FETELE FANTASTICE ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 8
violeta69 spune:
Puf pe cine le-ai scos si nu mai stii sa le bagi inapoi?
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
Alexmona spune:
ciao
dACA ATI STII UNDE SUNT!!!!
Fetele sunt in Romania ca nu am mai putut de dorul fiului meu!!!
Va scriu pe fuga ca in cateva ore ma intorc in Italia...sa termin traducerea...dar sincer trebuia sa-mi vad baiatul , care e MARE si MINUNAT!!!!
Am citit pe fuga ...va pup pe toate.
Sunt de sambata in tara si ma intorc in seara sata in Italia!!!
Vio ...destept si tare dulce puiul tau ...merita din plin sa mearga la mare chiar si cu trei bilute!!!
E un dulce!!!
Ana , eu nu prea stiu de ce te incurajeaza fetele..., recunosc ca nu am citit tot , dar si eu sunt alaturi de tine!!!Te pup!!!!
Puf, spor la treaba!!!
Cicina, mai vorbim ...
Pupici multi!!!!Sper sa ai o vacanta placuta in RO!!!!
Elas , puiut drag ma bucur mult pentru tine!!!Ai grija de voi ...si vacanta placuta !!!!
Fleur , ce mai faci???
Stefy si Dandusha sunteti minunate!!!!
Dati cu artificii!!!!As veni si eu!!!
aelita, cum mai esti???
Ce face BB???
Pupici
Va pup pe toate...
Mai vorbim
puf13 spune:
tot ce era prin debara, cutii, cutiutze, hartii, hartiutze, nicuri nimicutze si acum sunt prin tot holul de la un cap la altul
grupul fetelor fantastice
puf13 spune:
salut alex mai mai bine mai stateai un pik in italia si veneai de tot, da bine ca ti-ai ostoit dorul de pitic, nu ne-ai zis ce fata a focut sotul, cum a fost impreuna??? sper din tot sufletul sa se fi dat si el pe brazda si sa fie bine si la voi te pupic
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Alex ce ma bucur ca ai reusit sa-ti vezi puiutzul......stiu cum tb. sa-ti fie fara el!
ai rabdare multa ca va fi bine.....desi n-am inteles eu prea bine ce cauti in Italia!
un pupic mare-mare de la mine si unul si mai amre pt ingerasul tau scump!
si suntem cu tine si ne e tare dor sa vorbim cu tine...
Puf,am inteles cam ce nu mai reusesti sa pui la loc..mi-mi vine sa le arunc si de fiecare data mai arunc cate o serie de lucruri nefolositoare..........
Vio
aelita spune:
fetelor,sunteti de coma cu violul si voi erati statute
vio,doar sa te gandesti la ce trebuie sa faci de acum incolo sa nu mai ajungi sa treci prin firca asta,si sa le mai f*** una peste bot alora care iti fac viata un calvar !
cicino,acu ,deh,ii sparsesi capul puradelului si sa nu o iei ?
fetelor,era sa ratati voi barbatii vietii voastre de frica violului ??
sa va traiasca multi ani fericiti si voi alaturi de ei,sa imbatraniti tinandu-.va de mana!
haha Ana primea zece lei pt fiecare parinte venit la usa casei .asa da,ma imbogateam daca imid adea verde !
cicina sant la epilat, facut freza la gogoasa, ca peste putin mi-o arat in public.
ii faci ziua barbatului la Romanica?La multi ani! daca nu oi mai intra ! sa-ti traiasca!
ALEXMONAAAAAAAA,ia uite la eaaaaaaaa! bine,bine,dar tu nu spui nimic ?pleci asa de capul tau ??
Aaaaaaaaaaa,nu de tot ????ai fugit asa cateva zile doar ??? nebuna esti! cat mai stai apoi in Italia ?
hai,aseaza-te si povesteste-ne cu sotul,cu sotul !! cuma fost!!
violeta69 spune:
Aelita
nu mai vrea sa pt. nimeni,da e usor cu teoria mai greu e cu practica.....
va doresc o seara frumoasa si pt toate
Vio
aelita spune:
asa e ,vio, e usor cu teoria,eu dau din gura aici pe margine dar stiu ca e greu sa pui in aplicare..
dar poate poate..
cicina spune:
Puf, fa ordine, arunca tot ce nu-ti mai intra.
Alex, m-asteptam sa faci asta intre pauzele profesorului. Prichindelul te-a recunoscut? Ha, ha , glumesc..Dar EL, ce-a zis?
Aelita, eu nu prea aveam scrupole, aveam nevoie de zdranga dar nici asa s-o dau la unul care mi-ar fi facut sila. Iti dai seama ce era-n creieru' meu ca deh, de la o varsta te gandesti ca "daca-i pute gura" , mai are dinti in gura?
NU, acas fac ziua fratelui meu care face 50 ani, si nu stiu ce au pregatit, dar asa se pare ca o sa plecam 2 zile toti la munte.
Oricum mai intru pe net chiar de acolo ca e permanent fir.
cicina
Dandush spune:
Ete bre ce spor la vorba au fetili mali .
Tineti-o tot asa ca in baza mea ramaneti fara cafea .
Vio ...esti minunata. Chiar ca meriti platita pt. asta, dar mai trebuie sa te invatz cum sa faci cafea fara alcool . Scrii [ cafea ] fara spatziu intre parantezele patrate si o sa-ti apara asa:
Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele , dar un control periodic nu ne-ar strica , nu? (cine vorbeste). Eu am noroc (,) ca acum sunt fortata de imprejurari si trebuie sa imi fac analizele pentru viza de Australia, ca de altfel nu m-as duce la doctor pana nu ma ia cu dureri pe ici pe colo.
Cicina, mai ai putin si decolezi spre Romania...Iti doresc sedere placuta si numaaaiiii bine.
Puf, ai terminat curatenia? Vino la mine si fa ceva daca tot iti place sa scoti de prin dulapuri.
Alex...ne-ai lasat cu ochii in soare. Te asteptam cu amanunte ca de nu.... la .
Aelita, ce face fetita? Te shuteaza tare? Eu tin minte la ai mei copii ce picioare luam ....offf...mi-e dor sa mai simt asa . Poate de asta ii mai trimit la origine din cand in cand
Ana....si tu cu probleme de sanatate ?? O sa fie bine; altfel nici nu concepem, nu fetele????
Mady...mai esti pe-aici sau e timpul sa scoatem sampania de la frigider? Mai da un semn de viata.
Elas, Fleur...va pup si sper sa ne aduceti vesti bune.
Fetele....la profilul meu puteti vedea poze noi din Disney cu mine, picii si Stefy. Va descurcati voi ca sunteti fete mari...( pe undeva ).
Mai revin ...
*grupul fetelor fantastice *
D.K.