Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 14
anis spune:
Fetele...sper sa prinda curaj Ingrid.Azi a mers singura dimineata 3 pasi, acum vreo 5..dar ii e frica..tot se gata de degetul meu.O als in pace...cand o sa vrea ea.
AniS
15+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
joker spune:
ladies, eu sunt agtata de scaun si am un ochi pe goblen si unul pe ecran.
ma topesc de cald si ma gandes la inghetata cu care ar trebui sa apara al meu sot..
...cred ca lipsa de activitate se datoreaza caldurii...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Yasmari spune:
Emanuela, merci de reteta, chiar vroiam sa intreb eu pe forumul mai iunie, ca tot ziceau fetele cum s-au lins copii pe botic.
Si eu as vrea sa-i fac niste poze de inramat, ceva profesional, am auzut ca e tare scump si mai stau pe tusa nitel.
Anis, sigur ca trebuie s-o lasi in voia ei, tu antreneaz-o, cind vrea sa mearga plimb-o peste tot, asa prinde putere si curaj. Nu e absolut nici o graba.
aaa, sa va spun ce fotomodel e yasmin, 8.5 kile la 1 an subtirica mamii. Cum mi se pare mie mica si cum aici nu-i masoara in lungime, am facut-o eu.Am luat cordonul de la capot si cind statea in picioare concentrata la ceva, i-am luat lungimea si apoi am masurat-o , mi-a iesit 70cm. Comparativ, se pare ca e si scurtuta, deci probabil, raportat, nu-i asa mare grozavenie kilogramajul. Sau sa insemne oare ca are o crestere lenta? Cind tot citesc peste tot despre triplarea greutati de la nastere.....ar trebui sa aiba 10 kile acum.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Ne bucuram ca v-a placut povestea noastra si va multumim pentru gandurile bune."Muzele" mele au fost Yasmari si Ema.nu.ela, au zis ele ceva ce m-a facut sa purced la treaba si sa nu ma mai pot opri
.
Ema.nu.ela , hai sa-ti spun cum am facut eu pentru amprentele Sarei. Am luat 2 rame de fotografii, iar sotul a decupat in cartonul aflat in spatele sticlei, a scobit ca sa zic asa cu un cutter. Am pus plastelina inauntru(e o munca putin mai migaloasa, dar zau ca nu e mare lucru). Cand i-am luat amprentele am incalzit plastelina cu feonul si apoi am lasat la intarit. Pe bune ca a fost usor
.
Ne-a chemat maine la vaccin, a sunat ieri asistenta
, asa ca am renuntat la munte. Urasc vaccinurile
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
hristina spune:
Buna seara si de la noi!
Pe aici incepe sa ploua, dupa o zi torida!
Poate la noapte va fi mai racoare, ca a fost crima noptile trecute!
Dansa a adormit si sper sa nu se mai trezeasca pana maine sau, cel putin, cat stau si eu cu voi la taclale!
Anis, v-am admirat pozele si sunteti minunate, ca de obicei! Papusa Ingrid este de neegalat! Sa aiba mult noroc si SA fie sanatoasa!
Monai, bafta maine la vaccin! Tinem pumnii sa treceti cu bine! Pupam Sariciul curajos!
Victoria a inceput sa mearga mai mult, tinuta de manute! Daca scapa de langa fotolii sau canapea, face chiar doi-trei pasi si singurica! E un inceput promitator,nu?
E asa simpatica!
Mai e cineva care nu are nici un dintisor?
Si care nu face nici la olita?
Pleaca cu ea taras....
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
quote:
Originally posted by joker
ladies, eu sunt agtata de scaun si am un ochi pe goblen si unul pe ecranJoker...mama de ied zapacit
Ii faci zestre Iedutului?
Spor la cusaturi si-mpunsaturi!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
joker spune:
nici noi nu facem la olita....ne-o punem direct in cap..
l-am lasat prea mult sa se joace cu ea...
Nu, e o pasiune personala, de care nu am prea avut timp si acum ma razbun![]()
Joker...mama de ied zapacit
deny_82 spune:
Buna seara fetelor!
Am si eu o rugaminte la mamicile care a luat motul piticilor....Ce ati pus pe tava?... Ii iau maine motul si nu prea stiu ce sa pun....Multumesc anticipat!Pupici!
andre_ea spune:
Buna seara!
Ne-am intors si noi de la tara unde a fost aproape bine. N-am avut blenderul cu mine si Tudor n-a vrut sa pape nepasat. In rest ok.
Am citit o gramada de povesti frumoase despre nasteri, atat de frumoase ca nu-mi mai vine sa o spun si eu pe a mea. Sigur n-as gasi asa cuvinte alese. Va felicit pe toate pentru niste experiente asa frumoase!
Am vazut pozele de la turta lui Ingrid. O superba! Mi s-a parut cam blonda in pozele alea
. Felicitari mamico pentru o noua fetita!
tu ce ai?
Felicitari Geanina pentru sarcina!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
Yasmari spune:
Hristina si Joker, nici a mea nu a stat pe olita mai mult de 3 sec, se enerva cumplit, ca atare o voi scoate de la naftalina cam in jumate de an, cand sper eu sa ne intelegem mai bine asupra subiectului.
Va intreb please , a mai patit cineva sa verse apa pe mobil si sa-l lase la muiat vreo 5 min? a mai mers apoi? s-a varsat apa Yasminei ce-o pusesem in geanta
si am realizat cind a trebuit sa platesc cumparaturile, l-am uscat eu cit am putut, a mers dupa vreo ora dar pt f scurt timp, 30 min, si de atunci dus este. Sa-l repar ma costa asa mult ca mai bine iau altul.
"May you live every day of your life!"- J. Swift