In Italia (16)
Raspunsuri - Pagina 19
Alina spune:
Seara buna de la München!
Aici s-a incalzit de-a binelea si sunt taaare fericita!Azi am fost cu fiica-mea la plimbare,cu bicicletele si nu am scapat pina nu m-a dus la "Italianu'"sa mincam inghetata.
Avem in apropiere o gelaterie fff faina,au o inghetata si niste cafele.In plus,au o terasa f frumoasa,cu vegetatie si un riulet...zau ca m-as muta acolo!Azi am studiat pe pereti si am vazut vreo 5-6 diplome de "Maestro gelatto"sau cam asa ceva.Patronii is italieni,la fel si vinzatoarele.E nasol ca inchid in octombrie si redeschid in mai,in timpul sezonului rece e pauza .Fiica-mea a cerut inghetata de ou,cum a vazut in poza(in romaneste desi stie si germana,normal)si vinzatoarea cica"aaa,uovo".
Cristinamersic mult pt melodii,si mie imi place Biagio asta,cinta .Fiica-mea s-a uitat de vreo 10 ori la Al Bano.Voi mai stiti ceva de Romina Power dupa separatie/despartire?De el tot am mai auzit...ca s-a pus sa faca copilasi si vin (a cumparat omul vie multa prin Vrancea-am vazut la stirile romanesti!)dar ea...e tot in Italia sau s-a intors in America?
Daaaa,Giana Nannini imi place,are o voce speciala .Tin minte ca prima oara am ascultat-o la Campinatul de Fotbal din '90,cinta imnul competitiei.
Mie imi place si Toto Cutugno.Am citit intr-o agenda turistica,ca e nascut in La Spezia.Defapt era trecut la fii si fiicele localitatii .
Si Laura Paussini imi place,parca am mereu in creier "Strani amori".
Crini ,tu m-ai intrebat de Legoland.E un parc de distractii unde totul e pe baza de www.legolandtours.de/2006/" target="_blank">lego,sunt peste 50 milioane de piese .Noi nu am mai ajuns,am inteles ca e un program intens si practic sa apuce copilul sa cuprinda toata distractia,trebuie sa stai cam 2 zile.Aminam deci.
Eni ,salutari piersicutei.
Dragos ,bine ai venit!Nu-ti zic "dumi" pt ca in germana nu e un cuvint prea fain desi il mai folosesc si eu uneori.
Seara frumoasa!
Alina
Alina spune:
Uitati,vorbesc de www.jurnalul.ro/articol_59729/exclusiv_al_bano_libertasi_marie_jeanne.html" target="_blank">lup si lupul la usa
Alina
crista-s spune:
Buna dimineata ...
Avantajata Marie, cu limba romana se intelege cu italienii ..
Despre Romina mai putine birfe pt. ca nu face prea multe valuri. Ea picteaza, face filme prin India impreuna cu fiul lor, acum prin iarna parca au fotografiat-o si pe ea cu un tip. E mult mai discreta decit Al Bano si copilele lui care cauta succesul cu orice pret ( dehhh se vede ca ce naste din pisica soareci maninca si fetele seamana cu tatal... ).
Uite-o pe www.youtube.com/watch?v=Z2mQ2wQtI_M" target="_blank">Loredana Lecciso - mama copiilor lui AlBano cu melodia ei - cred ca nu o are decit pe asta .. in care cinta chiar povestea ei " imi traiesc momentul caci stiu ca viata e trecatoare " sau cam asa ceva suna cuvintele . Are fata de prostuta dar isi cunoaste tare bine interesele si din pct asta de vedere jos palaria !!... Neam de traista Al Bano o sa " munceasca " cum se lauda in intreviul romanesc si pt astia 2 copii si pe linga ei o sa traiasca bine si Lori
Cu www.totocutugno.it/biografia.html" target="_blank">Toto m-ai fcut curioasa si m-am bagat sa citesc biografia . mereu am avut impresia ca e din sud ( poate pt ca e mai ciricliu asa la culoarea pielii)... insa surpriza : nascut la Fosdinovo in prov Massa Carrara ... si crescut in La Spezia unde s-au trasferat ai lui .. adica toscan ca Ricardo Fogli, Pupo...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
dumid spune:
Buna dimineata!!!
In sfarsit e vineri! Azi sarbatoresc ziua mea la servici cu toate ca de drept e maine!deci azi no work.
Voi ce mai faceti?
dumid spune:
.
Scuze, am uitat sa va zic "bine v-am gasit pe toate!!!!"
O sa intreb colegele care lucreaza cu Germania sa vad ce inseamna dumi
M-ai facut curios!
dragos
crista-s spune:
La multi ani !! Dragos ... anticipat e drept dar daca tot ne-ai spus ca te serbezi ..
Cristina
dumid spune:
Am aflat ce inseamna. "prostut"
LA 9 cand am ajuns in Bucuresti erau deja 28 de grade . Cam nasol!
Au anuntat astia calduri mari zilele urmatoare!Norok cu AC-ul!
crista-s spune:
Vai de mine ce calduri ...
Si faci naveta Buc-Ploiesti zilnic? cam obositor.. insa imi amintesc ca pe "vremea tineretii" colegii mei care faceau naveta cu trenul Buc-Pl ajungau acasa simbata cind se terminau cursurile inaintea mea care faceam naveta centrul Bucurestiului-Dr. Taberii ..
dc la 28 iti pare ca trece vremea repede .. ce o sa te faci mai incolo ??
Cristina
enn spune:
Buna dimineata de sub si bun venit Dragos, tati de Albert!
La noi noutatile vor urma mīine, caci astazi mergem cu Piersicuta la prima ei petrecere. E invitata la un baby-party, dat de parintii baietelului Jonathan, nascut īn aceeasi zi cu ea, la aceeasi maternitate. Cum parintii sunt izraelieni de origine rusa, va fi sigur mīncare multa si buna. Noi vom contribui cu nelipsitul CD Jazz for Kids.
E.