Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
poze turtaaaaaaaaaa ...& petrecere 1an!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/album?.dir=4baere2
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
joker spune:
..vazut poze, pupam motata caraghioasa...superba rochita, se pare ca s-a distrat de minune
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Albinutzza spune:
Emanuela, legat de anemie, dr pediatru ne-a zis ca orice copil la vasrta asta are o mica anemie, care este absolut normala, pt ca sunt in crestere. Sper sa fie bine la voi
Anis, super poze si motata si mami 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' la 1 an
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
12+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
nique15 spune:
Emanuela, unde ai depus tu dosarul? In Bucuresti? Ca eu am sunat acum si la primarie si nu mi-au zis nimic de o cerere pe care sa o iau de la ei si sa o completeze angajatul?
Cum i-ai facut analizele Mariei, ai tinut-o nemancata?
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Albinutzza spune:
Nique si eu tot de la Primarie am luat formularul, si adeverinta. Eu stau in sect 2, si am fost la un centru, langa mine, care apartine de Primarie
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
nique15 spune:
Albinutzza, eu stau in sectorul 3 si e ff departe primaria
! Ar fi culmea sa ma plimbe de nu stiu cate ori pt hartii!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
ema.nu.ela spune:
nique15,
pentru sectorul 3: e o sectie speciala pe bd. 1 decembrie. nu mai stiu numarul dar sa-ti explic cumva ca oricum nu e la strada ci printre blocuri.
stii unde e sectia financiara de pe lucretiu patrascanu? de-acolo iesi inspre 1 decembrie pe la piata Diham. cum treci de piata Diham, e o cladire pe stanga chiar inainte sa ajungi in bulevard. dupa cladirea asta e si un loc de joaca mic topogane.
sau daca vii pe 1 decembrie, intrebi tot asa de piata si cand vezi topoganele o iei pe straduta aia.
daca nu stii piata Diham intrebi de ea apoi e relativ simplu. daca ai nevoie de copii xerox vezi ca e o toneta in piata ca aia n-au.
ema.nu.ela spune:
pe maria n-am tinut-o nemancata. ca nu i-am facut glicemia.
s-a trezit ea pe la 6.30, i-am dat sa pape laptic, si la 7.30 am iesit pe usa cu ea. am ajuns pe la 8 la clinica era aproape liber. ne-au primit imediat si in 5 minute gata. am luat si un pampers cu kk proaspat de dimineata si i-am pus acolo intr-un recipient la wc. le-am parfumat alora wc-ul :)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
nique15,
pentru sectorul 3: e o sectie speciala pe bd. 1 decembrie. nu mai stiu numarul dar sa-ti explic cumva ca oricum nu e la strada ci printre blocuri.
stii unde e sectia financiara de pe lucretiu patrascanu? de-acolo iesi inspre 1 decembrie pe la piata Diham. cum treci de piata Diham, e o cladire pe stanga chiar inainte sa ajungi in bulevard. dupa cladirea asta e si un loc de joaca mic topogane.
sau daca vii pe 1 decembrie, intrebi tot asa de piata si cand vezi topoganele o iei pe straduta aia.
daca nu stii piata Diham intrebi de ea apoi e relativ simplu. daca ai nevoie de copii xerox vezi ca e o toneta in piata ca aia n-au.
Nu cumva e Piata Minis???
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

ema.nu.ela spune:
nique,
scuze, e piata minis vorba albinutzei. eu nu prea le am pe-astea ca nu stau in zona.