Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Emanuela, am mai fost o singura data pe acolo, atunci cand am depus actele pt indemnizatie si am ublat bezmetica de colo-colo - eu nefiind din zona si venind tocmai de la Mall, mi s-a parut la capatul pamantului! Ma ingrozesc ca trebuie sa merg din nou! Bine mi-am luat ca reper gradinita, dar asa cum mi-ai explicat tu mi se pare mai uman! Merci!
La ce policlinica ai fost cu Maria? Ai avut nevoie de trimitere de la dr copilei? Te-a costat ceva? As vrea sa-i fac si eu Siminei analizele, de asta te intreb!

Da, Albinutzza, e Piata Minis, asa mi s-a spus la telefon prima data, dar eu nefiind din zona mi-era tot una !

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

nique,
mie pediatra de cartier mi-a dat sa-i fac doar hemograma din deget gratis. probabil daca-i dai ceva iti da mai multe. cred ca e aceeasi lista de analize gratis de la stat care se da si la adulti.

oricum eu de luat analize la bebe n-am incredere decat in medsana unde sunt niste asistente super si iau sange cu niste ace mici-mici care au atasat un furtun lung si subtire pana la eprubeta. asa ca eu acolo le-am facut pe banii mei fara nici o recomandare.
au aparatura super misto si-ti dau rezultatele in aceeasi zi insa costa. daca te intereseaza poti sa intri la ei pe site sa vezi preturi.

o singura data mi-am luat si eu analize gratis la o policlinica mai obscura si-am stat la o coada vreo 3 ore si mi-au spart vena rau de tot am avut bratul invinetit 1 luna.

acum depinde pediatra ta cu ce laborator are contract.
eu imi fac analize de control de obicei la medlife ca am gratis de la servici dar pt maria mi s-a parut mai bine la medsana si e si mai aproape de casa.

daca n-ai nici un motiv intemeiat eu zic ca nu se merita sa intepi copilul pana la 2 ani. eventual doar o hemograma din deget. dar eu eram obsedata sa nu aiba copilul lipsa de ceva la cate mofturi face la mancare.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, vazut poze frumoaseeee !!!! Tu si Ingrid sunteti doua frumoase iar petrecerea cred ca a fost super reusita !

Sa fiti sanatoase amandoua, iar tie o sarcina si o nastere usoara iti doresc !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Anis, vazuram si noi frumusetea ta mica! Ce bine-i sta intre bilute ... si cum ii place ... Felicitari pentru reusita petrecere si pupici micutei ce ti-a "furat" ochii ! Sarcina usoara in continuare !

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor, eu va citesc dar nu prea am dispozitie sa scriu.
Depresia mea s-a accentuat si desi ma straduiesc din rasputeri sa o depasesc nu prea reusesc.
O sa revin cand o sa fiu mai bine.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

deliati-am trimis un mesaj...ma bag si io in seama..cred ca am face pereche buna

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, v-am vazut pozele, sunteti tare draguti. Felicitari si pentru bebica 2, abia apuc sa aflu cum se va numi.

Dede, sper sa fii mai bine cat de repede.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, m-am tinut de cuvant: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81434
Si am scris-o pentru toate prietenele mele dragi, de aici, de pe forum.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

monai, am citit-osa iti traiasca bb si sa fiti cu totii sanatosi...ma descurajati intr-ale scrisului..

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

MONAI, tare frumoasa povestea voastra ! Multi pupici din partea noastra si multumim ca ne-ai facut partasi la un moment atat de miraculos, care e nasterea unui copilas !

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput