In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Alinus sa va traiasca printesica! E frumoasa si eleganta ca mamica si bunica.
Cri morcovii erau rasi si aveau un usor iz de fum. Am īntrebat de reteta si te tin la curent.
Petrocum a fost concediul ?Ne pui si niste poze?
Alina, ati īnceput deja numaratoarea inversa?Īmi place cum va pregatiti de concediu, cu muzica, cu gelato, intrati īncet-īncet īn atmosfera. Si voi,Dragos,cīnd plecati?
Cochetam si noi cu ideea unei mini-vacante la toamna, ca i-au mai ramas sotului niste zile de concediu, dar asa cum ma simt eu acum, nici īn parc nu-mi vine sa ies. Desi e frumos, racoare, dar soare.

E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn saru-mina !! noi mincam morcovi copti sau inabusiti in unt ( in genul alora care se fac garnitura la curcanul pt ziua recunstintei ... dehh noi mincam si curcan des ), apoi salata de morcovi rasi sau numai taiati felii ...Suntem mai rau ca iepurasii !!

Sa te faci bine .. ca sa iti vina si cheful de vacanta!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, exista chestii d-alea pentru masini, am auzit pe cineva vorbind la biserica despre astfel de locuri, dar nu stiu unde sunt, chiar habar n-am. Daca nu e graba pot incerca duminica sa aflu cate ceva.
Enn, ce bine de voi ca mai aveti concediu! Nu stiu cum facem noi ca il papam repede pe tot.
Mi se pare ca sotul mai are 2 zile, de care tinem pentru Craciun, sa nu mergem la servici si in ajun sau intre sarbatori.

Mergi la inceput

Nico intreaba te rog.( ti-am scris mesaj)

apropo de Craciun si Revlion .. rau cad anul asta : duminica... offffffff

Modific mesajul:

Intre timp a sosit postasul cu scrisoarea de la Prefectura .. ragą, din 3 august sunt cetatean italian

Cristina

Mergi la inceput

Felicitari,Cri! Ai intrat īn UE

Mergi la inceput

Enn trebuie sa recunosc ca imi tremurau genunchii cind citeam scrisoarea de la prefectura...
Fabio a fost cel mai expansiv.. el care e tare calm de fl chiuia la telefon .. noroc ca e singur in birou si zicea numai :" ce bine ca am scapat de cozi la ambasada si questura !!" saracu cred ca l-a marcat tare sculatul cu noaptea in cap si inghesuiala de acolo...

Eu ma bucur ca nu trbuie sa stau eu la o coada de extracomunitar si el la alta ca boierul prin aeroporturi ... pina acum cam asta e marele avantaj.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata Italia!
Cristinico asta da veste mare! Trebuie sa dai de baut! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enn, iti multumim de aprecieri!

Ca vorbiti deja de sarbatori, noi am vrea sa mergem de revelion in sudul FR, abia astept!
Apropos, in noiembrie ne vin in vizita prietenii din fr si cu ocazia asta am zis ca o sa ne punem de acord si unde sa petrecem vacanta de vara viitoare. Si ne gandim deja ca ar fi fain sa mergem cu totii in Grecia ....aveti idee de ceva frumos? Care e insula cea mai faina? O fi Corfu? Ca parca pe acolo m-as apuca sa caut ceva... Voi ati fost?
Va pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alinus mersi mult !! ..
Despre vacanta ce sa zic .. insulele grecesti sunt frumoase toate, eu am apucat sa le vad numai pe alea mici si prapadite de linga Atena .
Corfu din auzite insa parea o insula mai pt tineret ( nu ca voi ati fii batrini ), mai "galagiosa", mai vesela ... voi cu bebelina insa nu mai sunteti de un Bar Street ca la Gumbet ( iti amintesti??!) ...

Cristina

Mergi la inceput

Alinus, noi īn urma cu cītiva ani mergeam des īn Grecia, dar pe insule n-am fost decīt pe Lefkada. Asta e usor accesibila cu masina, fiind legata cu un pod de uscat. Acolo e recomandabil sa mergeti pe coasta de vest, vis-ą-vis de Italia Partea sudica e prea turistica si īn plus mai sunt si tīntari.
Coasta de vest e frumoasa si linistita, potrivita pt. familie cu copii. Noi am stat la Agios Nikitas, dar mergeam la plaja la Porto Katsiki. O sa scanez cīnd apuc cīteva poze, marea e de un albastru incredibil! Plaja e acoperita de nisip fin si īnconjurata de stīnci. La noi peretii stīncosi erau obligatorii, prietenul grec fiind pasionat de catarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Neata la toti!!!
Crisitna -FELICITARI!!!inca o data.
In Grecia plecam pe 9 sept , in Halkidikki , Psakudia. Ma cam nelinistesc incendiile de pe acolo lately. Pt mom nu imi fac chiar asa multe griji ca mai e pana mergem noi+ ca sunt cam 140 km fata de localitatea unde mergem noi.Suntem 4 masini si vreo 7 familii. Mergem in card spre Grecia.
Ca recomandare pt Grecia as spune de departe cea mai frumoasa (chiar spectaculoasa-face parte din primele 20 de destinatti ale lumii) ar fi insula Santorini.Tocmai s-a intors de acolo o buna prietena si colega de servici .A adus multe poze. Este incredibil de frumos.
Dragos

Mergi la inceput