FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

stefy,daca asa dureri ai si de atatia ani,ar fibine sa bei mereusucul ala.nu stiu eu cand si cum s efac pauze,dar stiu o persoana cu ulcer care de muulti ani bea suc de cartofi dimineata,sinu a mai avut probleme niciodata.asa ca mai bine sa nu bei doar cand incepe iar sa te doara,opt ca e greu sa opresti durerile.mai bine il bei mereu,cred ca asa in timp te vei obisnui cu gustul incat ti se va parea apa.asa,daca il lasi,cand vei bea iar,iar ti se va parea urat.
haha ai fi vrut tu sa il innbeunesti pe bietul om cu artificii? pai fetelooor,voi luaseti adevarate lansatoare de grenade ! declarati razboi Japoniei..sau vecinilor!
Auzi? dar Dana cum sa se descurce cu lansatoarele de flacari ea singura?

Ana,iubi,ce se intampla?Si-a luat-o in cap geamanul?Are zile proaste si ti le face si tie? Vezi cum faci ,dar nu acumula ganduri negre !!Iti fac rau maimult tie.

Vio
,asa e ,ca si minunea ta e tot gemenel.
tu te-ai dus la mare sa faci plaja luna?? Lumea ca lumea,dar nici serviciile nu sunt cum trebuie!! Ca daca ar fi,macar dimineata ai gasi curat!
Se platesc o gramada de bani la mare,si servicii nimic.Si nu doar plaja,ci tot: hoteluri,restaurante..toate la pret de "afara" si servicii vai de ele.Vor bani fara sa investeasca nimic.
Lasand curatenia si plaja....cum ati fost voi trei ??

Sa inteleg ca la Ana e ceva mai grav si a editat ?
Ana,ce-i cu tine? Ce se intampla ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

Aelita imi pare tare rau de artificiica nu mi-am putut dispera vecinii dar se pare ca Dana s-a descurcat de minune cu ele pe cimp si mi-a zis ca am facut bine ca nu le-am lansat la mine ca o luau razna rau,poate ajungeau prin casa cuiva care avea geamul deschis,dar nu-i timpul trecut mai imi vin mie idei de nebunii pina la urmatoarea vizita,in rest cu stomacul ce sa spun...ma simt bine acum mai face el figuri dim cind ma trezesc dar nu-l bag in seama si cind mai sunt obosita iar ma seaca,in rest...totul e ok(deocamdata)
Vio bine-ai revenit si sper sa te reacomodezi repede,va pup dulce pe toate si sa ne citim sanatoase si fericite,cu respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fantasticelor!
vad ca nu mai da nimeni desteptarea si in consecinta "activitatea" a cam disparut...
de vina e vacanta,da toata lumea s-a trezit sa plece acum?!
Ana,sufletel,lasa supararea deoparte ca de asta suntem noi pe-aici,iar eu o sa "filosofez" cu tine pana cand o sa vezi cat esti de puternica si nu o sa te doboare nimeni....doar esti o fantastica!
sau te-ai suparat pe mine?
asa sunt eu,ca mi-s fecioara.....ca zodie,evident(Aelita,nu rade,ca te vad!!!)si prin urmare sunt mai pisaloaga,am idei putine,da' fixe....
Aelita a fost bine,ne-am mai ciondanit,dar numai din pricina copilului,ca de asa se intampla unu' ii tine partea celalalt il cearta si invers...
eh,as fi vrut eu sa revolutionez lumea,dar nu se poate,aici lupti cu morile de vant si pana la urma te doboara,daca nu sunt niste legi care sa si respecte,degeaba,educatia se face putin cu dictatura.....ar tb. date niste amenzi din astea usturatoare si atunic macar de frica,daca nu din bun-simt,nimeni n-ar mai arunca gunoaie peste tot....
e ingrozitor sa vezi cum pluteau cojile de seminte pana si in mare,si cum era linistita inainte sa intri in apa trebuia sa treci prin portiunea de coji de seminte....si nu inteleg cum oamenii aia faceau chestiile astea ca si ei tot pe acolo trebuiau sa ajunga in apa....
in fine,am mai luat si eu din jurul meu,dar pt. mai mult ar fi trebuit sa dorm acolo,sotul meu mi-a spus:"stai ma ca nu esti japoneza,sa faci curat peste tot!!!" dana,stefy,nanami,veniti cu toti japonezi aici sa ne invatati cum se face treaba !!!
Iliuta,da nici tu nu prea ai trecut pe la noi!!!
Stefy si pt Dana de la mine

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Pup fetele!!!!

Am treaba ...tre' sa plec de-acasa din nou. Pa

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Iliuta, Vio, Aelita, Ana ...sunt intreaga, dar sa fiu sincera nu mi-a prea "ars" de calculator in ultimele saptamani. Am fost (si inca mai sunt) putin intoarsa cu ul spre cer , dar o sa-mi treaca. Acum o am pe mama soacra in spital si stau cu socru peste zi , sa ne plictisim impreuna, dar imi face bine ca e un om minunat . Acum am venit s-o astept pe Ery de la scoala si mergem sa-l pescuim si pe Kein de la gradi si tragem o fuga pana la spital la mama-soacra .

Stefy...pun eu manutza pe tine . Mi-e dor de tine , zapacita mica .

Gata, acum chiar ca plec....

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dana,multa sanatate pt. soacra ta , ca stiu ca o iubesti tare mult!

sa se faca bine si sa revii printre noi vesela si cu mult umor....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu dragelor,

Vio,dap,ai dreptate,asta e viata...Am facut bine ca nu ne-am unit destinele este?Il las in plata Domnului,cum sa nu,asta fac de vineri incoace...Si am sa plec,intr-o buna zi...sa sti.Si nu,nu m-am suparat absolut deloc pe tine sau pe Aelita sau pe oricare alta fantasticuta de aici,departe de mine asta....Orice vorba venita din partea voastra e binevenita si va multumesc din tot sufletul pentru incurajari si vorbele bne.O vorba buna face de o mie de ori mai mult decat tot aurul din lume.
Aelita,pai da,a cam luat-o razna geamanu',dar razna rau de tot...D-aia am scris ca de as avea o putere si o forta l-as tavali putinel prin praf si l-as fragezi olecuta cu picioarele,sa ma mai racoresc si eu.
Dandusha,sanatate multa soacrei tale!Si tie mult,mult bine!

Va pup dragelor si vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Dana, m-ai fost speriat.Sunt obisnuita doar eu sa trag chiulul pe aici. Multa sanatate soacrei tale. Nu pot sa-i zic "mama" soacra. Eu la a mea nu-i zic nici intr-un fel de mai bine de 8 ani de zile. Nu i-am zis niciodata "mama"

Violeta 69, asa e nu prea am intart.....sunt si eu putin irascibila in ultimul timp.Nu mai am rabdare sa incep cursul de educatoare, vreau sa-mi las serviciul asta sa-mi gasesc ceva mai bun....astept telefon de la Barcelona pentru a face Fiv acolo(cred ca asta ma pune cel mai nervoasa).Sa stii ca desi nu scriu, va citesc pe toate.

Va pupacesc pe toate fantasticelor. Cine nu bea cafea, il invit la un laptic cu cereale.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Va salut! Am revenit acasa , mama-soacra e mai bine dar sta in perfuzii si inca e slabita, dar va multumesc de urari.

Iliuta, eu am fost o norocoasa in ceea ce -i priveste pe socri. Sa le dea DD sanatate si viata lunga.

Mai fetelor, poate de maine revin la bucatarie sa pregatesc (,) cafelutzele , dar azi ma scuzati. Ma duc sa-mi urc picioarele pe pereti si sa -mi vad filmul de la 10 ("Felicity").

O zi buna

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Felicity....e cu o tipa blonda tare frumoasa cu parul ondulat si ochii de culoare deschisa????Cred ca stiu filmul Eu il vedeam sambata dimineata. Ma trezeam la 7 dimineata sa-l vad.Doar sfarsitul nu l-am vazut.

Fantasticelor va pupacesc si fug in pat.La somnic. Noapte bunaaaa. Ne intalnim dimineata la cafea, cum a revenit Dana si a promis ca se va tine de bucatarie...

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput