Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Didi,nu stiu ce sanse de bb sunt iarna da toamna cred ca-s reduse ca e recisor in casa ziua, vorba ta, iar noaptea iau si eu cate ceva sa ma ia somnul, cred ca daca m-a tine de "altele "n-as mai dormi pana dimineatza dupa... eu trebuie sa fiu pe invers la toate
Maine merg sa-mi fac asigurarea medicala care abia de pe 11 va fi valabila...sper sa ne primeasca un medic de familie - ginecolog ! "pe aici sunt foarte ocupati si daca au multe persoane nu te primesc, asta ar fi fost cea mai buna varianta, in zona nu-s prea multi...

...ma uit ce frumos se rostogolesc frunzele pe jos, in vartejuri...mai vine cate un pescarus...aici pescarusii-s ca ciorile, peste tot si disperati dupa orice e de mancare...si veveritze mici negre, sperioase, cand alearga li se unduieste coditza in valuri, sunt tare simpatice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Arrina f frumos ai descris peisajul cre se vede de la tine....asa de bine incat chiar mi l-am imaginat ca ar fi langa mine....

Noela, asa cum povestesti tu ca ti-a venit menstra de data aceasta asa pateam eu in fiecare luna pana ce hemoglobina a ajuns la 8.La 7 deja incepe sa iti bage perfuzii cu sange.Ai grija , te rog si fa-ti analize dese daca hemoragiile continua.Eu am luat fier cu acid folic si vitamina C, 6 luni si de abia am ajuns cu hemoglobina la 11.Daca nu montam Mirena cine stie in ce anemie severa cadeam.Nu am mai avut timp sa fac analize insa de abia astept sa vad ce rezultate mai ies.
Va pup pe fiecare in parte,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Arinna intorc inzecit .Toamana pe care o descrii tu este oricum, numai urata nu.Din scena cred ca lipseau un semineu si un pahar de vin rubiniu(ca tot vorbim de toamna).
Sper sa-ti gasestio medicul pe care-l doresti si care sa fie pe aceeasi lungime de unda.Plizzzzzzzzzzzzz, nimereste-l tu pe cel care fac exceptie de la regula dr.canadieni.
Nopate buna la taote fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

vai , fetelor, n-am vazut ca ati stat la taclale!
tocmai eu sa ratez momentul

arinna, momentul acela descris te tine, m-a facut sa mi te imaginez privind dusa la vartejul de frunze...usor melancolica...vine toamna si apoi iarna
of,of, mai,mai si eu am sa implinesc 38 ani!!!
oare cum sa fac sa dau timpul inapoi? macar 1 an...
n-a, ca m-am molipsit!
ti pup fetitza, cu ochi albastri!

gabi,operata sa fie un succes cum n-a mai pomenit tat Aradul, iar tu sa te refaci repede ca Fat Frumos, care crestea int-o zi cat altii intr-un an!
sunt sigura ca Diana te-a linistit, sau macar ti-a mai alungat din temeri, are ea un talent special
auzi , i-a zi si mie de ce esti asa scumpa la vorba, asa ti-i felul?

mioritza, manca-i-ar mama gurita ei. ci mai faci fetitza?
cu hemoglobina stau "LUX",de fapt cu aproape toate analizele stau "LUX", inclusiv hormonalele, mai putin colesterolul, caruia orice metoda as aplica nu pot sa-l scad. e 250 de 2 ani. treaba lui , da' nu-i frumos!
cand mi-am luat rezultatele la estradiol si am vazut ce mic e, m-am gandit la madaS, si ea spunea ca il are bun, dar totusi a facut fibrom...
numai Dumnezeu stie ce e in fiecare din noi...

diana, tu pe unde umbli mama? ha, ca nu te-am mai "vazt", sau stai ascunsa asa ca mine?
da eu nu-ti zisei ca asa stau .
stai nu da!
ezista o explicatai!
da nu poci sa zic aci!
mai bate si tu la usa, ca daca sunt aici, deschid
ti pup si pi tini

si pi mami, poate ma lipesc aici de teza aia a ei, avand in vedere ca ar trebui sa am ceva pile, ca pe "subectul" asta ne-am gasit si tot aici ne-am si iubit(adica indragit, nu va ganditi la prostii).

