asa m-a tinut 3 zile in spital si mi-a facut investigatii si a concluzionat ca aveam doar o infectie urinara mai urata. asa ca am scapat a doua oara.

de nastere nu mi-a fost frica pt ca am stat in baza faptului c-o sa fac epidurala. plus ca niciodata nu mi-a fost frica de durerea care e acuta si trece...ca ma gandesc ca trece. mie mi-e frica de durerile cronice care simti ca nu se mai termina.

oricum nici o durere nu se compara cu bucuria de a fi mama. dar ramai asa cu un gust amar dupa o nastere in conditii de-astea.

Mergi la inceput

i-am facut ieri mariei analize. a fost f cuminte n-a plans. doar a marait un pic pe la a treia eprubeta ca deja cred c-o durea manuta. dar si-a revenit repede si-a mancat si s-a odihnit si-a fost ok.
i-au iesit ok toate. doar la hemograma i-a iesit o anemie usoara asa ca o sa vad ce-mi recomanda pediatra.
mai am de facut doar un sumar de urina sa vad daca o sa reusesc sa-l colectez.
am avut mari emotii dar a fost mai simplu decat ma asteptam.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput