Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 7
dania.nicol spune:
Intram si noi repede sa pupam puiutii care fac astazi 1 anisor:
LA MULTI ANI !
Ingrid - (anis)
Ioana Simina - (nique 15)
Gabriela Maria - (ellarot)
David Andrei - ( deny82)
Alexandra - (micha08)
Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
anis spune:
Sa va povestesc pe scurt asa, despre petrecerea de sambata.
Mai intai Ingrid a ales de pe tava , bratara de aur, apoi in acelasi timp banul de argint si pudriera cu oglinda si pe urma iconita.Concluzie ...o sa fie o gagica trasnet de misto
Apoi ne-am dus la un centru pt copii, cu 4 bebelusi ca Ingrid si 5 mai mari..a fost f frumos, din care Ingrid n-a inteles mai nimik...numai ca era fericita de atatea cadouri.
Nasa a venit cu un sac de rochite de la Paris ,noroc ca fac inca o fata ...ca n-are timp sa le imbrace Ingrid pe toate.
O sa pun acum niste poze si va anunt!
Asa ,LA MULTI ANI si celorlalti copilasi nascuti astazi!
AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Sa nu uit a venit dr azi si i-a vaccinul, sper din tot sufletul sa nu aibe reactii.
Chiar cu Priorixul cate au avut reactii la bb??
Aa..si avem 10,280g si 81cm
AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MirelaV spune:
ingrid de anis
sa fii sanatoasa si iubita si sa oferi parintilor numai bucurii si fie ca tot ce isi doresc ei pentru tine sa ti se indeplineasca!
pupici multi k meriti...surioara mai mare
MirelaV
pupicei pe burticei
Tethys spune:
Foarte frumos Yasmari! M-ai emotionat toata si m-ai trimis cu gandul la nasterea mea!
Eu nu m-as incumeta sa povestesc nasterea mea, pentru ca a fost o amintire tare neplacuta, atat fizic, cat si emotional... Singurul lucru pe care mi-l amintesc cu nespusa placere si emotie, este acela, cand mi-au pus copilasul pe piept! Eram atat de emotionata, obosita si pierduta... ca n-am reusit decat sa-l mangai incontinuu... dorind sa-l sarut si sa-l strang in brate! Nici nu mai stiu ce i-am soptit cand se uita cu ochisorii lui la mine... Cand il luasera la spalat, a tinut-o intr-un "mieunat"... Dar, cand l-au pus la pieptul meu s-a linistit dintr-o data... si... si-a ridicat ochii, uitandu-se "curios" si plin de siguranta la mine, cea care-l mangaia intruna, pe capsor... si care ii inspira, probabil, ocrotire... Era in sufletul meu intimidat ataaata iubireee, tristete si mila... pentru acest micut... incat mainile mele incercau sa-i insufle ca "totul e bine, mami o sa aiba grija de el si-o sa incerce sa-l ocroteasca cu toate puterile ei"...
Mai bine ma opresc aici, pentru ca nu vreau sa va intristez... Ceea ce vroiam eu sa subliniez, este ca, pentru mine, acela este momentul cel mai placut al amintirii nasterii mele...
Pupam si pe Ema.nu.ela, pentru ca ne-a impartasit amintirile ei ... chiar daca nu sunt tocmai placute pentru ea. O incurajam, ca la urmatoarea nastere sa aiba conditii mai bune.
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
Laura25 spune:
Buna seara.
Eu imi iau ramas bun de la voi pentru un timp. M-a doborat dorul de tot si maine la prima ora plec la copilutzii mei. Nu o sa am net decat pe dile-up. O sa va mai citesc( de obicei intru 5-10 minute seara si imi salvez paginile necitite, sa le pot savura apoi in liniste), dar o sa scriu mai rarut.
Am vorbit acum cateva minute cu Isabella care plangea de numa-numa ca a inceput Stefan sa mearga singurel in seara asta si era emotionata de nu mai putea. Baietii ei sunt bine, sanatosi.
Anis se pare ca a fost o petrecere frumoasa, bravo nanutei ca a adus cadouri multe si frumoase, felicitari fetei tale pt alegeri si mi se pare foarte corecta concluzia ta!
Cryna mi s-au umezit ochii cand am citit mesajul tau. Pupa pe Robertel si din partea noastra.
Va pup pe toate si pe copilutzi si sa aveti in continuare o vara frumoasa, concedii placute si sa vad numai mesaje cu vesti bune.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Yasmari spune:
Uram si noi La multi ani carliontatei Ingrid la aniversarea anisorului, sa cresti mare si sa-ti mentii frumusetea, feliciatari anis pt viitoarea printesa ce va veni, inarmati-va la propriu si figurat ca veti avea de furca cu baietii!
La multi ani ! Ioanei, Gabrielei, alexandrei si lui David!
Cryna, induiosator, imi pare rau ca ai avut probleme, sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Tethys spune:
Multumesc frumos Laura25. Sigur ca pupam baietelul din partea voastra! Intoarcem pupiceii .
Yasmari, multumim frumos si tie. Sa aveti si voi o viata cat mai frumoasa si plina de bucurii .
Cred ca in curand ma duc la culcare ... asa ca spun tuturor noapte buna si somn usor! Pe maine .
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
nicoll_mada spune:
Fetele va pupam,sambata a fost minunat,diseara revin cu amanunte,acum fugim la serviciu!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nique15 spune:
Buna fetelor dragi! Eu m-am intors la serviciu de la inceputul lunii, asa incat sper sa am mai mult timp sa va citesc!
Ne-a fost fff dor de voi, dar am trecut prin multe si cam triste intamplari (am fost nevoita sa ma operez de hernie de disc ) si nu am mai avut acces la net ca sa va citim! Ne bucuram ca va gasim bine si sanatoase, le felicitam din suflet pe noile si curajoasele si multumim din suflet pentru urarile de ieri! A fost o zi emotionanta, mai ales ca ieri Simina a facut primii pasi singurica! O zi cu adevarat memorabila! Voi pune cat de curand poze cu mandra la ziua ei de nastere!
Urez din tot sufletul LA MULTI ANI!TUTUROR PUIUTILOR CARE SI-AU SARBATORIT PRIMA ANIVERSARE DE CAND NU AM MAI TRECUT NOI PE AICI! Sa fie sanatosi, voiosi, sa creasca mari si frumosi si sa va umple sufletele de bucurie!
Avem si noi cateva intrebari si v-am multumi daca va faceti timp sa aruncati un ochi pe ele:
1. De ce acte este nevoie in dosarul pentru stimulent si cat de repede trebuie depus de la intorcerea la serviciu?
2. Ce vaccin ati facut copilutilor la 1 an?
3. Care sunt obiceiurile la "ruperea turtei"? Ce obiecte se pun pe tavitza? Exista obiceiul sa se faca un cadou si nasilor? Anis, te rog mult daca esti pe faza, sa-mi dai si mie detalii legate de eveniment!
Va multumim frumos si va pupam!
Sper sa fim mai active!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare