In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Neata!Azi s-a mai potolit caldura. A plouat zdravan aseara.
Din fericire nu merge sistemu si chiar stam degeaba!
Voi ce mai ziceti?
dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico din pacate nu stiam de cartea asta .. sa o caut si eu pe net sa vad macar despre ce e vorba . Asa imi zice al meu sot.. imi place sa cred ca el simte asa nu e doar un mod de a scapa de cumparat mimoza pt festa della donna offffffffff ( deh sunt regina nu donna)..
a parca vorbeste de mine :"La regina della casa è la storia di una ragazza che ha bisogno di rallentare. Di trovare se stessa. Di innamorarsi. Di cominciare finalmente a vivere. E di scoprire a cosa serve un ferro da stiro. " la mine se poate inlocui fierul cu mopul pt spalat pe jos ca la cap asta stau eu mai prost cu experienta

Abia astept sa circule trenul la noi in sat ( ca autobuzul asta nu e o solutie ..) si sa ma duc iar la biblioteca .. am o lista de carti de citit pt la sezonul toamna -iarna ... si acum adaug si niste siropeluri din seria asta ...
Dragos deci stai ... pai e corect?? si eu stau dar nu imi da nimeni salariu pt asta

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Dragos, pentru moment stam aici, nu avem planuri de intoarcere deocamdata. Dar sti cum e, niciodata sa nu spui niciodata, ca viata te poarta pe te miri unde. Asa ca nu exclud posibilitatea de a ne intoarce candva.

Mergi la inceput

Din pacate fericirea noastra a durat putin.De la 11 toate sistemele sunt operative.Asta e!!! Si tot sun si nu gasesc pe nimeni prin Italia! M-am saturat, vreau o bere

Mergi la inceput

Da' pe cine cauti in Italia? Pentru vacanta sau pentru servici? Oricum, aici mai toata suflarea e in vacanta.
Servici usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Daca vreti sa vedeti cateva pozici de la botez, le-am pus aici

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sunatul clientilor in vederea trimiterii unui ordine d'aquisto face parte din jobul meu de zi cu zi.(e vb de suport oracle).Iar pe sefa noastra nu o prea intereseaza ca sunt ei in vacanta: zice: sunati ca cine stie?!!!?

Mergi la inceput

mai de cind pindesc eu poze cu Amalia ... m-ai dus de nas cu albumul ala gol .
Ce printesa .. cu rochita ...sa va traiasca micuta crestina !!

Cristina

Mergi la inceput

Neata, am ajuns la servici, nici n-am luat cafeaua si am intrat sa vad ce mai ziceti. Cei cu tacerea asta dragelor?
Cri, ce ne mai povestesti?
Vin imediat, m-au chemat la coffe.

Mergi la inceput

Si eu ma pregateam sa zic doua vorbe .. dar cum tot al meu a fost ultimul mesaj imi parea ca vorbesc singura de zuza !!

Deci buna dimineata !!
Am si eu o intrebare pt un amic din Germania : se gasesc "un fel de cimitire de masini" in Italia , unde se vind la mina a 2 usi si aripi de Fiat ??

Daca stiti asa ceva .. m-ar interesa . El a busit masina ( un Fiat Punto 188 -4 usi) si deci ar avea nevoie de toata partea dreapta - tablaria adica ..
Eu pot sa ii fac rost de adresa de la reprezentanta ... dar ar prefera ceva la mina a 2 a .. adica mai ieftin.. Si daca am gasi acolo un angajat roman sau care sa vorbeasca macar engleza , daca nu chiar germana ce bine ar fii ca sa nu fac eu pe interpretul.

Cristina

Mergi la inceput