Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 12
Tethys spune:
Delia grozav, te pupam dulce
si suntem alaturi de tine
! Iti uram sa reusesti sa-ti revii cat mai repede
!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
geaninaelena spune:
Multumesc tuturor fetelor pt felicitari!! Sa dea D-zeu sa fie bine.
Mie de 2 zile nu imi mai merge netul (acum sunt la o verisoara), asa ca nu pot sa va mai urmaresc nici macar din "umbra"...sper sa revin cat se poate repede.
Kasi nu am primit nimic pe PM...astept
Va pupic si sa ne "vedem" cu bine!!!
Gia
7 + si Mihai (14.07.2005)
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos
Simonaci79 spune:
Buna seara! Mai trec si eu pe aici.... cam rar din pacate....
Ema.nu.ela- sa-ti traisca fata si sa fie sanatoasa!!!! (imi pare rau ca nu ti-am putut ura chair de ziua voastra..) si sa se faca ce o vrea ea cand va fi mare!!! Pupici multi si ma bucur ca v-ati simtit bine la turta, si nu am citit inca dar sunt sigura ca a fost chiar mai bine la ziua ei.. Pupam fata mica si frumoasa!!!!!
Pisicut- multumesc mult pt urare!!! Si voua spor la treburi cu casa si sa scapati repede de drumuri!!! Banii eu ii primesc tot prin posta desi am dat si contul de card. Iar cu puiul tau, nu e frig la 26 de grade dar daca iti e teama sa nu receasca la spate de ce nu-i pui si tu un body subtirel sau un maieu? Cu calciul, parerea mea e sa nu-i dai fara sa faci si analize si mai ales nu se da vara!!! Sa stii ca si mie imi trosnesc incheieturile de cand ma stiu si m-a dus mama la analize de ma saturasem si nici acum nu am uitat si niciodata nu aveam nimic... poate e si el la fel... Am vazut si poze cu micul vorbaret si mai nou chelios... tare frumusel si vesel BUBU tau! Sa va traiasca! Sanatate multa si pupici multi!
Ema.nu.ela- va doresc sa va iasa repede dintisorii (daca nu au iesit deja) si sa nu mai chinuiasca fata, sa o lase sa doarma linistita!!! Pupici!
Emaaimee- multumesc mult pt urari! Iar despre crescut copilul...eu cred ca instinctul matern e cel mai bun, mai bun decat orice sfat dat de dr si cercetatori...deci daca Oani a ta e fericita (si din poze asa pare!!!!!) da-i inainte ca orium eu te admir pt rabdarea si ingeniozitatea de care dai dovada!!!!!
Acusor- nu stiu daca ti-au rasp fetele despre alocatie.... nu o iei de unde ai depus dosarul ci din alta parte, nu mai stiu de unde, ca am pierdut-o si eu intr-o luna si pt 240000 lei nu am mai batut drumurile....tb sa mergi undeva sa faci o cerere si ti-o mai trimit odata. Mie mi-au dat de la posta un nr de tel unde sa sun si sa-mi spuna ce tb facut, si tot acolo poti sa faci cerere si sa iti trimita si alocatia pe card, dar din pacate nu mai am acest nr.. incercati si voi la voi la posta, poate va spun eu unde tb sa sunati... Succes!
Briana multumesc mult pt urari!
Fetelor, va rog sa ma scuzati dar nu mai am timp sa citesc asa in detaliu ca nu mai termin niciodata...citresc si eu mai pe fuga ca sa recuperez cat de cat....
Simonaci79 spune:
Joker- multumesc mult pt urare!!! Eu permis am de 6 ani de zile, si am avut si masina mult timp, insa a avut sotul grija sa mi-o vanda dupa de am ramas gravi, acum mi-am luat una noua de care sunt f mandra!!! Oricum promit sa am mare grija la toate parcarile!!!! Si voua sa va iasa repede dintii sa nu mai chinuiasca baiatul!!! Pupici!!
Monai- weekend placut daca plecati la munte (si nu numai daca plecati...) si sa treaca repede timpul si pana la tura 2 de mare! Si felicitari pt asa soacra!!!!
Cryna- multumesc mult pt urari si aprecieri!!! Promit sa ma ocup si sa pun repede poze mai recente.... Cum se mai simte puiul tau? Nu vreau sa te sperii dar Mario asa face de la rosu in gat: febra fara alte semnalmente, vomita si e mofturos la papa, dar sper ca nu e cazul la voi! Pupici si sanatate multa! Acum vad ca ai si continuat si imi pare rau ca asa este...sanatate multa si sa treaca repede de tot!!!!
Kasi- multumesc mult! Si nu dispera ca ii vor iesi fetei dintisorii si atunci sa te tii!!!! Pupici!
Vali- si al meu e la fel de incapatanat si bate din picioruse si zbiara si cred ca multi copii fac la fel, doar nu vor fi toti caposi cand vor creste.... Pupam voinicelu dintos, pe care il si felicitam pt dintisor si dans, ii dorim sanatate multa si distractie palcuta la mare si nu iti mai face probleme si procese de constiinta ca puii mici fac usor enterocolita si daca e sa se intample... Pupici!!!
Cuscra- pai sa vedem si noi tona de poze.... Felicitari pt o seara asa placuta!!!!!
Mirela- multumim pt vestile frumoase!!!
Anis- felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa si ferita si sa se inteleaga bine cu surioara ei mai mare!!!! Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de fetitele tale!!!!
Giana- mult succes si spor la...incercari!!! Sa fie exact cum iti doresti!!!
Dania.nicol- nu vb singura, cum sa vb singura????? Suntem si noi pe aici dar mai rarut..... si caldura asta ne cam da de furca! Tu scrie acolo ca iti raspdem noi la un mom dat... si sa ne scuzi intarzierea!!! Pupici multi!!!!! Si felicitari plimbaretului vorbaret si pupacios! Si pt dimensiunile lui!!!! Pt bubite...nu-i da cu nimic, trec ele de la sine! S-a mai vb pe aici, aproape toti copilasii au, Mario odata mi-a facut pe toata burtica.... Acum mai face pe manute si pe gat, pe unde traspira mai
mult si nu numai!!! Stai linistita ca nu e alergie daca sunt micute si rozalii!
Gianinaelena- felicitari pt "atomicul" plimbaret si frumusel si mai ales felicitari pt noua sarcina!!! Sa ai parte de o sarcina si nastere usoare, sa fiti toti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun!!! Iti tinempumnii sa treaca usor si bine cele 14 sapt!!! Pupici si sanatate multa si sa ne tii si pe noi la curent!!!
Cin- felicitari pt progrese si dimensiuni!!! Despre ganglioni eu nu stiu ce sa zic, poate iti raspund fetele mai avizate... Sanatate multa pt amanadoi!!!
Simonaci79 spune:
Joker- am tras chiulul dar de data asta nu cu masina ci cu bronzul, am stat si eu la soare ca cine stie cum o fi vremea la sf lui august cand plec eu si daca nici vara trecuta nu am stat.... cine stie cand mai apuc!!!!
Cuscra- multumesc mult pt urare!!! Pai daca restul fetelor nu au timp sau sunt plecate, eu sunt aproape si oricum ma bate gandul sa ma duc prin herastrau sb (merg si in fiecare duminica dar cu ta-su asa ca....) deci daca vrei, eu merg cu placere!!!! Poate ne strangem mai multe daca mai sunt doritoare..... Pupam nora mea cea frumoasa si ma bucur mult ca sunteti bine!!! Si succes mult cu ANL-ul, va tinem pumnii!!!
Cristina- concediu placut si vreme frumoasa!!!
Albinutzza- ai mare grija de tine si samburelul tau din burtica dar si de Lucutza! Va dorim multa sanatate!!!!! Si Mario are asta de fiecare data la febra si popularul "rosu in gat" si la el nu prea isi mai fac efectul nici antibioticele desi nu ii dau niciodata acelasi de 2 ori la rand. Albastru de metil are voie dar cum ii dai tu in gat? Eu vreau sa o sun maine pe dr mea sa o intreb daca ii pot pune il calpol cateba picaturi ca asa e mai usor. Daca vrei iti spun si tie ce mi-a zis. Sper oricum ca sunteti mai bine si ca nu a mai facut febra bondarelul!!! Si Mario face inca febra dimineata si nu stiu ce sa-i mai fac. Astept sa terminam cu antibioticul sa facem analiza si vaccin.... Pupici!!
Vali- concediu placut!
Cin- eu am avut o sarcina oprita in ev la 12 sapt si dupa chiuretaj mi-a zis sa astept o luna si apoi sa incerc iar, numai ca eu am ramas insarcinata mai greut si prima si a 2-a oara! Mult succes si sanatate prietenei tale!
Yasmari- f frumoasa povestea ta!!! Si intradevar momentul acela minunat in care iti tii pt prima oara copilul in brate nu il poti uita niciodata! Si eu il tin mine f bine, cum a deschis ochisorii si se uita in ochii mei in timp ce-i vb....clipe minunate de neuitat!!! Felicitari pt puiul tau, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!!!
Anis- felicitari pt fata frumoasa si pt alegerile ei...se pare ca intradevar vrea sa fie manechin..... Felicitari pt dimensiuni si sanatate multa sa nu aveti efecte neplacute de la vaccin!!!! Si iti tinem pumnii la cerclaj! Si drum bun si concediu placut prin vecinatati...!!! Am vazut si poze cu frumusetea ta de fata motata!! Parca se face din ce in ce mai frumoasa!!! Felicitari!!!!!
Laura- te asteptam cu vesti proaspete!!!! Pupam copilasii frumoasi si ii transmitem felicitari si Isei pt reusitele frumosilor ei!!!!
Albinutzza- concediu placut!!! Si pupam bondarasul. Ma bucur ca e bine baiatul! Sa te odihnesti si sa te intorci fericita si relaxata!!!
Lulu- si voua va dorim concediu placut si distractie pe masura!!!
Ema.nu.ela- felicitari pt analizele bune si succes la colectat de pipi!!! (sunt la gr alexandrescu, ii spuneam si Andei cand incerca pt Tudor sa colecteze, niste pungute care se lipesc acolo si mai tarziu, dupa ce a facut le iei si le duci direct si e mult mai usor asa... asta daca te poti duce acolo...desi cred ca sunt la toate sp de copii!) Succes si sa iasa si asta bine!!!
Monai- felicitari pt nasterea frumoasa, pt amintirile placute pe care le ai si pt un copil asa de reusit!!! Sa fiti toata viata o familie fericita si implinita cum ati fost in ziua in care v-ati vazut minunea pt prima oara!!!!!!!
Simonaci79 spune:
Vreau sa urez si eu acum cu mii de scuze pt intarziere La multi ani copilasilor care au implinit un anisor zilele acestea:
YASMIN (yasmari)
VLAD-CRISTIAN (cin)
MARIA (ema.nu.ela)
INGRID ALEXIA (anis)
BRIANA (lacrimioara)
IOANA SIMINA (nique15)
GABRIELA-MARIA (ellarot)
DAVID-ANDREI (deny_82)
ALEXANDRA (micha08)
ANDREI NICOLAE (monicaI)
si pt cei care zniverseaza azi ziua de nastere:
REBECA (Diu)
MARA (bebec07)
Sa fiti sanatosi si fericiti, impliniti si norocosi! Sa aduceti bucurie in sufletele mamicilor voastre la fel ca in ziua in care v-au tinut in brate pt prima oara!!!!
Simonaci79 spune:
Va pup si eu acum ca e cam tarziu si tb sa ma duc si eu la culcare. Mario...tot mai face febra cateodata dimineata, de maine nu-i mai dau antibiotic si astept cu interes sa se simta bine ca sa-i pot face un set complet de analize sa vad daca nu cumva e de la altceva...desi la cum arata gatul lui si dupa simptome...greu de crezut, dar sa fie facute sa stau linistita!
Va pupam dulce si va dorim o noapte linistita, racoroasa si relaxanta!!! Pupici multi!!!
dania.nicol spune:

La multi ani!
fetitelor care astazi aniverseaza 1 anisor
** REBECA ** [ Diu ]
** MARA ** [ bebec07 ]
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
anis spune:
Fetele
Va multumesc pentru urari sinteti niste dragutze..
Eu ieri am facut cerclajul, ma simt mult mai bine decat anul trecut.Anul trecut eram varza din cauza anesteziei generale, acum e mult mai bine.Trebuie sa stau linistita cateva zile si dupa aia gata revin la normal, ca eu nu ma urc in varful patului . nici la Ingrid n-am facut asta..
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tethys spune:
'NEATA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: REBECA [Diu], MARA [bebec07]!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE