In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Enn, 34 de grade azi la pranz; am fost acum pana afara si e cald; dar nu foarte, e placut. Mie imi place foarte mult toamna si sincer abia astept sa vina! Desi si acum este placut afara.

La multi ani pentru cei sarbatoriti azi! Noi suntem 3 Marioare acasa si sarbatorim noi cumva azi!

Banuiesc ca in Italia si in Germania azi nu se lucreaza; ce bine de voi....

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La Multi Ani tuturor care poarta numele de Maria si derivatele. pt voi si cei dragi voua care asta va sarbatoriti.
Gabriela, La multi ani si tie si daca tot e ziua ta, fa te rog cinste cu putin soare, noi iti trimitem toamna de aici , tu putin soare.
Petrecere frumoasa si o zi insorita

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna ziua de la München!

Sa stiti ca aici a venit toamna .Nu mai cred nimic din prognoza meteorologica,astia tot au zis ca se incalzeste si nici poveste...la fel,frig(acum is 17 grade),intuneric,ploaie.Cica joi se fac 28-30 de gradedar cine poa'sa mai creada...

Zau,pe vremea asta nu-ti vine sa faci nimic.Pe fetita mea o cheama Marie,e ziua ei de nume asa ca i-am promis o distractie pe cinste,mai ramine sa gasim locul.

Danaangie ,ai fost o mireasa tare frumoasa,rochia mi-a placut f mult,de la talie in jos a fost la fel cu a mea.Sa stii ca nu ma mira atitudinea ciobaneasca a preotului respectiv,am mai intilnit unul cam la fel,de data asta catolic .

Enn ,sanatate lui Morcoveata.Si fiica-mea mai tuseste f putin,sper sa-i treaca rpd.Sa stii ca nici sotul meu nu e amator sa mearga in concediu in Turcia.Nu stiu de ce,nu descopar motivele exacte .

Cristina ,eu super fain ca nu e frig in casa.La noi s-a racit,20 de grade asa ca din pacate,am trecut la pijamale de toamna.

Vreau sa va intreb ce muzica italiana mai ascultati voi?Ce mai e la moda?
Pe mine,prin 2001 cind eram gravida,ma "luase" tare valul cu Al bano si Romina Power.El imi placea teribil,mi se parea serios,familist,sentimental.Am vazut ca se recasatorise cu o tinerete frumoasa tareee dar intre timp,citisem prin ziarele germane ca au divortat desi au 2 copilasi impreuna.Dupa aia,am trecut la Eros Ramazzotti,in 2003 am fost la un concert,mi-a placut fff mult,imi place si acum si abia astept sa mai vina vreun concert cu el.De data asta,o iau si pe fiica-mea,si ea e mare fan muzica italiana,in masina imi cere numai Al Bano si "Felicita",cinta si ea,stie cuvintele si e tare incintata.
Nu exista zi sa nu intrebe cind mergem in concediu,in Italia,la virsta ei,notiunea de "peste 2 saptamini",nu e asa clara.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna ziua tuturor si LA MULTI ANI celor cu numele de MARIA
Trec si eu sa va spun ca-s trista , din cauza ca sora si cumnatul au fost nevoiti din te miri ce sa paraseasca Italia , dupa 1 an de zile (ptr sora) si 5 luni (ptr cumnatul) pe motivul ca d-na care-i tinea , nu mai avea nevoie de ajutorul sorei mele , o inteleg si o respect ptr ca totusi , dupa moartea sotului , a binevoit s-o tina si a fost o d-na cu "D" dar din nefericire a spus ca nu-si mai permite sa o tina si in consecinta nici pe cumnatul (care saracul facea si el f mult lucru prin vecini si peste tot unde era nevoie) !
Totul a fost RAPID , dar cel putin au ajuns sa-si revada copii dupa atata timp plecati (mai ales sora mea) ! Si-n acelasi timp , isi va putea rezolva problema cu maseaua , ca trasese curent si-l durea groaznic , dar aceasta problema pe langa cea cu plecatul se duse de la sine si parca nu-l mai durea nimic , cand il intrebam , imi spunea ca nu asta e problema lui , "las-o incolo de masea"...infine ! Nu stiu daca voi gasi ceva ptr ei , am gasit pe vivastreet un anunt , dar nu dadusera suma salarului si sora mea sunase acest domn din Scarlino Scalo si i-a spus ca ar fi de facut mult de lucru , pa langa si gradina ptr 100€/sapt , spuneti si voi ce treaba ?! Asa ca au ales drumul "casii" din Ro si spera sa se poata intoarce cat de curand posibil !
Va salut pe toate si va doresc mult bine si o zi frumoasa ! Scuze daca v-am plictisit , dar vroiam sa-mi spun off-ul , si unde altundeva puteam sa-l fac decat aici cu voi !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor, va rog ajutati-ma cu niste informatii.
Sora mea sta in sicilia/Catania parca si ar vrea sa-mi trimita de acolo un pachet. Daca il trimite prin posta este foarte scump si nu se merita.
Stiti cumva cum poate trimite altfel, poate printr-o agentie de voiaj,? Stiti cumva este vreuna prin zona?
Eu am intrebat la TOURING (Eurolines) si cica nu se poate (eu trimit cu ei, de aici spre ro pachete).
Nu trebiue neaparat sa poata trimite numai in Germania, chiar si in Ro caci eu voi merge in 2 sapt in concediu.
Sau, poate merge cineva dinspre sicilia spre ro si poate lua si un pachet (contra cost binenteles)?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ...

Dupa o zii aproape insorita aici iar sunt nori negrii si ameninta cu ploaia. Dar cica de vineri se intoarce vara... Nu ii duc dorul caci cum iese soarele un pic apar si mustele ...

Enn nu am uitat sa iti spun 2 vorbe despre Juanes, am incercat sa trimit citeva cintecele pe mail ..dar nu merge caci sunt prea lungi sau nu stiu ....Juanes e cam galagios in multe melodii, dehh "neam" cu Manu Chao .. asta insa e mai linistit si are si niste cuvinte frumoase sigur iti va placea ... o sa mai incerc sa iti trimit pe mail cite un singur cintec in fiecare mesaj sa vedem ce iese .. pina atunci :www.youtube.com/watch?v=rAkZ2Dtm8gg" target="_blank">Volverte a ver - video ...

Aileen imi pare rau pt sora si cumnatul tau .. mult noroc ca pina la urma de asta ai nevoie ca sa gasesti un servici oriunde in lume...

Claudi@ exista Atlassib in Catania, si astia ajung in Germania in plus la autogara va gasii si alte companii italiene care au ca destinatie Germania si toti transporta si pachete( cu atitia emigranti italieni ... despre care la Pastele sau Craciunul trecut faceau misto la tv si ziceau ca isi cara cu ei mincare : brinza, dulciuri.. erau plini de sarsanale precum romanii... se vedea ca ne asemanam).

Tel. 095/7470234, 3343162164
Fax. 095/7477559
Via Luigi Sturzo nr. 234
09:00-19:00
email: catania@atlassib.it
http://www.atlassib.it

Alina muzica italiana mai putin asta moderna .. eu sunt o nostalgica .. asa ca dimineata ( pe la 6 adica..)sunt niste emisiuni cu "vechituri" muzica citeodata si glume ... in general anii '60,'70,'80 maxim '90.. Dintre cei "vesnic verzi" mie imi place Gianna Nannini ( mi-a venit ea in minte pt ca participa la Festivalbar si deci o vad macar 1 data pe saptamina), Laura Pausini.. Dintre cei noi Biagio Antonacci www.youtube.com/watch?v=AhRE-xljuZM" target="_blank">Sappi amore mio, www.youtube.com/watch?v=75tlA3HCqSo&mode=related&search=" target="_blank">pazzo di lei... sigur iti va placea .
Uite si pt Marie ( in loc de La multi ani!! ) un www.youtube.com/watch?v=LmyW97PU8g0&mode=related&search=" target="_blank">Medley cu Al Bano si Romina..
Al Bano nu mi-a facut impresie de asa un tip sensibil ci mai mult de un maschilist inrait.. e cam de la coada vacii .. se crede buricul pamintului.. Loredana cea tinerica dar nu ametitor de frumoasa ... nu i-a fost nevasta ( cred ca el nu e divortat de tot de Romina ci numai separati.. ) dar au 2 copilasi tare dragalasi impreuna.. ca tata isi vede de treaba lui, ca sot e cam ... (nu gasesc nici un cuvint potrivit)..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

fac schimb rapid - dau Bucuresti cu 37 de grade prognozate in week-end pe orice alt oras al vostru, racoros! Vrea cineva???

Multumesc de urarile pentru Sfanta Marie. Va trimit o felie de tort virtual si muuuuult soare!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

, cu copila adormita pe muzica lui Juanes īn brate Gracias, Cri! Azi dimineata cīnta Melina Kana la radio, acum piesa asta sentimentala, afara ploua mocaneste, imediat cad īn butoiul cu melancolie...
Al Bano si Romina Power erau idolii nostri (ai īntregii clase) īn cls. a VIII-a, le stiam pe de rost toate cīntecele si le cīntam īn diverse formatiuni: duet, tertet, cor Felicita e īntr-adevar o piesa frumoasa, care-mi place si acum. Si-mi place bineīnteles si Gianna Nannini! Alina, daca mergeti la Siena, orasul ei natal, sa vizitati si magazinul de pasta fresca pe care l-a cumparat pt. parintii ei, dupa ce a ajuns celebra. Si ca sa nu va mirati prea tare: eu am petrecut 3 saptamīni cu 2 adolescente italience, de acolo am informatiile utile cu regina Olandei si parintii Nannini
Gabriela, la 27°C as fi zis eu-eu-eu, dar 37°C e totusi prea mult...Sa stii ca si mie-mi plac frunzele colorate si castanele prajite, dar de cīnd cu baietelul, toamna a ajuns sezonul nasurilor rosii si al noptilor nedormite din cauza tuselor
tuturor!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, am tras cu urechea si la Biagio Antonacci - ce voce
Si daca tot eram la "vechituri": Adriano Celentano nu-ti place? Mie unele piese ca de ex. Soli īmi plac la nebunie.
Gata, se trezeste mititica!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn pe Biagio l-am descoperit grazie Irinei...apoi am aflat ca a fost ginerele lui Gianni Morandi ( asta ca sa fim in topic de birfulite ).
Celentano imi place si nu prea .. nu stiu de ce ..Mie imi place Toto Cotugno ( dar asta nu place italienilor .. iar nu stiu de ce ). Eros ... nu numai muzica lui ci si mutritza aia de smecheras...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput