Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 8
Albinutzza spune:
Fetele, dupa 3 nopti de cosmar, azi noapte Luca a dormit bustean. L-am culcat la 10 fara ceva, si pana la 5.30 n-a miscat. La 5 fara ceva m-am dus la el, ca nu stiam ce se intampla, si dormea asa frumos. Febra nu mia are, aseara a facut un 38, dar azi dim avea 37.2. Eu zic ca am scapat. Mai aveam antibioticul de luat, si o sa scapam. Ne pregatim de vacanta. Pe 14 zburam in munti
Revin...ca n-am citit nimik
PS: Bine e sa fii odihnit
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult 12+ Samburika
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
neata...
Fetele eu azi ma duc sa fac cerclajul cu bb mik.Am colul de vreo 4 cm e inchis bien merci, dar eu il fac.Dr a zis ca mi-l face ca e Ingrid mica si sa nu nasc pe la 7 luni.
nique, eu nu am stat dupa cum se zice exact ca se face.Am facut asa, nasa a comandat o turta si trebuie sa imbrace copilul din cap pana in picioare..in rest mai ia ce vrea ea.Asa, am pus copilul in scaunul de masa, nasa i-a taiat mai intai putin par intr-o funda din spate si pe urma in forma de cruce si in celelalte parti, asa simbolic, pe urma a luat turta si a rupt-o in sus deasupra capului.Ingrid s-a prins cu mainile de ea
Dupa ce nasa a impartit turta la toata lumea ...am pus tava.Eu pe tava am pus ce am vrut eu...fara de alea cu tenta de croitorie..
Am pus ,bratara de aur,verigheta,o floare, un ban de argint, stilou,creioane colorate,carte,iconita,chei masina ,bani,oglinda,ruj...cam atat parca.
Dupa am plecat la petrecere de la un club de copii..a fost f bine.
Eu am facut vaccinul ieri PRIORIX...sper sa nu aibe efecte secundare.
AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
Noi maine noapte plecam la mare. Va pupam si sa va gasim sanatosi!
Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Albinutzza spune:
Gata am citit...
Mari, m-ai facut sa foarte frumos ai scris, Gesi ne-a parasit, dar macar ai ramas tu sa ne bucuri cu mesajele tale.
Mamini, Veve cea viteaza, si pe mami a iei care atata curaj
Cryna, f frumos, si ma bucur ca acum au ramas numa amintirile plakute
Emanuela, imi pare rau ca a fost asa nasol, dar treb sa luati partea frumoasa...MARIA
Anis, succes azi, sanatate sa fie bine. Si asteptam poze cu micuta gagica trasnet de misto
Nique, bine ati revenit, sanatate si tie, cred ca tie fff greu cu serv si cu operatia si cu Simina acasa. Legat de prima intrebare. Stiu ca eu m-am dus imediat dupa ce am inceput serv, la Primarie, unde iti da o adeverinta stas, care treb sa o completeze cei de la serv, si apoi cu toate actele (buletin, certif casat, buletinul sotului) si aceasta adeverinta. Plus ca acolo treb sa completezi un formular, si vezi ca treb semnat si de sot. Oricum ideea e ca intai treb sa te duci sa iei acea adeverinta standard de la ei, si cere si formularul, ca sa nu stai sa completezi acolo. Sper ca te-am lamurit
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Noi maine noapte plecam la mare. Va pupam si sa va gasim sanatosi!
Lumi sa va intoarceti cu bine si sa aveti vreme frumoasa
Parintzi de bondarici
joker spune:
Yasmari...cand am vazut ce frumos ai scris mie parca nici nu imi mai vine sa mai scriu...sincer, nu pot...
Anis, o sa aveti de furca cu doua fete frumoase si cochete...pupam micuta motata si speram sa ii priasca vaccinul.Parca ma apuca frica de faza cu reactiile si pentru Edutz, desi el nu a avut pana acum deloc...Sa speram ca va fi bine.
Albinutza, ma bucur ca bondarelu mic e mai bine..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Yasmari, mi s-au umezit si mie ochii, atatea emotii simt de cand sunt si eu mama...
Ema.nu.ela, sincer imi pare tare rau sa aud de astfel de lucruri, de fiecare data ma revolt ingrozitor cand citesc despre asemenea chestii. Bine ca s-a terminat cu bine si Maria e o fatuca pe cinste.
Fetele, eu am avut parte de o nastere asa de frumoasa, mi-ati facut pofta de scris, asa ca promit sa revin cu ea. A fost efectiv perfecta, in lumea asta aiurea, chiar ca merita s-o impartasesc altora, macar asa, pentru pastrarea sperantei...
Magda, draga mea, imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie, dar sunt sigura ca Sofia se va obisnui si nu va avea decat de castigat din experienta cu gradinita. Asta e o perioada putin mai solicitanta pentru voi, dar vei vedea ca totul va fi mai bine decat iti inchipui. Cat despre poza, sa stii ca de multe ori as vrea sa opresc cumva timpul, sa raman mereu incremenita intr-un tablou in care sa-i am mereu in fata ochilor. Nu stiu ce sa mai fac sa-i multumesc bunului Dumnezeu pentru fiintele astea doua care de fapt inseamna fiinta mea.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Tethys spune:
'NEATA!
"La multi ani!" 1 anisor si-o luna: MATEI [starchi].
"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: ANDREI NICOLAE [monicaI]!
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
pisicut spune:
Vecina noastra ne-a adus in curte 5 pisici, plini de purici si vai de ei. Lucrand pe acolo cred ca am adus si acasa. Pe BuBu l-a muscat un purice, cu ce il pot face sa-i treaca. L-am facut cu alcool mentolat si Bepanthen.
nique15 spune:
Anis, Albinutzza, multumesc frumos de raspunsuri ! Am intrat pe fuga pentru ca am multe pe cap! Revin!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare