Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 11
nique15 spune:
Emanuela, am mai fost o singura data pe acolo, atunci cand am depus actele pt indemnizatie si am ublat bezmetica de colo-colo - eu nefiind din zona si venind tocmai de la Mall, mi s-a parut la capatul pamantului! Ma ingrozesc ca trebuie sa merg din nou! Bine mi-am luat ca reper gradinita, dar asa cum mi-ai explicat tu mi se pare mai uman! Merci!
La ce policlinica ai fost cu Maria? Ai avut nevoie de trimitere de la dr copilei? Te-a costat ceva? As vrea sa-i fac si eu Siminei analizele, de asta te intreb!
Da, Albinutzza, e Piata Minis, asa mi s-a spus la telefon prima data, dar eu nefiind din zona mi-era tot una
!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
ema.nu.ela spune:
nique,
mie pediatra de cartier mi-a dat sa-i fac doar hemograma din deget gratis. probabil daca-i dai ceva iti da mai multe. cred ca e aceeasi lista de analize gratis de la stat care se da si la adulti.
oricum eu de luat analize la bebe n-am incredere decat in medsana unde sunt niste asistente super si iau sange cu niste ace mici-mici care au atasat un furtun lung si subtire pana la eprubeta. asa ca eu acolo le-am facut pe banii mei fara nici o recomandare.
au aparatura super misto si-ti dau rezultatele in aceeasi zi insa costa. daca te intereseaza poti sa intri la ei pe site sa vezi preturi.
o singura data mi-am luat si eu analize gratis la o policlinica mai obscura si-am stat la o coada vreo 3 ore si mi-au spart vena rau de tot am avut bratul invinetit 1 luna.
acum depinde pediatra ta cu ce laborator are contract.
eu imi fac analize de control de obicei la medlife ca am gratis de la servici dar pt maria mi s-a parut mai bine la medsana si e si mai aproape de casa.
daca n-ai nici un motiv intemeiat eu zic ca nu se merita sa intepi copilul pana la 2 ani. eventual doar o hemograma din deget. dar eu eram obsedata sa nu aiba copilul lipsa de ceva la cate mofturi face la mancare.
mamica de maria, 1 an
brianamica spune:
Anis, vazut poze frumoaseeee !!!! Tu si Ingrid sunteti doua frumoase iar petrecerea cred ca a fost super reusita !
Sa fiti sanatoase amandoua, iar tie o sarcina si o nastere usoara iti doresc !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Tethys spune:
Anis, vazuram si noi frumusetea ta mica! Ce bine-i sta intre bilute
... si cum ii place
... Felicitari pentru reusita petrecere si pupici
micutei ce ti-a "furat" ochii
! Sarcina usoara in continuare
!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
delia grozav spune:
Fetelor, eu va citesc dar nu prea am dispozitie sa scriu.
Depresia mea s-a accentuat si desi ma straduiesc din rasputeri sa o depasesc nu prea reusesc.
O sa revin cand o sa fiu mai bine.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
joker spune:
delia
ti-am trimis un mesaj...ma bag si io in seama..cred ca am face pereche buna![]()
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
MONAI spune:
Anis, v-am vazut pozele, sunteti tare draguti
. Felicitari si pentru bebica 2, abia apuc sa aflu cum se va numi
.
Dede, sper sa fii mai bine cat de repede
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Fetele, m-am tinut de cuvant: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81434
Si am scris-o pentru toate prietenele mele dragi, de aici, de pe forum
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
joker spune:
monai, am citit-o
sa iti traiasca bb si sa fiti cu totii sanatosi...ma descurajati intr-ale scrisului..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Tethys spune:
MONAI, tare frumoasa povestea voastra
! Multi pupici
din partea noastra si multumim ca ne-ai facut partasi la un moment atat de miraculos, care e nasterea unui copilas
!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE