Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Simonaci79, multumim frumos de urari... si... se pare ca i-a trecut gatul mititelului meu... nu mi-a mai facut febra de marti... Iar antibioticul dat de doctorita se pare ca si-a facut efect destul de repede. Speram sa nu mai avem probleme... macar nu asa de curand ... Pupici lui Mario al tau, sa se faca si el bine cat mai repede!

Anis, ne bucuram ca e totul bine ! Sarcina usoara in continuare !

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Neataa.....valeuuu....ce slaba miscarea..ce faceti oameni buni, dormiti?

O zi buna si multa sanatate.

la multi ani

REBECA [Diu],
MARA [bebec07]!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Rebeca!
La multi ani, Mara!

Sa fiti sanatoase, norocoase si iubite de cei dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Nicoleta, ganglionii nu se resorb. Toata lumea ii are, prin diverse locuri, dar devin palpabili in anumite conditii (inflamatie, tumori, etc).

Daca se simt asta inseamna ca organismul lupta cu o infectie, cu niste microbi, pe undeva (cum am mai zis, o carie netratata poate face ca ganglionii de la gat sa fie palpabili). Deci nu e cine stie ce.

In cazuri grave, de tumori, ganglionii se transforma in mase mari, tari ca lemnul, uneori f. dureroase. Nu ai cum sa treci cu vederea asa ceva.

Deci nu e cazul sa te alarmezi .

Dupa o sarcina pierduta se recomanda aprox. 2 luni de repaus, daca nu s-au ivit complicatii, pt. ca fiecare ovar sa ovuleze o data, iar mucoasa uterina sa se refaca pt. a putea adaposti un pui .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Emanuela, mersi de link. Tot ma intrebau bunicii ce sa-i cumpere, asa ca mi-ai dai idee cu gainusa, e tare draguta.
Imi pare rau de experienta avuta cu ocazia nasterii, oricum Maria te-a facut sa uiti tot .

Yasmari, m-am emotionat toata . Ai povestit f. frumos nasterea minunii care va da sens vietii.

Sa va traiasca domnisoarele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna...
Am umblat haimana cu vlad pe-afara pe caldura asta, ma simt si chiar sunt inconstienta, dar altfel nu reusesc sa ajung sa platesc netul. cine e abonat rds stie ce cozi sunt in militari...iar la orele 14 nu era nimeni la coada. s-or fi speriat de caldura...
Diana, multumesc de informatii ...chiar nu mi-am pus niciodata problema ganglionilor..mie mi se pareau firesti, dar cum am zis, eu sunt mai inconstienta ...
Probabil tot de la caldura nici dispozitia mea nu-i grozava, iar maine voi pleca in valcea la socrii pana luni. sper sa nu se accentueze starea
Fetele care au taiat mot/rupt turta...de turta in sine se ocupa nasa?
Ca eu am sa-i tai motul lui vlad saptamana viitoare, si sa stiu daca trebuie sa caut eu, ca daca e in grija nasei, nu-mi fac probleme.. nasica noastra tine la traditii. e o scumpa.
Anis, ma bucur ca esti bine, dar de ce se face cerclajul numai sub anestezie generala? locala nu se poate?
Monai...frumoasa povestea ta..
De cand m-am intors de la tara, am observat ca vlad nu mai mananca..nu stiu ce sa-i mai fac...greu de tot si-n multe reprize vreo 150 ml lapte dimineata, fructe deloc, supa putin, seara mai nimic si la culcare tot in transe vreo 200 de lapte. in schimb, daca-i dau paine goala mananca ca disperatul...dar nu-i mai dau. asta e...sa stea nemancat...daca-i ung painea cu almette o scuipa, daca-i pun cascaval scuipa cascavalul...mai nou a invatat sa scuipe orice, daca nu vrea sa pape...si ne facem ca porcii amandoi la ora mesei

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Anis, v-am vazut pozele de la petrecere, tati cred ca n-o sa-si mai incapa in piele cu 3 fete asa de frumoase langa el . Sarcina usoara in continuare!
Refacere rapida!

Nique, si Medlife face analize gratuit, cu trimitere. Eu acolo i-am facut Iuliei. Au si ace speciale pt. bebei, exact cum spune Emanuela.

Delia, te asteptam cu drag cand vei fi pregatita!