fetelor, pe care nu le-am pupat,le doresc numai ganduri bune si multa, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Noela
la mine toate analizele sunt "LUX" de la hemograma la progesteron, care-i mai aprope de limita maxima, adica marisor foc. Estradiolul absolut normal...si totusi, mai nou, se zice ca am si chist endometriozic. Culmea e ca de cand am aflat de chist...parca nu ma mai doare nimic pe acolo, nici macar fibromul,care mai musca finutz asa cate o data, la ciclu pot face 100 metri garduri, sunt in plina forma, nici urma de durere. Asa ca...multe lucruri sunt asimptomatice, scrie si pe net ca multe cazuri de endometrioza (daca asta o fi, eu stiu ca diagnostic 100% sigur nu se poate da decat laparoscopic pt endometrioza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Noela draga mea.....si eu implinesc 38 pe 21 octombrie
Noela, ce sa fac mai mama, nu sunt prea bine din pricina mamei.....am stat la taclale cu Arrina pe e-mail, i-am povestit cate in luna si in stele de situatia ivita.Trebuie sa merg si eu la control dar nu am timp deocamdata.Menstra mi-a venit pe 12 septembrie si mai am urme si acum....tin sa precizez ca numai am hemoragie insa ma omoara durata asta mare .....am scapat de una am dat de alta....I-a spune tu asa intre patru ochii, cum faci sa ai analizele "LUX"?Eu de ce m-am anemiat dupa hemoragii?si a trebuit sa iau tratament?Sa fii avut hemoragii mai mari ca tine?Si eu care credeam ca numai eu am hemoragii asa de mari de simteam ca numai am sange in vene.....la servici la mine nicio colega nu avea ca mine, doctora se panica si ea si imi dadea trat peste trat.Apropoo de liliecii tai...stii ca am eliminat si eu asa de mari, am spus la dr si era endometru ingrosat 9cel putin histeroscopia nu a aratat alta afectiune...poate chiuretajul biopsic sa fie mai exact).
va pup pe toate.Mioritza

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Azi sunt matinala, nu cu voia mea..am dormit 3 ore si sunt chiauna dar nu am putut sa mai raman in pat- daca-s treza cand pleca sotul la serviciu ,in jnur de 7, adio somn!

M-a pocnit si pe mine in sfarsit problema varstei, eu am facut 39 deja...si ma cam gandesc cu neplacere la 40 da nu stiu de ce...se pare ca mereu e asa , am mai avut la 30 o chestie de-asta da cand e "mai sus" e si mai rau...am auzit ca dupa 40 se accelereaza ritmul imbatranirii, diferentele sunt mult mai vizibile de la an la an...nu avem incotro, trebuie sa acceptam situatia

Sunt putin intoarsa din cauza "miniurmelor" maronii recente...uitasem ca dupa ce pica liliacu' se opresc, asa ca poate ma pregatesc iarasi de o "nastere naturala"

Ma bucur ca v-a placut toamna mea, Didi cum sa fie urat, e anotompul meu preferat- in continuare sunt fan imaginea de la ferestra si plimbari in mijlocul naturii- din pacate n-am mai iesit din casa de cateva zile, ne-am luat un aparat Gazelle si il calarim toata ziua ca e simplu si f eficient, o placere...culmea, de cate ori iau un aparat de-asta- asa am patit si in bucuresti, ma pocnesc ceva hemortagii, acolo am luat o bicicleta de camera si n-am folosit-o de 20 de ori in 2 ani, am avut hemoragii, embolizare , etc etc...de gazela oricum nu ma las

Noela, mi-ai adus aminte de Nichita cu melancolia ( ...un gol strabatut de o dorinta imprecisa...)asa e cand vezi toamna in direct din casa...

Am o senzatie ciudata de acomodare de cateva zile...poate de cand am fost in vizita la niste prieteni,nu mi-a placut deloc orasul respectiv, la noi aici e mult mai dragutz si intim dar nu prea intri in contact cu oamenii, foarte rar...Mi-a placut de prima oara zona dar acum simt ceva ciudat, o liniste , de parca sunt de-aici...mai mult ca sigur e si sotul "de vina" , ca suntem impreuna...

