In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, cel care il interpreta pe Petrovsky nu este un actor, ci un balerin, si nu unul oarecare, este unul dintre cei mai mari balerini din lume, elevul si urmasul lui Nureev. Se numeste Mikhail Barysnikov. Daca dai o cercetare pe google, vezi ce iese...

Bravo Cri, ai inteles unde se vorbeste de prajituri si unde nuuu... Oricum, eu GLUMESC, asa ca puteti continua, voi saliva cu placere.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Irinuca e tirziu acum sa precizezi .. sanchi gluma .. ti-am luat deja frica

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Hop si eu pe-aici. Azi m-am intors acasa.... Cred ca-mi va trebui ceva in cap sa-mi revin.. Acum sunt obosita dar revin maine cu un mesaj si poze. Pupici la toate.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Fetelor, am copiat ce am scris la nunta in Iasi.......despre nunta.

Deci.....sa incep sa va povestesc cum a inceput ziua nuntii: m-am trezit la 5,20. La 6,00 a venit coafeza( de altfel tin sa precizez ca e o fata extraordinara, si ca Lili multumesc pentru ca mi-ai recomandat-o). Pana la 8,15 m-a coafat. La 9,00 am inceput machiajul. A machiat frumos....doar ca a machiat si pe sora mea si pe cumnata mea si a luat acelasi pret si mi s-a parut cam mult..........adica nu a fost o diferenta intre machiajul miresei si celalalt. La 10,00 cam asa ceva eram deja aranjata. M-am imbracat si la 10,30 am plecat spre starea civila. Aici vreau sa va spun ca am ramas extrem de surprinsa de lumea care mi-a venit. Am primit atatea flori ca nu reuseam sa le tin. Si acum am 2 galeti pline ochi de flori. A 11,00 ne-au chemat inauntru. A inceput tipa aia imediat cu intrebarile: cetatene X nesilit de nimeni etc..... ce mai in 5 minute eram luati. Dar vreau sa va spun ca tipa de acolo extrem de draguta , dar cand a inceput sa ne vorbeasca putin de codul casatoriei , etc, ne privea atat de insistent in ochi de parca imi facea radiografie. Bun....am iesit sub podul de flori care l-au facut invitatii......a fost frumos pana cand........................ei da..........a fost si un incident. A venit o tigancusa de asta , a aruncat apa si a inceput ea cu vrajeala ca sa fiti fericit, etc......Alin al meu..........a bagat mana in buzunar sa scoata un ban la tiganca ......si a scos un sul de 1 leu noi. Vreau sa va spun ca in acel moment...........tiganca l-a prins pe Alin de mana si a dat sa-l muste ca sa-i fure banii. Atunci cel de la filmari a smuls-o de acolo........s-au impins..........si atunci tocmai trecea o masina pe acolo si l-a cam luat pe cameraman. Atat ce m-am mai speriat nu va pot spune. El cameramanul a zis ca a atins rcsacul care-l avea pe spate.........dar cine stie....Ma rog..........de aici ne-am dus in parculetul ala de langa cladire......am servit ceva si pe urma ne-am indreptat spre casa. La 2,00 am inceput sa ma imbarc in rochie. La 2,300 am inceput gatitul. Si pe la 3,00 am iesit din casa sa plecam spre sedinta foto. Am plecat la sera in botanica. Un cald infernal a fost afara. In sera nici nu mai zic. Curgea apa de pe mine. Deja eram rupta de oboseala. Picioarele nu mi le mai simteam. Poate era mai bine sa-mi fi luat papuci cu talpa joasa la sedinta asa nu-mi mai nenoroceam picioarele. Am facut poze splendide. Fotograful un profesionist desavarsit. M-am simtit in largul meu la pozat si e un tip tare lipicios. Ce mai..........de treaba tare. Deci sedinta a durat pana la 16,45 cand am plecat in tromba sa ajungem la biserica. Ajunsi aici.........emotiile cresteau dar si parerea de rau ca am facut cununia religioasa la Barboi.

Deci, ramasesem la faza ca-mi pare rau ca am facut cununia la Barboi pentru ca nu mi-au placut preotii. La spevedanie. De fapt, de acolo mi s-a pus pata pe ei........cum se spune asa mai din popor. Deci, am fost la preotul al mai in varsta cu barba. si mi-a pus 2 intrebari atat de socante ca mi-au trebuit 3 zile sa-mi revin. Prima.......da era normal s-o faca dar nu cu aceste cuvinte: Ai curvarit? Care mie una mi se pare prea nesimtita intrebarea asta. Putea sa intrebe: Ai pacatuit trupeste? E si mai educativa. A doua ntrebare care dupa mine nu-si avea rostul, odata ce am spus ca am pacatuit trupeste............e clar ca ca ai facut prostii, nu?? Intrebarea domunului PREOT a fost: Ai facut sex anal si oral??
Spuneti-mi fetelor daca isi avea rostul aceasta intrebare si daca ati mai auzit asa ceva. Eu una am ramas masca a aceasta intrebare. Pe urma, la slujba religioasa......cand a trebuit sa incepem sa ne invartim cu totii in jurul mesei........eu ma chinuiam sa-mi tin trena de la rochie. Preotul tanar zice: pai cu atatea frumuseti de d-re de onoare, de ce nu le zici sa te ajute? Eu de unde d-zeu sa stiu ca mai poate fi si altcineva lipit de noi? Si preotul batran de colo: lasa-i daca nu stiu sa se organizeze....e nunta lor, nu? Pai asa exemplu dai tu ca preot??? Ma intrebi daca am rica pe cineva, daca barfesc, etc...........si tu faci comentarii de genul asta. Cand a trebuit sa-mi ia coroana aia de pe cap, cica si nasa trebuie sa puna mana pe coroana in acelasi timp cu preotul. Nasa mea nu avea de unde stie acest lucru si normal ca nu a pus mana. _Si preotul s-a rastit la ea, ca pune mana pa coroana s-o ridicam. Ce mai n asa saraca a fost bulversata.
Trimise - 30/07/2006 : 22:37:03
--------------------------------------------------------------------------------

DARRIA, uitasem sa pun albumul la public. Deci, acum le poti vedea.

Cat despre preoti, nu stiu ce sa spun......eu am ramas cu-n gust amar in gura. Marti....imediat de dupa nunta( eu am avut nunta duminica), am botezat. Si preotul de colo: sunteti casatoriti? Am ramas masca. Si nu trecusera decat 2 zile.

Deci, slujba a durat cam 40 de minute. Cu cor cu tot, a fost dragut. Corul de la 3 milioane cat imi spusesera in aprilie , s-a facut 3 milioane jumate. Dupa ceremonie am iesit afara, s-a aruncat cu petale de trandafiri, am mai facut cate-o poza si am plecat in tromba ca si asa mai era o mireasa dupa colt care astepta. De la biserica am plecat la restaurant. Aici am fost extrem de placut impresionata de tot aranjamentul care l-a facut PREFERENCE. La intrare pe balustrada am avut o matase aurie impodobita cu jerbe rosii. La intrarea in sala am avut covorul rosu , pe-o parte si de alta a covorului a fost facut un culoar din 4 stalpi ornati cu voal alb si deasupra aranjament floral din trandafiri, calii si parca si crini.......am avut si arcada din baloane albe si aurii cu edera printre ele. Masa de primire a invitatilor a fost foarte frumos aranjata. Sa nu mai zic scaunele si mesele cat de frumoase au fost. Cuvinte nu am despre masa de prezidiu. A fost peste asteptarile mele de frumoasa. Splendida. Am sa pun poze. Ma rog, am dat un ochi in stanga si dreapta si am plecat eu , Alin si fotograful.........la Palat la ultima sedinta foto. Vreau sa va spun ca-mi statea plansul in gat cat de tare ma dureau picioarele. Aveam besici cat 5 bani de mari. Ma usturau picioarele de nu ma puteam. Pe urma, ne-am intors la sala si am avut neplacuta placere sa ne dam seama ca uitasem cardurile acasa. nici macar nu erau scrise. In fine ajunse la sala cardurile.........a inceput "distractia", cu asezatul invitatilor. Soacrei nu i-a placut cum asezasem invitatii si a inceput sa-l puna pe ala acolo, pe ala dincolo..........un sfat vitoarelor mirese: adunati-va miri plus soacra mare si cea mica cu foaia in mana si puneti-va de acord inainte la asezatul invitatilor. Incetul cu incetul au inceput sa vina invitatii. Pana la urma, am renuntat la ideea de a pleca si a nu primi invitatii. Si a fost placut. Nici nu reuseam sa insotesc invitatii la masa ca si venbeau altii. AVEM INVITATI! A fost fain. La 22,00n am deschis petrecerea cu clasicul vals. De aici a inceput distractia. Eram extrem de obosita. Pe la 22,45 am inceput sa am primele ammeteli, greata. Ma simteam foarte rau. Pe la 23,15.......Alin a fost la un pas sa lesine. Stiti, nemancati, stresati, obositi.........toate aceste lucruri s-au facut simtite. La 23,20 a venit nepoata mea la mine( cum eram de acord) sa-mi spuna sa vin ca o doare burta. Dar cum alin se simtea rau......nu m-am lasat furata. Dupa, vreo 10 minute cand Alin era mai bine un prieten al unei vecine ma intreba foarte interesat ce i se intampla lui Alin.......ma rog, m-a luat de talie, si m-a furat. spre disperarea mea. Ca as fi vrut sa ma fure cumnatii. M-au plimbat pana la Casa Boiereasca in Bucium.....acolo era o nunta.....m-au dus acolo langa hala ca cica acolo odata era un bar sau nu stiu ce anume care se numea Chef de Chef........ma rog......m-au plimbat pana am ajuns la un bar acolo langa teatrul Luceafarul, in spate la Tribunal. Aici am baut un suc....astia se pusesera sa bea un cocteil.......cand si-au dat seama ca nu aveau cum sa ia contact cu cei care au plecat sa negocieze. Ma cam enervasem ca deja aveam 45 minute de cand lipseam. Pana la urma, fratemiu a fost cel care m-a salvat. Vazand ca nu mai apaream a venit dupa mine cu al meu cumnat , m-am suit in masina si am plecat. Ma rog, va imaginati ce a urmat.....m-a dus la sala..........am dansat, etc

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Continuarea e ca am dansat toata noaptea cu nasul. Rochia am facut-o NEAGRA!!! Cand am dus-o la curatat(la Hala) vreau sa va spun ca tipa de acolo s-a speriat . In continuare zicea: D-ne fereste! Dar nu stiu daca iese...Eu i-am zis: Eh....ce sa fac daca am fost o mireasa jucausa. S-a uitat ea cam perplexa la mine dar nu a avut ce face. Si oricum rochia a iesit minunat. Ca noua. Dar si aici peripetii. Cand m-am dus sa o iau.......fusta nu era a mea. Corsetul si tulul erau ale mele dar fusta era de la alta rochie. Noroc ca m-am uitat. Ca eram tare curioasa sa vad daca a iesit toata negreala aia..........ca Alin vroia sa ia rochia si sa plecam. Si cand colo surpriza: fusta alba(a mea rochie a fost crem)......cu paiete, trandafiri.Sa-mi sara inima din loc. Ma rog......a doua zi am avut si fusta.
Deci, am dansat toata noaptea. am distrus papucii tip opinci cumnatamii.Maine am sa va povestesc momentul fripturii si al tortului. 2 momente care au facut sa vina pielea de gaina la toti invitatii. Ma duc sa ma culc.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata la toata lumea ....

Angi si Alin, Casa de piatra !!!

Superbe poze ... si nunta cu peripetzii ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata tuturor!

in Bucuresti avem 19 grade si este chiar toamna! A plouat mult si... mie imi place la nebunie!! Nu o sa tina mult, sunt convinsa ca vine vara inapoi, dar vremea asta ma calmeaza de n-ai vazut!

O zi buna!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Dana, casa de piatra! Foarte frumoase fotografiile....si bine te-ai intors!

Gabi, ah toamna in Bucuresti...chiar daca momentana si trecatoare...te invidiez, sa stii! Eu, la Messina, sufar cand vad toti copacii astia care raman cu frunzele vesnic verzi.... Spre a vedea galben si rosu prin frunzis trebuie sa merg pe munti...cum am facut aseara, cand eram in cautari de stele cazatoare... stele nu am vazut, caci ba erau nori, ba Doamna Luna cea Curioasa ilumina atat de tare incat acoperea orice alta luminita de pe cer. Am gasit in schimb nenumarate frunze galbene si roscate, cazute odata cu ploaia de dinainte...si cred ca se nascusera si ciupercutele, caci se simtea in aer un parfum deosebit. Parea toamna adevarata, parea un peisaj din sufletul meu.

In alta ordine de idei...e ultima mea zi de serivici, de maine concediu.

Revin: Dana, ai avut o rochie foarte foarte frumoasa, iar tu pareai o .

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Dana, tot eu: am ramas cu gura cascata la faza cu intrebarile preotului...E scandalos. Si rusinos din partea lor. Dar lasa sa fie la ei acolo, cum se zice...

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, multumesc pentru informatie, nu stiam. Si ma dau atat fan SATC cat si amatoare de balet. Doar ca nu am o cultura de acest gen in spate. Il stiu pe cel care danseaza acum la Scala, Roberto Bolle. Poate imi zici ce balet ai tu, sa caut dvd-ul. Sunt curioasa sa-l vad dansand.
Dana, casa de piatra!

Mergi la inceput