In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Danangie, sunt superbe pozele! Iar tu o mireasa ca-n povesti!
De citit n-am apucat, dar recuperez eu. Eu īn rest la datorie, ca o mama eroina ....
Pupice de sub ,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

A adormit Piersicuta, asa ca mai pot scrie 2 rīnduri:
Alina, nici la noi nu e vreme de mers cu copilul īn excursie la tara. Faceti īmpreuna un tort, sigur īi va face fetitei placere sa te "ajute".
Cīt despre Turcia, am fost musafirii unei fete (dentista, ca si tine) turcoaice, cu care ne-am īmprietenit īn caminul studentesc. Noi am vrut initial sa mergem la mare si-i scrisesem stiind ca nu sta departe de Antalya, ca s-o īntrebam daca are timp sa ne vedem. Ea īnsa ne-a acaparat total, asa c-am sfīrsit petrecīnd tot concediul cu ea si familia ei. Mie mi-a placut, m-am simtit ca acasa īn Ro, dar sotul meu a fost stresat de mīncarea prea multa si libertatea de miscare prea putina. Asa ca nici nu mai vrea sa auda de Turcia, desi am fost īn multe locuri frumoase, unde mie mi-ar placea sa ma īntorc cu copiii.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, eu am gasit doar "Don Quixote", daca tu mai gasesti altceva. sa imi spui, da?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor,

am mai pus poze la "nunta mea".
IRI multumesc de urari. Rochia a fost de vis. Mama IZEI a facut o treaba de milioane. Adevarul e ca multi mi-au zis ca am avut o rochie tare frumoasa. Si-apoi nu prea le venea sa creada ca era facuta in Ro. Ei pariau ca am luat-o de aici. Cat despre preot......mi-a trecut. Dar in acele momente am cam ramas fara cuvinte.

CRINI multumesc si tie de urari, de asemenea de altfel la toate.

ENN multumesc de urari....si apropos ce face birichina de Dora? Asa o chiama ,nu?E cuminte?

Asa....deci in Sardegna a fost "la fine del mondo"!! M-am simtit extraordinar. Am vazut foarte multe locuri frumoase si de vis. Mi-am adus acasa nisip alb . Pe insula Spargi am vazut si un porc mistret. Tre' sa fug ca au venit cumnatii. Revin, promit

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Irinusha odihna cit mai multa si vacanta placuta!!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Ce faceti? Inca sunteti in patut? Eu m-am trezit cam acum juma de ora.Azi este prima zi de munca. Am inteles ca-i cam gol spitalul.......deci pana in septembrie cand se va reincepe nebunia....am timp sa prind ritmul. Aici e innourat. Pe 15 tre' sa ma duc la Modena ca-i ziua nepoatei mele, implineste 7 ani si nu stiu cum sa fac: sa ma duc cu masina........sau cu trenul? Dat fiind ca-i riscul sa raman blocata in autostrada din cauza acestei sarbatori la ei de ferragosto. Hmm voi vedea. O zi buna la toate

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Neatzaaa.. la noi e un pic mai luminos afara dar racorica, a tot plouat serile si in special noptile ... m-au napadit tintarii "d-aia mici de munte" care nu biziie si deci nu ii auzi ca sa ii omori.. offfffff

Angi cind ai vreme sa pui poze si sa ne scrii cum a fost in Sardegna...

Pe 15 s-ar putea sa nu fie prea aglomerat cind te duci spre Modena ci cind te vei intoarce ca dehhh intra toti in oras seara ...

Duminica placuta tuturor...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara ! Sau poate buna dimineata !

Vin de pe meleagurile Frantei ca sa va cer ajutorul. Cunoasteti voi acest site ? http://www.ebabycom.it/ As vrea sa cumpar un carucior Loola de pe acest site, dar nu stiu daca e de incredere. Dupa design nu pare un site f serios, insa vad ca au o multime de produse. Poate ati auzit si voi de el sau ati cumparat deja. Multumesc mult anticipat pt raspunsuri.

Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Buna dimineata ...
sunteti la servici sau in week end prelungit ??
Ieri credeam ca incepe sa se incalzeasca insa a plouat aseara citeva minute insa cu tunet, fulgere, pt alte citeva minute am ramas si fara TV ( adica se vedeam numai RAI-ul)... afara niste supr baltoace ..

Sibylle imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebare nu cunosc site-ul .. dar pare de incredere.. insa iti convine tie sa il cumperi (caruciorul) din Italia si sa platesti transportul la un pret mai mare decit daca l-ai cumpara din Franta ?? Si dureaza cu siguranta mai mult pina il primesti...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Neata, neata!
Si eu la munca, alaturi de 1% din italieni. E goooool pe-aici mai fetelor. Dar am aflat ceva imbucurator: daca nu se ivesc probleme particulare facem doar jumate de zi.
E un frig nebun la noi. A plouat toata noaptea, a trebuit sa ma invelesc cu patura si dimineata cand am iesit din casa mi s-a facut pielea de gaina pe mine.
Prea a trecut repede vara asta!

Mergi la inceput