Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Noela imi cer scuze ca te-am botezat. Dau si mielul daca e cazul....

Corina

Corimar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oanalu

...Asa sa fie,dar cred ca trebuie sa incep sa ma ocup de aspectul asta dar nu prea am informatii - contra imbatranire -

Dj mama, Noela,

Corina, bine ai venit !
Eu am facut embolizare,numai asa am scapat intrega...sa nu uit, Miorita are un sterilet Mirena pus tot in scopul de a reduce hemoragiile, ar mai fi o varianta...
In general embolizarea se face -cica- daca vrei copii si daca fibroamele nu-s foarte mari si ai hemoragii...asta decide medicul de la Municipal( acolo se face) care te recomanda - se pare ca merge si prin alt medic dar cel care face embolizarea e mai linistit daca ai trimitere chiar de la gineclogii din Municipal. Embolizarea se face de alt medic decat ginecologul,daca nu ai detalii despre procedura o sa cautam pe google...sunt multe informatii...In principiu un medic ginecolog din Municipal te poate recomanda daca considera ca e indicata in cazul tau...
Sincera sa fiu eu am suportat cam greu procedura, alte fete mai usor...Sunt niste dureri dupa ce termina de "lucrat"de te seaca vreo 3 ore si nu-ti fac decat cate un calmant din an in paste , cica nu e bine sau cred ca nici nu isi face efect, nu simteam nici o ameliorare, pana nu trec orele...dupa aia am stat speriata cateva saptamani sa nu se intample ceva cu mana care era vanata( o pup pe Carmenus care m-a incurajat atunci ca eram pierduta ) pentru ca se introduc niste chestiuni in artera de la mana care se deruleaza pana la uterunde se introduduce o substanta de contrast si niste particule cu rol de embolizare a arterei uterine,ceea ce impiedica alimentarea fibroamelor cu sange.Iti spun si partile neplacute , in caz ca te intalnesti cu ele sa nu te sperii ! )Nu dureaza decat jumatate de ora, se face anestezie locala la mana acolo unde se ia sange...A doua zi pleci acasa...Am fost de-un optimism in ce priveste embolizarea!Eu am vrut-o eu am ajuns la ea! Altfel ma lasau fara uter si eventual ovare.Unii zic ca nu e bine s-o faci daca vrei copii. Parca fara uter e mai bine
Imi pare rau ca ai asa hemoragii...eu aveam cicluri infernale si apoi mici hemoragii intre care pana la urma au devenit continue...tare speriata mai eram...Incepe printr-un control la Municipal eventual la Badea Iulian ca e seful clinicii de gineco si stie cel mai bine ...poate sa-ti propuna insa tratament cu Diphereline si operatia...eu n-am vrut.

Te pup si numai bine !

Gabi, n-am uitat de luni!!! Tinem pumnii !!!Luni te internezi si te si opereaza in aceeasi zi ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Arianna multumesc de pentru detaliile pe care mi le-ai trimis.Apropo unde ai stat pana te-ai interna? Eu fiind din Timisoara ma gandesc unde stau pana ma internez.....dar o rezolv eu cumva. Am sa ma interesez luni la municipal sa vad ce imi spun cei de acolo.Poate imi puteti spune si mie mai multe despre preturi cat se da la medici etc..ca aici sunt unele tarife si acolo altele.Daca vrei poti sa-mi spui pe adresa de mail.Imi ajunge cat sange am pierdut chiar imi zic vecinele ca sunt palida si arat ca un zombi.

Va multumesc si va pup, Corina

Corimar

Mergi la inceput

Corina, ti-am trimis un e-mail...

M-am internat dimineata si mi-a facut-o la pranz...am stat pe acolo, era un pat liber...iti face si niste analize de sange inainte dar nu stiu la ce folosesc, poate dupa, ca nu ies in cateva ore pana la embolizare...In februarie se implinesc doi ani...
Important e unde stai dupa...poate cateva zile ar fi bine sa stai in Bucuresti, in caz de nevoie sa poti merge la medic la control...de regula nu e cazul dar e mai linistitor asa...ii intrebi si pe ei...oricum te cheama dupa un timp la control...important e sa-ti faci o eco buna undeva si apoi sa o repeti- o sa-ti spuna ei la cat timp, parca la cateva luni-in acelasi loc, sa fie acelasi aparat...ca sa poti face comparatie, daca au scazut, cat, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

pup toate fetele fara exceptie
iar sunt in criza de timp si ma oftic ca n-am timp sa mai facem haz de necaz pe-aici

Mergi la inceput

Off topic :Am pus din nou "cerul" in alt album, se vede mai bine :)O sa mai fac si alte albume ca yahoo le micsoreaza prea mult...
http://outdoors.webshots.com/album/554462020wPGauQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Salut,
S-a amanat putin ca mi-a venit ciclul. Luni cred ca imi fac analizele si marti, miercuri cred ca ma opereaza. Nu stiu.
O sa va tin la curent.
Merci oricum ca va ganditi la mine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

gabi, chiar astazi dimineata ma gandeam la tine, ce-o fi in inima ta...
sunt un pic nedumirita. operatia stiu ca se face imediat dupa ciclu, pana in ovulatie. pe tine te-ar fi operat inainte de venirea menstrei,daca nu venea acum?

multa bafta

Mergi la inceput

Gabi, mult succes !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Salut,
NU stiu ce sa zic. Eu am facut un tratament preoperator cu diphereline (2 injectii doar). Am citit pe net ca opreste ciclul. Mie nu mi l-a oprit. Doar dupa a 3-a injectie ti se opreste ciclul? Stiti ceva despre asta ?
In sufletul meu ce sa zic ca e, putina teama!
Dar ma gandesc ca nu este o operatie chiar asa de grea. Exista altele si mai grele. Trebuie sa fiu tare.
Sunt oameni carora le este frica si de dentist si cand te ganesti ca nu este mare lucru.
Eu cand mi-am facut HSG mi-a fost tare teama si pt mine a fost f usor.
Multumesc pentru incurajari.
Va pup.

Mergi la inceput