Cuscra, o sa pun poze noi curand . Pupici lui Mario!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Ziua buna sa va fie fetelor, asa fugite cum sintem de responsabilitatea trezirii la viata a forumului nostru anesteziat. Imi ofer eu limbarita pt un scurt moment, dat fiind ca voi lua o adevarata pauza citit/scris, din motivul deconectarii de la multiubitul net. Asadar, ingras nitel porcul in ajun, cat sa va amintiti de mine.
Mercic pt aprecierile la adresa povestirii nasterii printesei mele, ma bucur si eu c-am scris-o intr-un final, ca tot imi propuneam iar seara cadeam lata, de lene, de oboseala, de drag de somn,cum se nimerea.
E, ce sa va scriu amu, ca-n sinele meu filozofez de multe ori cu voi, dar cum se face ca la fata tastei ma apuca emoticonul respectiv se goleste neuronul.
Avem kupii mari, s-a sfirsit cu oracaieli neintelese, s-a dat dezlegarea la nervi si personalitati. Ne-am plictisit de siroit plingeri despre mofturi la mincare, tipete la schimbat pampers, nazuri in carut. Se prea poate ca asta-i un motiv de adormire a inspiratiunilor, nu mai avem ce sfaturi sa cerem ci avem doar nevoie de nervi sanatosi. Am tras si eu cu ochiul la vecinele de mai iunie, mai ce da in clocot viata prin ograda lor, scriu fetele alea amplu, amuzant de te tavalesti, sfidator de deschis. Asadar subect este, scriitoarele de noi am obositara.

Cind ne vom reconecta, mi-as dori sa fiu si io mai activa, a se citi mai organizata; de citit oricum dau refresh de 10/zi insa de nu-i ciripeala in livada, imi amuteste si mie pliscul, dorm cu el in pene.
dar cel mai tare doresc sa aud numai vesti bune, adica nu copilasi dragalasi bolnaviori, cei mofturosi sa se dea pe brazda, cei sculangii noptile, potoliti in vise frumoase. As vrea sa citesc de mame multumite, cu elan si sclipiri in ochi, armonie conjugala si ,cine stie, vreo burticuta doritoare si capatuita. (felicitari Gia!!!)

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Multiubita doarme acum, am fost intr-o lunga escapada azi, prin parc la mirosit flori, e si un loc amenajat , nu stiu daca in Rom e ceva asemnanator sau prin alte tari, ca eu n-am vazut niciodata faza asta. mai precis, pe-o arie de cerc de diametri sa zicem 20m, pictat frumos infatisind fundul marii, cu pesti, alge, sint palsate orificii din care, daca bati cu piciorul in cerculete colorate si aferente, tisnesste apa, in jeturi diferite ca volum, ca design. Azi era pustiu ca era prea dimineata, 10 si cam inourat, cum yasmin n-are asa putere in picior sa loveasca, s-a jucat cu mina, nu i-am dat atentie ca stiam din exper ca tre sa lovesti cu destul elan. Cind colo, vijjjj, ne trezim cu apa in spate, am luat-o de-o aripa sa o feresc, s-a udat putin, noroc ca aveam niste haine de schimb in portbagajul carutului( ca ieri ziceam ca merg la inot pt bebe pt first time. dar nu s-a tinut)
s-a trezit, bye for now.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

hai sa va zic reteta minunata dupa care am citit ca se omoara toti piticii. am facut si eu aseara si-am ras jumate din ea. astept sa vina ora 6 sa vad mandra mea daca o sa fie incantata. daca da, atunci inseamna ca-i tare buna.

budinca de mere cu gris
400g miere
250g gris
400 ml lapte
1 kg mere
100g unt
vanilie

Se unge o forma de budinca cu putin unt si se presara cu 1/3 din cantitatea de gris.
Se aseaza deasupra in strat uniform, jumatate din cantitatea de mere (curatate si rase), se presara peste ele jumatatea din cant. de gris ramasa, din nou merele rase si peste ele restul de gris.
Se toarna deasupra laptele incalzit si amestecat cu mierea, vanilia, se pune din loc in loc untul taiat cuburi si se da la cuptor la foc potrivit, lasand sa se rumeneasca.
Se poate servi calda sau rece.

eu am facut cu jumatate din cantitati pt inceput.

azi ne ducem sa facem si noi vaccinul de 1 an abia astept sa scap de el.

fetelor,
voi stiti vreun studio foto specializat pe poze pt copii? ca as vrea sa-i fac mariei cateva asa mai aranjate la fiecare aniversare.
i-a facut o prietena micutei dar a costat-o 100euro au iesit super. i-a facut un fel de portofoliu de prezentare. dar eu as vrea doar cateva pozitii singura si cu noi asa sa le inramam.

tot de pe forum am luat o reteta de facut amprente la bebei. daca am timp o incerc in wk si daca iese v-o zic si voua. ca altfel am vazut niste kituri da care sunt pe la 100 RON. as vrea sa-i pastrez amprenta palmei si a talpii de la 1 an.

iar sapt viitoare as vrea s-o tund la ciufolici sa vad daca am succes. a fost vreuna dintre voi?

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput