In Italia (16)
Raspunsuri - Pagina 20
dumid spune:
Am marele noroc ca firma la care lucrez are sediul in Pipera chiar la iesire spre Baneasa. Fac inn total 50-60 min de acasa la Buc.Am multi colegi din Bucuresti care fac 1h si 20 min dc vin la munca cu masina sau 50 min cu metroul. Deci, e chiar ok.Mai ales ca au terminat toate lucrarile in Otopeni si se merge 'ata'pe 3 benzi. Mai au un pic de lucru in Baneasa (largesc la 3benzi), dar cred ca in max 1 luna e gata.
La fostul loc de munca lucrurile stateau un pic altfel: trebuia sa merg pana In Vitan si faceam zilnic 1h si 30-40 min.
Adika mult mai mult.
Oricum cred ca o mare parte din Ploiesti face naveta zi de zi la Buc.Numai eu stiu vreo 20-30 de masini care le vad zilnic. Fara exagerare.
Eu sunt combinat cu alti 3 colegi cu 3 masini si facem prin rotatie.
Mai nou au apraut perssoane care isi vand apart din Buc si se muta In Ploiesti..Cunosc 2 cazuri. Ca sa nu mai vorbim de miiile care si-au facut case In Balotesti, Otopeni , Snagov chiar si Peris.
Este o placere sa vin zi de zi in card Cu Copos, Columbeanu, Mihaela Radulescu, Catarama . Toti stau la Snagov si au ore chiar fixe. Ne nimerim pe la Saftica de obicei.
crista-s spune:
Nu pot sa cred ce viata sociala intensa are Piersicuta .
Distractie placuta!!
La noi cam innorat ( inca ).. dar asteptam sa vina vara ( iara). Cum ziceam nu cu mare placere : muste multe.
Fetelor mie aproape ca imi murisera toate florile cit am stat in vacanta. Numai violetelor le-a mers bine si cred ca o sa le catzar iar la geamul asta cu putina lumina din studio. In rest celelalte sarmanele au ramas fara frunze niste tulpine goale ( harnicutza, sau floearea fericirii cum i-o zice), rozmarinul si el cam prapadit ... cred ca au avut prea multa apa .. offfff.. acum ins au inceput sa isi revina ..Sunt tare fericita ! Si mi-am plantat si alt marar care a inceput sa rasara deja.
Dragos esti un VIP dimineata ... ma gindesc ca inca e ceva mai usor sa cumperi o casa ( pe pamint) la Pl. decit in Buc.. si orasul e dragut ( pacat ca se cunosc toti intre ei .. cu privacy-ul stati voi cam prost pe acolo ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
dumid spune:
Pai avand in vedere ca cei care au apart in Buc il vand cu 80-90 mii euro , in PLoiesti iei o casa la 100 mii sau ti-o faci.
E adevarat ca e un oras mult mai mic dar nu e chiar asa ca un sat sa te cunosti cu toti. Totusi are 300 mii de cetateni.
Totusi mai bine cald (cu Ac obligatoriu) decat iarna care se apropie.
Distractie placuta Piersicutei.
crista-s spune:
stai ca 80-90 iei in Buc numai pe un apart in centru .. si parca nu merita sa te muti de la Universitate sau Sala Pal. la Ploiesti ...
ps .. printre aia 300.000 am si eu ceva rude aia care mai traiesc ca o parte sunt la Bolovani...
Cristina
dumid spune:
Depinde. Vinzi un apart pe Calea Victoriei cu 2 camere si 60mp si iei
o casa de 130-160 mp cu 5-6 camere, gradina, garaj in Ploiesti. E o alternativa. Oricum se construieste in draci pe dn1. Cred ca in 10 ani sincer nu va mai exista teren viran intre Ploiesti si Buc cu exceptia padurilor,, dc nu le-o taia si pe alea.
dumid spune:
Uimitor si in Ploiesti un apart in centru cu 3-4 camere renovat costa acum intre 80-100 mii euro. Au cam innebunit astia.Iti trimit un link cu imobiliare din Ploiesti. Sunt f. multe anunturi. Sunt doar anunturi de la particulari , pt agentii tb cumparat ziarul.
http://www.raidonline.ro/
crista-s spune:
Off Boala grea in Ro cu taierea padurilor...
nu te minuna ca alea din centru ( deasupra la Mc Donald.. ) costau cit un apart in Buc inca de acum 10 ani...
Cristina
dumid spune:
Ce ma bucur ! Cunosti bine Ploiestiul.Alea din centru de la Mc nu mai
costa asa de mult.Sunt relativ vechi si destul de mici.
Dar , in fine ce conteaza. Cand vii in Ro?
Sau ai fost anul asta?
crista-s spune:
Am fost in ro anul asta, dar la Pl n.am ajuns .. Stiu destul de bine orasul , adica nu ma pierd dc ma lasa careva acolo.. e drept cunosc centrul, zona garii.. cimitirul... aproape deloc cartierele ..
Cristina
dumid spune:
Am vazut ca stai in Bologna. Destul de logic orasul din cate imi aduc aminte. Am intrat in el o singura data. Eram cu tata prin 91. Eram chiar copil pe vremea aia. Aveam o adresa si am gasit-o la fix.
Stii cum zice si LUcio Dalla in disperato erotico 'nel centro di Bologna non si perde ne'anche' un bambino!'
Sper ca la viitoarea ta vizita in Ro sa treci si prin Ploiesti.
Te asteptam