Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela, unde esti? Ai iesit din galeata?
Va spun noapte buna, frumoaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

hi,hi,hi,

am iesit dar stau la panda

de ce nu m-ati chemat la bairam aseara
ci ciuda mi-a fost!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hai, pe bune? da' ce invitatie iti trebuia ca sa intri in propria casa? cum sa te strigam? pe mail?

Mergi la inceput

sa ma strigati , da. nu era rau...dar nu pe mail, ci prin somn, toate odata

am adormit, si acum dorm, si mai incolo o sa dorm...

nu-s ce am, chic di somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele
M-am intors din Tunisia.inca de pe 2 sept.acolo totul a fost superb, am cel mai reusit CD de fotografii din toate vacantele. Numai ca dupa ce am ajuns au inceput problemele. Chiar a 2 a zi am facut o enterocolita acuta (vomam din ora in ora, o noapte intreaga, apoi tot we).asta s-a adaugat la o problema cu gatul pe care o avusesem inainte de plecare, si pt care dr mi-a recomndat un antibiotic. Antibioticul nu stiu ce a facut, dar se pare ca mi-a omorat toata flora bucala, intestinala.am facut o esofagita (banuiala de candidoza a esofagului), agravata de voma din cele 2 zile. Zeci de analize, toate bune, nu stafilococ, nu tu bacteria care provoaca ulcer, nici un semn de infectie in organusm (hemograma, VSH bun, etc) Radiografie de tub digestiv, de plamani, ca mai si tusesc.
Acum se pare ca am dat de un medic bun, gastroenterolog, feeling bun. maine, marti dimineata mi-am luat liber, urmeaza sa fac o endoscopie.asa ca....abia maine o sa am un raspuns. Sper eu bun. In viata mea nu am avut probleme digestive, si nimeni din familie. Nu stiu ce poate fi asta...maine aflu.
Ca un facut, fibromul nu ma mai doare deloc luna asta, si nici chistul endometriozic sau ce-o fi. Se pare ca diferitele aparate (genital, digestiv) isi dau prioritate la dureri.macar atat.

M-a impresionat povestea Ilonei...13 fibroame...si un bebe!!!
Arina, super poze. Noela, multam ca mi-ai simtit lipsa. Ma intelegeti, dar fibromul e deja pe locul 2 in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Vai Mada, sper sa treci usor peste endo, succes mult! O prietena de-a mea a facut colonoscopie si n-a fost chiar asa rau cum se auzea, sper ca si endoscopia sa fie suportabila!!!Si sa ne dai vesti bune!

Fete frumoase va pup, n-am reusit inca sa raspund tuturor , pe email,ne 'auzim" maine, mi-au placut mult pozele si mesajele voastreAcus eu trec la culcare, da' voi sa aveti o zi buna.......

Ajutati-o pe Barbye!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

Arinna, multumesc de incurajari. N-a fost o placere, deloc, dar a trecut. Problema e ca rezultatul nu e chiar asa soft cum ma asteptam. se pare ca e o vorba de o afectiune a orificiului care separa stomacul de esofag, pilor-ul.Ciudat este ca la radiografia cu bariu toate astea pareau normale. La endoscopie(e mult mai precisa)se dovedeste ca nu e chiar asa, si ca am ceea ce se numeste boala de reflux gastro-duodenal.
Va trebui sa invat sa traiesc si cu asta...nu e usor, ma intreb cat putem duce.
Asta a picat deja prost la starea mea generala
Sunt un pic deprimata pt ca ieri am aflat de moartea unei foste colege de facultate -s-a sinucis, suferea de 5 ani de tulburari afective, avusese si alte tentative.Stirea a fost data si la Tv, era asistenta universitara in Brasov, fusese una din cele mai bune prietene a mea din facultate Tocmai avusesem pe 2 sept intalnirea cu colegii, dupa 10 ani.
In fine, trebuie sa invatam ca imbatramim, si ca anumite piese de schimb (de neinlocuit, ca deh, asa e la om) ne mai lasa.Pe unii serverul central, pe altii cate o garnitura de etanseizare ...ca la mine.

Mergi la inceput

madaS
m-am intristat citindu-ti mesajul,imi pare rau pentru suferintele prin care treci(de parca nu erau de ajuns), imi pare rau si pentru prietena ta, chiar daca nu o cunosc...un suflet nefericit...pacat de tinereta ei...
incearca daca poti sa ameliorezi (macar), problema stomacului, tot cu acupunctura,stiu ca sunt sanse.

iti doresc multa sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mada, imi pare rau pentru prietena ta..
Ma bucur ca ai reusit sa trecu cu bine de endo...cunostinta mea care facuse colonoscopie acum trebuie sa faca si endo, inca nu e hotarata ce medic - din doi- sa aleaga...
De la ce era starea de rau, de la afectiunea nou descoperita?Acum cum te mai simti?Ai avut si alte simptome inainte?

Mergi la inceput

Arinna
nu am avut nici macar un semn pana acum o luna, pe 15 august.N-am avut nicioadata pb de digestie. De atunci, am cam mereu o durere in capul pieptului, si pt ca am facut o gastroenterita (care a trecut dupa 2 zile) totul s-a agravat, a aparut tusea. am facut multe analize, toate erau bune, inclusiv radiografia de tub digestiv, unde scria negru pe alb ca nu am semne de refux. Din pacate, radiografia nu e de finetze, numai endoscopia poate indica cu precizie cauza. In fine, voi trai si cu asta, se pare ca sunt intr-o perioada proasta, de aceea durerea din capul pieptului e asa persitenta.Astept perioada bune, cand va disparea
sa stii ca de acupunctura nu m-am lasat. Motivata poate si de faptul ca asa cum am scris pe site pe la sfarsitul lui august, fibromul meu a scazut de la 6 cm la 4,3cm.Fara dubii, eco facuta la Herghelegiu Toate astea cu multe ace, sper sa mai rezolv si altele

Mergi la inceput