In Italia (16)
Raspunsuri - Pagina 26
bb_alinus spune:
Cristinico chiar e pt tineret Corfu? Ca eu auzisem de preturi destul de piperate pe acolo si deci ma asteptam sa fie mai ...calma.
Dar de Myconos stiti ceva?
Enn deci tu zici sa vizam partea de vest. Noi oricum vrem sa se ajunga cu avionul, am vrea un hotel fain cu piscina si nu departe de mare, iar daca se poate intrarea in mare sa fie lina. In rest, posibilitati de excursii cred ca sunt la fata locului.
Imi aduc aminte ca luam brosuri de la agentii si gaseam acolo niste minunatii de oferte...
Sper sa nu acaparez subiectul cu Grecia mea, ca ma mut la vacante
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Cristinico, acuma ma uit pe Euronews si vad Bodrumul in flacari...doamne ce jale ma apuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Dumid, si eu zic ca se vor linisti focurile pana plecati, dar iti inteleg ingrijorarea. Asteptam sa ne povestesti si sa ne arati si poze.
Santorini, da am auzit ca e fain si acolo. Si de Creta am auzit numai lucruri bune. Astept sa povestesti despre Halkidiki si despre cat de bine ati petrecut cu totii!
crista-s spune:
Incediu de la caldura ?? off eu nu gasesc euronews pe tv .. eu ma uitam numai la nenorociri , inceope sa semene jurnalul italian cu ala de la ora 5 de pe protv de iti ridica parul in cap de frica : aici numai barci de ilegali ajunsi mai mult morti decit vii pe Lampedusa, crime in disperare ... turisti rapiti in Niger... In Israel iar se da cu bomba nu respecta nimeni pacea aia firava .. na ca sa vedeti si voi ce vad eu la tv offffff
Despre insula aia asa auzeam eu mai demult ca erau multi englezi ( stil alea grase si bete moarte din strada de la Bodrum care trageau de turci nasparlii .. pt o noapte ). Acum nu vreau sa bat cimpii poate s.a mai schimbat sau poate ma insel eu.. Preturile erau mari tocmai pt ca englezii nu sunt zgirciti cica... mai ales tinerii zapaciti..
Oricum tu esti priceputa si nu iti vei alege hotelul pina nu citesti comentariile facute de alti turisti , vei vedea acolo care e media virstei ... hahahh
Dragos uite aici ceva despre www.euronews.net/create_html.php?page=detail_info&article=376122&lng=4" target="_blank">incendiu Grecia
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
bb_alinus spune:
Pe unde umblati fetelor?
Ma bate gandul sa trec pe salate ca nu se mai poate! Aveti ceva idei speciale de la voi?
Da un risoto bun stiti? Asta pt deseara, iar de maine ...regim
Cu Grecia sunt cam dezumflata ca am intrebat pe email amicii daca sunt tentati de idee si au fost cam evazivi. Dar poate o fi prea devreme...
crista-s spune:
Buna dimineata .... stiu ca nu v-ati trezit inca dar eu fac cafeaua si va astept cu ea calda
Bine ai venit Dana. Stai in Italia ? Uita-te pe pagina 1 de la discutia asta, acolo e scris cite ceva despre fiecare dintre noi (ca sa ne cunosti) si asteptam sa ne povestesti cite ceva si despre tine.
Of Alinus ...ieri toata dimineata ce ai pazit de nu ai intrebat de retete. Acum e prea tirziu ... Cit despre risotto cind te prind te alerg bine .. pt ca sunt sigura ca mai demult ti-am mai povestit cum se face, e o singura metoda ( pui ulei in cratita, ceapa sa se inabuse-eu nu!, apoi eventualele legume/carne sau cu ce vrei tu sa faci risotto si orezul sa se prajeasca usor, se stinge cu vin-asta nu e obligatoriu, si apoi torni mereu cu polonicul supa fierbinte si mesteci cu lingura sa nu se lipeasca, cnd e gata in gen dupa 17-18 min, se da de pe foc si se adauga brinza .. ) diferenta sta numai in ingrediente. 60-80 gr orez la o portie.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
'Neata, fetelor! Si baietilor ... ca vad ca avem si un dl. printre noi !
Iaca am revenit din vacanta, si pana la anu', alta nu-i! Nu pot spune ca mi-am revenit in totalitate. Inca ma simt putin dezorientata si nu stiu pe ce sa pun mana mai intai.
Vacanta a fost super ... am fost la mare, pe la rude, restructurari la casa din Focsani ... si cam atat. La mare totul a fost ok, incepand de la vreme (am prins o vreme fff buna). Aaaaa, am uitat sa spun ca am fost la Mamaia, hotel Victoria. Conditiile de cazare iarasi au fost ecelente. Singura chestie care nu prea ne-a convins .... cand iei bilete prin agentie (cum am facut noi), iti dau obligatoriu bonuri de masa, iar noua la rest. hotelului Victoria nu ne-a placut deloc, nici mancarea, nici ospatarii, atmosfera in general. Pacat pt. ca intr-adevar cazarea a fost super! Si am avut anul acesta parte de o apa curata, limpede si calda cum nu am vazut niciodata la mare la noi. Suuuuuperb!!!!!! Promit ca voi pune si poze!
In rest, alte vesti ... cu burtici, nu sunt. Urmeaza sa fac iar din sept. o alta serie de controale, vizite si examene ca sa ii dam de capat si bb-ului asta care nu vrea sa apara.
dananagie - ti-am vazut pozele de la nunta si sunt intr-adevar superbe. Bineinteles ca in principal este meritul protagonistilor . Ati fost frumosi amandoi, sa fiti fericiti si numai bine! Ei, acum, impresii dupa nunta? Cum ti se pare, vazand ca erai f. stresata inainte, ca orice miresica, de altfel?
nico - ce fain ca ti-ai reintalnit fostii colegi! Si la mine la fel, daca ar fi sa imi aduc aminte de scoala, tot colegii de generala imi sunt mai aproape de suflet decat cei din liceu. Nu stiu de ce. Poate a fost colectivul mai unit in generala.
alina - sa va traiasca fetita, am vazut pozele de la botez, frumoasa foc!
cri-cri - ce veste mare! Felicitari pt. cetatenie! Cum ati sarbatorit evenimentul? Ca trebuia sarbatorit, nu?
irinus - pe unde umbli? Parca citeam ca ati fost deja in concediu, sau ma insel?
enn - eu intotdeauna am fost fascinata de Grecia (dupa Italia), dar pana acum nu am reusit sa ajung pe-acolo. Era sa fie luna de miere, dar ... a cazut si asta din lipsa timpului la vremea aceea. In fine, cred ca am sa fac si eu ca tine, sa-mi programez deja vacanta viitoare, poate asa am mai mult spor. Si prima destinatie va fi Grecia.
Piersicuta am vazut ca este cuminte, Morcoveata si-a luat in serios rolul de fratior, deci totul ok.
dragos - bun venit in gasca noastra!
La fel si tie, dana, povesteste-ne despre tine ... te asteptam printre noi!
Va pupacesc si va doresc o zi buna! Promit sa revin curand si cu poze! Ciao-ciao !!!!
Petro
enn spune:
Petro, ma bucur c-ati avut un concediu frumos si relaxant. Eu dupa un concediu reusit īmi uit si PIN-ul de la card, sunt atīt de aeriana. Asa ca te-nteleg ca mai dureaza pīna te reacomodezi.
O īntrebare la modul general: voi pt. a primi cetatenia italiana trebuie sa renuntati la cea romāna, ca-n Germania, sau puteti sa le aveti amīndoua?
E.