In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Gata, eu nu ma mai plīng, c-a iesit soarele si pe strada mea - la propriu
Si am fost azi cu Piersicuta la control si pediatra a fost de-a dreptul īncīntata de ea. Nu numai ca se īncadreaza perfect īn grafic, dar nici nu s-a prea smiorcait, ci a urmarit cu atentie tot ce se īntīmpla īn jurul ei. Īn drum spre casa am mai dat o tura prin parc cu oprire la cafenea, iar acum a papat si doarme cum īi sta bine unui -model

E.
CuVio ce mai e oare? Zugraveste?Tapeteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ai vazut Enn .. si la noi e caldut .. nu ne mai invelim cu paturica de ieri seara .
Ce bine daca se face caldut ( dar nu prea tare ) ca asa o plimbi pe Dora mai mult ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

pt cristina
Zic un DA cu toata inima si convingerea!

Mergi la inceput

La Bucuresti e soare si cald. Tocmai am fost un pic pe afara la o cafea si la o tigara pasiva!Ce bine ca e racoare in cladire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, imi dai sperante ca vine caldura si la noi. Eu o astept, ca nu-mi place sa vina toamna asa repede.
Enn, felicitari pentru papusica. Si ai mei cand erau mici de tot mergeau linistiti la medic. Dupa aceea, de la un an pana pe la 3 Theodora urla de cum intram in cabinet. Iar Andrei ii calca pe urme, nu tipa cand intram, dar daca se apropie de noi pediatrul, si-a dat foc la valiza. O fi o varsta mai delicata, cine stie?

Mergi la inceput

Pe unde stati prin Italia de va plangeti deja de frig?

Mergi la inceput

Stam prin nord d-aia a dat frigu' peste noi( ia da si tu un ochi pe lista de pe prima pagina a discutiei asteia si ai sa ne localizezi pe harta ..) Sefa din sud ( Iri) e in vacanta ..

Dumi ( pot sa iti zic Dragos ? ca nu-mi place Dumi asta )

Cristina

Mergi la inceput

evident ca-mi poti spune dragos. asta e si numele meu numai ca dumid e o prescurtare de sistem (de la servici).am vrut sa pun dragos ca nickname dar era deja ocupat.Oricum , sincer bine v-am gasit !!!
E o placere sa scriu pe acest forum.AS vrea sa stiu cum pot pune niste poze aici cu fiul meu Albert .Are 1 an si 4 luni si sunt tare mandru de el.
Apropos ce dor imi e de el. Mai e un pic pana la 7 si plec acasa la el.
Pe la 8 ajung.Greu mai trece timpul cand nu ai ce face. Noroc ca va am pe voi pe forum

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca baietelul ...
sa ne zici data nasterii sa il trecem acolo pe listuta ...

Cristina

Mergi la inceput

E nascut pe 05.05.2005. E un tauras, din ce in ce mai obrazznic.Pe mamica lui o cheama Laura.

Mergi la inceput