In Italia (16)
Raspunsuri - Pagina 21
crista-s spune:
e.. eu stau mai la tara nu chiar in Bo . Insa ai dreptate nu te ratacesti nici daca vrei in orasul asta. EU l-am invatat destul de repede si nu ma duceam "la oras" decit mai rarutz (e drept cu harta in mina la inceput) ...
o ce bine ca ai amintit de Lucio Dalla uiyte aici www.youtube.com/watch?v=bg7_EJh-NSg" target="_blank">Piazza Grande
reedit ca sa va arat ce filmulete dragute am gasit eu cu Bologna
www.youtube.com/watch?v=ICx37ruZAME&search=Bologna" target="_blank">Saragozza
www.youtube.com/watch?v=_uqGB2oV5sg&search=Bologna" target="_blank">Via Dell'Indipendenza
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
dumid spune:
Super tare. Nu am mai auzit melodia asta de mult timp. Ce tanar era!
Iti trimit si io o chestie . Super funny.E posibil sa o stii. A circulat mult pe net.Dai click pe italian who went to malta.
http://www.searchmalta.com/ezine/annoymous/
O sa caut si cuvintele. Trebe sa le am pe aici. Eu ma amuz de fiecare data cand o ascult.
crista-s spune:
super .. am ris cu lacrimi .. acum dau mailuri cu adresa sa se amuze si altii
Cristina
dumid spune:
Iata si cuvintele. o sa razi si mai si.
http://www.searchmalta.com/ezine/annoymous/
Dc vrei mai am neste chestii mai autohtone. Te strici de ras.
dumid spune:
Ia vezi!apasa pe load in mijlocul clipului.
http://iqover140.blogspot.com/2006/08/capra-cu-trei-iezi-varianta-tiganeasca.html
Uimitor cat ii duce capu'!!!!
crista-s spune:
am gasit un filmulet superb .. despre Bologna facut de niste studenti Erasmus spanioli www.youtube.com/watch?v=mtNSLpD5XB8&search=Bologna" target="_blank">aici .. sunt si pozele lor pe la mijloc dar nu or s va plictiseasca prea mult..
Cristina
crista-s spune:
Nico nu mai stiu dar incearca aici .. o fii www.tuttotesti.com/index.asp" target="_blank">asta?
sau www.musicalstore.it/cant%20plus/testihome.asp" target="_blank">asta, www.freeuniverse.it/testi-canzoni.htm" target="_blank">asta
WEEK END PLACUT!!
Cristina
danangie spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? Eu uneori nu stiu de ce dar nu ma "gasesc" in discutiile voastre.......nu stiu de ce......nu a mai scris si nu am mai pus poze ca sincer eu intotdeauna dupa ce ma intorc din concediu cam intru in borcanul cu melancolii si nu am chef de nimic. Si-apoi dupa o luna si 3 zile de concediu chiar ca-i greu sa reincepi. Acum am inceput munca in ritm vioi. Zilele trecute am avut-o si pe nepoata mea la mine si am fost la Genova la acvariu.
Deci, am pus poze din Sardegna. Incepusem sa scriu sub fiecare poza cate ceva si cand mai aveam cam vreo 6 poze nu stiu pe ce am apasat ca s-a sters tot ce-am scris. Am zis ca innebunesc nu alta. Si-am lasat balta. Am sa le comentez altadata. Si tot atunci am sa va povestesc si cum am petrecut 10 zile in sardegna. Stiu ca-s cam nesimitita ca tot zic ca va scriu dar sper ca ma intelegeti.........si-apoi Alin mi-a facut o intrebare daunazi care m-a cam lasat cu gura cascata si de asta am stat in silenzio.
Va pup, sper sa aveti rabadare la vazut pozele, sunt cam 100 si ceva.Pa
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE