Fibrom uterin (15)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
arinna spune:
Asa, foarte bine !Mie imi pare f rau ca a trebuit sa renunt la ace...dar poate o sa ma bazez pe homeopatie...am luat ceva pt somn de aici si vad ca sunt f bune, nu te adorm sa nu mai stii de tine doar te relaxeaza si te binedispun- se numers restless sleep( homeogene 46)Boiron, se iau 2 tablete seara si 2 inainte de culcare, exact ce-mi trebuia, nu somnifere sau valeriana- era si de-asta..in plus ma scol odihnita dimineata..iau doar de doua zile...Sunt chiar eficiente - de multe ori- homeopatele astea!Si nu-s bilutze de-alea de-ti trebuie ochelari sa le numeri...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanalu spune:
Foarte bune pentru somn sunt si niste pastilute homeopate, nu granule, care se numesc sedatif pc. Nu-ti dau nici o stare de somnolenta peste zi.
Eu din pacate nu am vesti prea bune. La un an si 4 luni de la embolizare am inceput din nou sa am sangerari.Astept sa vad, poate e ceva trecator, ca nu stiu daca sunt in stare sa o mai iau o data de la capat. La medic pot merge abia sambata, ca e plecata din localitate.Vom vedea.
arinna spune:
Oana, acum am vazut mesajul tau...sa stii ca si eu am mai avut intre timp chiar anul acesta, in ianuarie- februarie si m-am speriat...une medic mi-a recomandat voltaren ca antiinflamator si clorocalcin si mi-a spus ca o sa mai am uneori, din cauza fibroamelor care inca sunt acolo...am fost disperata, am plans dar uite ca pana la urma a fost doar ceva ocazional...daca vrei caut reteta sa vad cat se ia...sper sa o mai am...
gabi_ducu spune:
Salut,
Ma numesc Gabi, am 32 ani si un fibrom de 6 cm subseros si partial intramural. M-am hotarat la operatie clasica si peste 1 saptamana o voi face. As vrea sa intreb pe cineva care a facut operatie cat a platit la doctor anestezist etc?
Merci
noela_carmen spune:
oana, draga mea, si eu am vazut mesajul tarziu, noroc de gabi , noua noastra colega.
asa e, nu-mi aminteam cum se cheama pastilutele acelea pentru insomnii, ca sa-i spun arinnei. foarte bune sunt, le-a luat si o amica de-a mea care a fost foarte multumita de ele. poate in canada se numesc altfel.
imi pare rau sa aud asa veste, dar poate e ceva trecator, si nu se va mai repeta.
ai fost la medic? ce ti-a zis? e posibil ca endometrul sa se fi ingrosat si de acolo sa fie.
la mine luna asta, menstra a debutat calm, dar spre seara a inceput sa curga mult...suficient incat sa o bag pe maneca, ora si tamponul aproape; a tinut-o asa pana dimineta. pe la ora 11 fix, s-a injumatatit, ca pe la ora 16 abia sa mai picure.prin ziua 3 nu mai picura deloc, dar dupa dus, a inceput din nou sa curga usor, m-au luat si ceva dureri dar suportabile, nu a fost nevoie sa iau nimic, iar pe la ora 23 am eliminat iar lilieci, vreo 3 bucati mari.la fel si ieri, am mai iesit una bucata liliac, identica cu ce-a pe care inca o mai am in "borcanel", doar ca e mai mica.
daca in trecut aveam dubii, acum sunt convinsa ca sunt bucati de endometru hiperpazic. organismul le elima singur, ca altfel s-ar face cat casa.dupa histeroscopie , la aprox. o luna, iar a luat-o razna cu ingrosarea. stiam ca asa va fi, asa sunt eu, cred ca asa am fost mereu fara sa stiu.
ilona draga sper ca esti bine si in culmea fericirii. nu stiu daca o sa mai ai timp sa intri pe aici, dar eu iti doresc din toata inima multa, multa sanatate, si sa-ti vezi flacaul mare!
gabi
eu nu m-am operat (inca), dar din cate stiu, tariful e intre 3-5 mil medicul si aprox. 1 mil amestezistul.
acum depinde de unde esti, si ce tarife se practica pe la tine.
chiar asa ,poate ne dai mai multe detalii despre tine.
imi place ca esti hotarata si curajoasa.
cine te opereaza?
hai vino si tu la o cafea aici sa mai stam nitel de vorba inainte de operatie. fetele abia te asteapta!
era cam liniste .
gabi_ducu spune:
Hi,
Ma bucura primirea voastra. Sunteti the best.
Eu stiu despre fibromul meu de mult (adica de 3 ani). Am descoperit acest site la servici din intamplare si tot de atunci va urmaresc din umbra.
Acest site este foarte bun contine foarte multe informatii utile.
Sunt din Arad si am luat aceasta hotarare pentru ca alta nu am.
Am facut si o histerosalpingografie si se pare ca am trompele infundate ori acest fibrom este un obstacol.
Am facut tratament homeopat dar fara sens.
gabi_ducu spune:
Salut,
Operatia este in 2 octombrie si am ceva emotii.
Daca a facut cineva operatie clasica de fibrom poate sa ma ajute cu detalii.
Am inteles ca nu este foarte complicata, dar m-ar ajuta totusi.
Merci
arinna spune:
Gabi, deci incepi de luni!Inteleg ca e usor operabil fibromul, se afla mai mult in exteriorul uterului...
Oanalu
Continua asemanarile dintre noi, e culmea, acum am si eu o usoare urme de sange aseara am observat oarece , in a 11 a zi a CCL,cred ca se intampla ceva cu ele de-aia am probleme si cu sanii de ma dor...dar ff vagi,sper sa ramana asa...Din fericire am clorocalcin la mine si o sa iau...Am o senzatie ca inainte de ciclu...Tu cum te mai simti ?
Multumesc pentru sfatul de a lua sedatif, o sa ma uit dupa el pe aici, momentan ma descurc si cu ce am luat, doua zile am luat doar una in loc de doua dar merge...
Nu stiu cum e-n tara, aici a inceput sa se intunece devreme, toamna a venit mai repede, sunt 3 grade noaptea si 10 ziua...incet, incet, vine prima hibernare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didi-edi/didi-edi.jpg)
didi-edi spune:
Arinna, si la noi a venit toamna.a plouat , se insereaza devreme si seara e chiar rece.Dar sper sa avem parte de o toamna frumoasa si calduroasa, ca destul frig ne asteapta apoi.Aiurea este ca am cam terminat cu pijamalele lipsa si cu dansurile alea si
si trecem la chestii mai acoperite(sau cu perdea ca sa citez o matusa de 70 ani care se lauda cu amantii avuti de ea, dar mai cu perdea-haioasa babauta, nu am ce zice).dar acus e noaptea mai lunga, deci sanse mai mari de bb?????????
gabi, ti-am trimis un mail.in caz ca nu-l primesti o sa-ti dau ce va detalii aici.
Noela