Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Buna fetelor,
La mine a trecut, sa speram ca a fost o intamplare...
Miorita, eu cand aveam hemoragiile abundente am luat mereu preparate naturiste care contineau fier. Si eu ma miram ca nu am scazut cu hemoglobina sub 10 la ce sangerari masive aveam.

Arinna, si eu la 30 ani ma gandeam ca o sa fie niste "momente" mai dificile pentru ca schimbi prefixul, dar totul e sa le tii sub control. Intr-adevar 40 nu e 30 si vad la multe femei o schimbare majora dupa ce implinesc 40 de ani. Dar nu vom fi noi acelea.Noi vom ramane niste femei bine.Nu?

Gabi,, mult succes la operatie!

Va pup pe toate si va doresc numai bine<
Oana

Gabi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

oana, ma bucur sa aud ca acum esti bine, dar nu ne-ai spus daca ai fost la medic, urma sa mergi sambata, nu ai mai fost?

miotitza, de vreo 2 ani nu ma mai pot "lauda" cu hemoragiile.
nici acum n-a fost foarte mult, in comparatie cu anii trecuti, cand o tineam in hemoragie vreo 3 zile bune. cel putin in primele 36 de ore era NENOROCIRE.
in afara de acupunctura, altceva nu am facut. anul asta am luat vreo 2 luni ceva naturiste pentru fibrom, dar sincer, nu am observat vrei imbunatatire pana la klimaktoplant, poate nu am luat suficient.

imi pare tare rau ca nu am facut hormonale inainte de a lua klimaktoplant, as fi putut verifica ,daca intr-adevar ma regleaza hormonal, asa cum zice doctorita.

mai diana, m-ai fcaut sa rad si stii de ce?
acum 2 ani cand am luat rezultatul la biopsiea de endometru, doctorita ne-a intrebat(eram cu sotzu) daca avem copii. si noi intr-un glas am raspuns disperati ca nu, dar ne dorim cu disperare, iar e s-a uitat la mine, de parca sotul era invizibil si mi-a zis : "schimbati cocosul doamna!"

am zis ca mor, el saraul s-a facut grena la fata si a ras, dar nu era rasul lui.
si acum imi mai spune cate o data.

ah arinna ce fior m-a strabatut... ( ...un gol strabatut de o dorinta imprecisa...).imi defineste starea cu PRECIZIE.

mada, nici pe mine nu m-a mai durut, doar in ziua 25 a ciclului trecut, am zis ca se ingroasa gluma.toata ziua de dimineata pana seara ma intepat cu frecveta constanta, destul de violenta si intensa durerea, noroc ca dura doar 3-4 sec. in rest ca si la tine, din cand in cand imi mai aminteste ca e pe acolo.
si eu stiam ca endometrioza nu poate fi diagnosticata decat laparoscopic sau operatie clasica. herghelegiu ar fi cred ca printre primii care ar reusi o asemena performanta...nu mai stiu ce sa zic.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Fetelor, mi-e drag de voi, va salut pe toate.
Vreau sa o linistesc pe Alina spunandu-i ca eu una de la 42 ani am simtit o schimbare ca un prag (temuta schimbare de prefix). Asa ca, mai aveti ragaz.

Gabi, dupa ½ an te asteptam cu vesti bune despre bb.
Noela, ma mai bag si eu pe acest forum din cauza dependentei dar nu ca as mai avea vreo treaba pe aici. Ce vreau eu nu pot convinge sotul si il mai si amagesc ca inca mai functionez, ca sa nu ma duca la reshapat, vorba Medei.

Eu intre timp am ajuns un fan al ideii de a avea cel putin 2 copii si de aceea mereu spun fetelor care posteaza la alte capitole (sper sa nu reusesc sa le si enervez) sa infieze un copil (ca sa fie sigure ca au unul la o varsta cand inca mai au vitalitatea sa-l creasca cu usurinta). ASTA NEINSEMNAND CA VOR INCETA SA MAI LUPTE SA AIBA PROPRIUL COPIL. Nu putine sunt cazurile in care Dumnezeu le-a dat dupa aceasta propriul copil. Eu sunt convinsa ca nu va fi mai putin iubit cel infiat. Marea opreliste de regula vine insa din partea barbatilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Salut,
Acum am ajuns de la cursul de engleza. Cursul se tine pe module si eu sunt la al 2-le modul. Suntem cam 11 indivizi si dureaza cred cam 40 ore. Este interesant. Aseara am facut muraturi am pus 17 borcane de gogosari.
Imi distrage atentia de la operatie. Nu mi-este frica de operatie. Nu sunt eu mai prejos decat altele care au facut fata cu brio. Si apoi nu trebuie sa indur o viata ci cateva zile sau poate o luna.
Asa ca tot ceea ce imi doresc este sa fie bine, sa ne rezolvam eu si sotul problemele si sa facem un bebe. Eu zic ca va fi sigur si va fi fetita.
Imi place de voi imi place acest site pentru ca este cineva care te intelege si stie prin ce treci.
Va pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

17 borcane, Gabi? a-ha! ai avut nevoie de muuulta 'distragere de atentie' ... ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetelor,

As dorii sa ma primiti si pe mine in acest club daca i se poate spune asa.Am citit aproape toate capitolele si incerc sa va cer sfaturi si sjutor daca se poate.
Am mai deschis anul trecut prin mai un subiect despre hemoragie aveam nevoie de sfaturi si de ajutor si l-am primit. Acum am nevoie de ajutor din nou ca istorie se repeta.Pe scurt anul trecut am facut o hemorahie urata care a durat din 24 ian.pana ia 3 iunie. Tratamente injectii,medicamente internare in spital si tot nimic nu au reusit sa-mi opreasca hemoragia.Verdict-histerctomie pe care l-am respins din start(am uitat sa mentionez ca diag. era uter fibromatos)si am incercat cu tot felul de chestii naturiste pana la urma s-a rezolvat pana acum 3 saptamani cand am inceput din nou cu hemoragii foarte marii iar iau injectii cate 4 pe zi si nimic doar ca sa mai redus cantitativ.Optez tot mai mult pentru embolizare dar nu stiu daca efectul este de durata, eu am 40 de ani si o singura sarcina la 22 de ani dupa aceea nimic.Poate stiti voi ce as mai putea sa iau sa opresc aceasta sangerare chiar si naturist.....
Merg la ginecolog lunar de 3 ani deci sunt mereu sub supraveghere medicala dar deja am ajuns sa disper....in mai si iunie mi-a venit ciclu 2 zile o zi pauza si apoi o zi hemorahie iar din iulie pana acum nu mi-a mai venit deloc. DR. mi-a spus ca s-ar putea sa intru in menopauza dar mi se pare cam repede nu? Astept sfaturi de la voi poate mai este ceva ce nu am folosit si as putea sa iau.

Va multumesc, Corina

Corimar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

corina,, si eu anul trecut inainte de embolizare am avut aceleasi probleme si nu am reusit sa opresc hemoragia nici cu naturiste nici cu homeopate. Ajunsesem sa fac si 2-3 injectii pe zi cu vit. K sau ergomet ca sa pot cat de cat saopresc sangerarea. Hemoragia a inceput in ianuarie si la sfarsitul lui mai am facut embolizarea. Dupa aceea a fost bine, am mai avut acum o sangerare dar a trecut repede. Iti recomand sa faci embolizarea cat mai repede. Eu am 39 de ani. Anul trecut ma gandeam si eu ca pot fi tulburari de premenopauza dar totusi e prea devreme parca...sau poate ca nu dupa ce zic unii dr. Totul depinde de organism. Poti sa incerci cu extract flui de alchemilla, poti sa pui in sticluta si 2 fiole de vit.K.O alta varianta este clorocalcinul in care pui in sticluta 2 fiole de ergomet. Iei 3 lingurite pe zi. Iti doresc sa functioneze.
Multa sanatate!
Oana

Mergi la inceput

Oanalu,iti multumesc mult pentru raspuns.Sa sti ca de trei saptamini asta iau si eu o vit k si o ergotina dimineata si la fel si seara.In plus iau si ceva medicamente de la naturist. Anul trecut este adevarat ca asa am reusit cu alchemilla sa opresc hemoragia dar acum am cautat peste tot dar nu am gasit.....cica nu ce face.Spune-mi te-ar deranja daca te-as suna sa-mi dai nmai multe informatii despre embolizare?Eu de luni trebuie sa merg la servici am fost in medical si te-as suna de la birou.Doar daca nu te deranjez. Iti las si adresa mea de mail daca vrei sa-mi dai nr.tau.
corinacostea36@yahoo.com

Mii de multumiri si mii de pupici, Corina

Corimar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

doamne, fetelor, ce spuneti voi aici!
mi se increteste carnea pe mine. sa ai pierderi de sange atatea luni???!!!
e cumplit!
regret nespus ca nu va pot ajuta in nici un fel.
cred ca in situatia asta, ca sa poti salva uterul, singura solutie ramane embolizarea.
am inteles de la fete ca nu e o operatie grea, ca te recupezi destul de repede.

corina iti doresc multa sanatate, si sper ca iti vei reveni in curand. oana e o fata tare saritoare si cu siguranta ca te va ajuta cum poate ea mai bine.
si arinna(pe care o pup) a facut embolizare si a scapat si ea de hemoragie.te poate ajuta si ea cu informatii.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari Naomi.....Si eu sper sa fie bine si sa scap de toate astea ca m-am saturat.

Pupici , Corina

Corimar

Mergi la inceput