Mioritza,legat de hemoragii si ciclu prelungit

Prin ce se caracterizeaza fibroamele simptomatice?
- sangerarile, care pot aparea intre menstruatii (metroragii) sau ca menstruatii abundente si uneori prelungite (meno-metroragii), cu pierderi de cheaguri;

http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/medicina_generala/medicina_generala/Fibromul-uterin.html

...ma gandeam ca ciclul tau prelungit se incadreaza pe aici pe undeva...nu mai stii care-i ciclu care-i hemoragie...bine ca e in cantitate mai redusa, orice-ar fi...

Mada, da' ce s-au mai adunat si la tine !

Gabi, ce mai faci, te asteptam sa ne spui cum te mai simti inainte de operatie...ai avut manifestari , ceva?sau te operezi pentru ca nu ramai insarcinata ?

Oanalu, cum te mai simti, sper ca mai bine !

DJ mama,ce faci tu,lipsesti de un timp...

Ilona,Carmelutza, Mcbeal, Maryd unde sunteti?

Kim, mai arata-ne poze cu fetitza!

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Salut,
Eu intru pe net doar de la ora 18:00 - 19:00 ca am tot felul de activitati. Lucrez,fac un curs de engleza, pun muraturi, etc.
Nu stau mult cu voi ca acum pun gogosari la borcan si deseara este meciul si suntem invitati la cineva acasa. Joaca Steaua.
O sa am timp sa stau cu voi dupa operatie.
Mie mi-a descoperit fribromul intamplator. Este asimptomatic.
Nu ramnaneam gravida si m-am dus la controale. La Arad toti mi-au zis ca sunt sanatoasa. Doar cei de la Timisoara au descoperit ca am fibrom.
Nu fibromul este cauza ca nu raman gravida. Am facut HSG si am trompele infundate. Doctorul de aceea a hotarat sa ma operez pentru ca am si trompele infundate.
Pe langa asta sotul meu are oligospermie 11 milioane 50% vii.

Hai ca va pup ca se face tarziu si nu termin.
Vorbim maine

Mergi la inceput

Gabi,

Curs de engleza? Ce mi-ar mai trebui si mie!Faci la un centru?Am fost si eu la Fides,in Romania f bune cartile dar f scumpsi prea in forta, doua ore de concentrare fara pauza si exercitii...eram cam 11 in serie si ne venea randul unul dupa altul...n-am mai rezistat dar materia era bine organizata, mai bine procuram mai multe carti de la ei.

Spor la treba si distractie placuta cu prietenii...

Deci asa, doua dintr-o lovitura, bravo ! Bine ca esti ocupata, se mai amesteca gandurile despre operatie cu restul...

Cum de nu s-o fi vazut fibromul de 6 cm ? Dar nu stiu de ce ma mai mir...la cate confuzii fac medicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Pt. ca voi vorbiti de muraturi, iaca eu ma transform intr-o ACRITURA si-mi vars nitelus oful aici.Despre cine este vorba:despre medicii din Pitesti, competenti de vai mama lor.
Nici mie nu mi-au vazut fibromul.Ba ma si monitorizau si-mi spuneau zambind:Vai ce folicul frumos, are x mm.Cand reveneam prin cabinete, auzeam:sunteti sanatoasa ca un cal; sau acasa se fac copii, nu la doctor; sau si fiti atente aici:ati incercat si cu altcineva?
Si ca sa punem capac la toate, am fost si vreo 2 luni gravida.pana cand mi-a venit un ciclu de mi s-a facut rau pe strada.Fuga la dr, bineintes.Ce mi se spune:aaaa, stati linistita.Va insemneaza sarcina!!!!!!Atunci am simtit ca pleznesc:Ce insemnat cucoana, ca mai am putin si rescriu "Dracula" lui Bram Stoker.Am iesit val-vartej din cabinet.Nici acus nu stiu daca am platit acea consulatie.Dar ce conteaza, cand cateva rate la peugeotul 407 i le-am platit eu intr-o luna?
Imi pare rau doar de timpul pirdut printre incompeneti.In rest, multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit oameni care m-au indreptat catre medici competenti si ca acestia si-au facut meseria:au fost si oamnei si medici.
Concluzii:
-pot recomanda site-ul acesta medicilor?
-le pot tine prelegeri citand din postarile fetelor de aici care au invat de nevoie ceea ce ei nu au invata din pasiune(chipurile)?
-putem face echipa in cabinetele ginecologice din Pitesti dintr-un ginecolog si un oftalmolog?

Pe voi va pup si sa auzim nuimai de bine.

Mergi la inceput