In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Danangie, am citit povestea nuntii si mi-a placut mult "mireasa jucausa"

Crini, n-am uitat de autorii francezi. Sotul meu recomanda Stendhal, eu Flaubert. Iar pe Anna Gavalda o gasesti cu siguranta tradusa īn it., īn germ. i-au aparut toate cartile.

Cri, scriai pe undeva de Juanes. Cum e? Eu nu cunosc decīt piesa cu camasa neagra, aia-mi place.

Gabriela, tu parca erai convinsa ca se īntoarce vara. Da-ne detalii, cīnd si unde Ca noi suntem cam zgribuliti cu totii. Marele avantaj al vremii mohorīte este īnsa faptul ca Piersicuta dormiteaza mult si bine.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, Italia si prietenii!

Enn, in Bucuresti s-a intors deja vara! Este cald (parca nu mai este atat de cald ca in saptamanile trecute), cam 30 de grade la pranz si se vorbeste chiar de 34 de grade. Iar noaptea este binisor, se poate dormi fara probleme si putand sa respiri.

Eu sunt la servici, fara mare chef si cu cateva traininguri pe cap azi. Dar e OK. Ca luni...

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn cica vara se intoarce la sfirsit de saptamina ( la noi) . La voi nu am mare speranta, eu imi amintesc de un septembrie pe linga casa ta cind eu am sosit "ca o floare" dintr.un Bucuresti care se cocea la peste 30 grade, in sandalutze si cu un puloveras si o geaca asa doar pt extrema urgenta ... mi-am cumparat pantaloni, ciorapi, pantofi ... deci cred ca in Germania vara nu se mai intoarce ... decit la anu'!!
Dar tot raul spre bine daca Piersicuta se odihneste si te lasa si pe tine sa te odihnesti ..

Si eu ma invelesc cu o cuverturica subtirica... parca nu imi vine sa scot nimic gros .. inca mai sper.. sa se intoarca caldura .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Crista, iti dai seama ca daca am gasit magazinul asta, nu e degeaba. De aici cu tot cu transport imi vine la 600 euro, iar in Franta costa in jur de 750 euro. Si mi-ar pica bine asa o economie.

Mersi de raspuns. Inca nu m-am hotarat, dar mai sper la o minune.

Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Sibylle , noi nu avem copil deci nu am mai cumparat de la magazine de genul asta .. Insa site.ul asta pare serios .. intra si www.romania-italia.net si vezi ca e o discutie a viitoarelor mamici www.romania-italia.info/topic.asp?TOPIC_ID=12279&FORUM_ID=9&CAT_ID=5&Topic_Title=Viitoare mamicute%21&Forum_Title=Casa%2C familie%2C sanatate" target="_blank"> aici poti sa le intrebi pe ele ca poate stiu ceva site-uri verificate ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mersi mult de site, ma duc sa citesc !

Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

La multi ani pt miine daca aveti Marii si Marioare, Mariani de sarbatorit ...

si Ferragosto vesel si insorit !!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

SIBYLLE al meu sot a facut foarte multe cumparaturi de pe e-bay. Si toate au avut un sfarsit fericit. Produse noi noute , si primite in timpul care scrie pe site. Ultimul lucru cumparat de pe e-bay a fost un miniscooter din germania. Am dat 200 de euro.Si a ajuns cam in 10 zile.

Si la mine e foarte frig. 13 grade!!! Sa mori nu alta. Aseara la cate fulgere erau imi era frica sa ma duc la munca. Brrrr

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare,salutare, citesc si eu pe la voi si ma cam sperie ce ziceti voi de frig.In curand merg la sora mea si ma gandesc ca plec de la frigul de aici si dau peste cel de acolo, brr, desi cand am vb acum o sapt cu ea era inca caldut, cam 30-32 de grade, ca se pare ca pe ei ploaia ii ocoleste.sper ca nu va suparati ca mai intru pe la voi,dar cand am timp mai intru si va citesc,ca imi place tare mult Italia.
pupici si o saptamana excelenta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Gabriela, ferice de voi!
La noi s-a īntīmplat dupa cum a prezis Cri: s-a instalat toamna. Lui Morcoveata īi curge nasucul de zici ca s-a spart conducta, iar baietelul de la parter tuseste de se clatina peretii.
Tumpi, fa-ti bagajele si fuga-fuga īn Sicilia!

E.

Mergi la inceput