In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Vad ca vorbiti de cantareti. Biaggio e preferitul meu, la fel si Laura Pausini. Celentano nu-mi place deloc. Gianna asa si asa.

Aici de ferragosto a fost frumos.Adica la Modena ca acolo am fost ieri. Pe autostrada nu am gasit aglomerat. Maine vreau sa ma duc cu nepoata la Genova la acvariu. La meteo ziceau ca ploua dar nu conteaza.

In rest, mai nimic. Am intrat in ritmul muncii.

Stiti ceva de IZA? Oare cum a fost la nunta? Abia astept sa vad poze.

Noapte buna tuturor.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata.. cu noaptea in cap...

La noi se fac modificari la linia de tren si ne-au zapacit orarul... au inlocuit ei trenurile cu autobuze dar nu la aceleasi ore asa incit acum ne trezim mai devreme cu jumatate de ora dar care se simte infiorator... si 5 min dimineata dormite in plus sunt de ajuns uneori sa ai o fata odihnita ... dar 30 in minus ...

Iza ar trebui sa fie deja in luna de miere .. in minunatul hotel .. asteptam poze .. dar si de la tine Angi asteptam poze din luna de miere ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Va salut si eu dintr-un oras racoros, pe care l-as schimba cu drag pentru unul cald, peste 30C.
Vad ca ati vorbit de muzica, si mie imi place Gianna Nannini. Imi placeau mult si Albano cu Romina, dupa ce s-au despartit nu l-am mai ascultat pe el, desi a mai scos cate ceva. Ii dau dreptate Cristinei, cam opinca nenea Albano.
A, am auzit o melodie care mi-a placut, dar nu stiu nici cum se numeste nici cine o canta, ca eram intr-un magazin.
Zice ceva de genul 'amore e bello solo se lo fai con me'. Il stie cineva? Cred c-o sa ajung celebra cu ghicitorile muzicale!
Editez ca uitasem, vreau si eu Biaggio, ca nu-l cunosc.

Mergi la inceput

Nico ... e melodia Giannei ( Io ) asta pe care o cinta la Festival bar.. vezi videoclipul in mesajul meu .. tot acolo e si Biagio cu 2 melodii ...
uite "vorbele " aici :
io che non ho capito niente
tu che non mi basti mai e mi dai tutto
io che non so fermare il tempo
tu che non mi vedi mai e sono dapertutto
scendi dal mio letto scendi
l'amore e' bello solo se lo fai con me
allora che ti meravigli
come l'estate
piena di luce formera' la nostra storia
ora e per sempre senza grida come un bacio
come la pioggia
il sentimento spegnera' la nostra rabbia
solo una goccia sopra il viso poi ancora il sole
io che non so lasciarti e vivere
tu che non mi ascolti mai e parli a vanvera
tu che accendi e pieghi il desiderio
si decidi solo tu mi fai passare la voglia
l'amore e' bello solo se lo fai con me
allora che ti meravigli
come l'estate
piena di luce tornera' la nostra storia
ora e per sempre senza grida come un bacio
come la pioggia
il sentimento spegnera' la nostra rabbia
solo una goccia sopra il viso e poi ancora il sole

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

M-am saturat de luna asta! Vin la munca degeaba!In Italia nu e nimeni
.Tot sun clientii si nimik. Parca e prea exagerata treaba asta cu luna august libera.Eu de ce sunt la munca???

Mergi la inceput

Dumid nu mai fii asa trist ca nu sunt toti in concediu .. unii au fost deja , iar altii viseaza la el asa ca tine . Daca te plictisesti intra aici ca la noi se mai gaseste cu cine sa faci 2 vorbe ...
Cu vacanta nu te uit .. si sa stii ca in Puglia sunt mai multe plaje cu nisip decit pietroase... o sa iti mai caut "locuri verificate" si o sa iti scriu linkurile aici ..

Apropo de vacante am alta prietena care tocmai s.a intors de la Ischia ... a fost www.puntachiarito.it/index1.htm" target="_blank">aici... e superb.. si nici preturile nu sunt sa cazi pe spate .. iar serviciile adevarate... deci loc verificat !!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Da, Cri, asta e melodia. Doar ca n-am gasit-o pe siteul unde zici tu.

Mergi la inceput

Nico uite-o aici www.youtube.com/watch?v=FOneEYjGgr4" target="_blank">Io e video de la tv .. rai2

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Crista iti multumesc mult pt incurajari. E adevarat ca pana pe 2 cand intru in concediu nu mai e mult. O sa va povestesc cum a fost la intoarcere.Oricum sunt mai tot timpul zilei pe forum ca sa vb cu voi ca munca nu e mai deloc.Sa vezi in sept.!!!

Mergi la inceput

Daca promiti ca intri mai des sa ne faci companie ( ca si asa nu aveam nici un baiat aici ..).. te trec si pe listuta de pe prima pagina .. numai sa zici da

Cristina

Mergi la inceput