In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Multumesc pt. urari
Cri, paracetamol am voie, am sunat moasa sīmbata noaptea s-o īntreb, ca nu mai puteam. Acum febra s-a dus si mai stau putin pe-aici pīna adoarme si pe urma īnapoi sub plapuma.
Crini, foietajele alea-s o specialitate ruseasca, se numesc piroghi. Dar au mai fost vinete, icre, ardei copti, morcovi copti Ati mīncat morcovi copti? Eu acum am mīncat prima oara. Sunt foarte buni, au un gust usor dulceag, ca al dovleacului copt la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn eu pun morcovi printre cartofi cind ii fac la cuptor, m-a invatat Mihaela-suedeza ( care vad ca acum trage chiulul pe aici ). Sau numai morcovii taiati lung sau rondele groase ( eventual putin opariti si scursi inainte ca sa nu stai in fata cuptorului rea mult)in tava pe hirtie de copt, la cuptor cu ceva zahar peste care se caramelizeaza un pic si serviti ( zice ea) cu otet balsamic.. eu i-am mincat asa fara otet. Da' astia erau rasi ?? ce ai mincat tu??
Sa raspunzi cind o s ate faci bine .. acum sa stai la patut sa treaca raceala !!

buni...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Enn, ce-mi faci tu mie? Mai am mai bine de o ora pana la pauza de pranz, nu poti sa-mi vorbesti de asa bunatati! In tot cazul, pentru azi mi-am facut sandvici, nu vreau sa ies la pranz ca pierd o multime de timp, e inchis cam peste tot, cei deschisi sunt arhiaglomerati si cam dau rasol, mezzi nu circula cum trebuie, au scos din trenuri, asa ca voi pleca mai devreme azi, sa profit si eu de saptamana asta, pana se intorc bosii.
Dragos, bine ai venit! Inteleg ca tu lucrezi la Buc si locuiesti la Ploiesti. Iti transmit toata intelegerea si compasiunea mea de pendular. Desi stai mult mai bine ca noi, daca reusesti sa mergi cu masina. Noi nu servim decat transportul in comun, ca altfel 20 km ii fac in 2 h. Si pe cand in Italia? Vreti sa veniti in vacanta sau de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Buna Crini!! Vin de 2 ani la Buc cu masina. M-am obisnuit cu naveta.Iarna e mai greu ca se intuneca devreme si cand ninge sau ploua e chiar nasol.
In Italia venim doar in vacante. Am avut o tentativa de aramane pe acolo prin 2003 dar nu s-a materializat. Dar mai bine asa . De 1 an chiar sunt multumit de viata pe care o avem . Castig bine (as zice super bine pt Ro- am avut bafta mare), avem un baietel minunat (Albert) , o casa si mergem inainte.
Dar voi? O sa ramaneti mereu pe unde sunteti sau vreti sa va intoarceti? Cum e viata voastra?
dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao-ciao tuturor!
Am revenit, din pacate vacanta s-a sfarsit, da' va povestesc alta data cum a decurs vacanta noastra. Sa-mi revint intai si sa-mi intru in ritm.
In rest, nimic nou ... va pup si ne auzim curand!

Petro

Mergi la inceput

Petro bine ai sosit !!

Se vede ca s-a cam dus vara .. se intoarce lumea din vacanta ... si ne mai inmultim si noi pe aici...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Ploiestiul e plin de masini de Italia si Spania. Ca sa nu mai vorbim de cei veniti cu avionu'. Pe la fiecare bar se aude cate cineva vorbind romana cu accent italienesc. Ma che ffaaaai!!!Sau vrajeli din alea d'alde Raducioiu "come si dice?"
Inca e vacanta!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata ....

nu va pot spune cum e vremea pe la mine caci e inca bezna iar am cazut din pat pe tastatura.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi!
Cristinico eu pot sa iti spun cum e la noi: avem un cer negru parca e pictat, si nu stiu cum, vad ca acu' a iesit o raza de soare cu dinti...si ma intreb cum de o fi reusit sa se strecoare. Dar gata, s-a dus, a durat vreo 30 sec. Si cat pot fi de josi norii astia, zici ca iti stau in cap ca o palarie...
O zi placuta fetelor.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, ieri am fost la biblioteca si am luat o carte din seria chic 'La regina della casa'
De acolo te-ai inspirat sau e o intamplare?
Si eu ca tine, cum ajung la servici, tup pe subiectul nostru!
Bine te-ai intors, Petro! Greu cu rientro. Ati vazut ca in prima zi in care se intoarce un coleg din concediu ii flutura pe fata un zambet larg, a doua zi e calm, destins, din a treia zi insa e cel obisnuit, stresat cu colturile gurii in jos.
Revin ca am o problema de rezolvat.

Mergi la inceput