FETELE FANTASTICE ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 24
japsoledad spune:
buna fetelor,Ana sucul de cartofi intr-adevar are un gust de...bleaaahh,nu-l combin cu nimik,il bea asha direct din storcator dar e f eficient,de cca 2 ani ma tot lupt cu durerile,am luat tot felul de med dar degeaba,acum se pare ca sucul are un efect neashteptat de bun,mi s-a spus sa beau 2 sapt.dar eu de 3 continui cu el si m-am obishnuit putzin,durerile nu mai sunt asha puternice,ce sa-i faci...cind te ia durerea crezi ca mai tzii cont?
Aelita draga pe sotul meu nu l-am innebunit cu artificiile deshi ash fi vrut eu,dar erau prea mari si ne-a fost teama sa nu aruncam cartierul in aer asha ca i le-am dat Danei sa se descurce cu ele,mi-a spus ca intr-adevar erau f mari si ca nu erau de lansat la mine.
Nanami sper sa-ti revii si sa treci peste toate cu bine si mie mi-e frica de tunete si fulgere de mor,a ris Dana cu jr-ii de mine cind au fost aici ca nu mai shtiam unde sa fug cind tuna,va pupik pe toate si va doresc multa sanatate,fericire si linishte,cu respect.
Ana68 spune:
Dragelor,sa va pup si eu pe ziua de azi...
Stefy,ai dreptate:cand te doare ai lua orice numai sa te faci bine...Si cat o sa mai iei?Oare nu ar fi bine sa faci pauza,ca zici ca iei deja de 3 saptamani...Intreb si eu!Sa ai multa sanatate!
Aelita,sa sti ca ies scantei...Ultimul foc de artificii a fost chiar ieri dupa-amiaza....poveste lunga si azi ma simt de parca am rontzait pioneze toata noaptea,de rahat,jalnic....Ii spuneam unui coleg adineauri ca,daca as avea forta,asa l-as lua si l-as tarai si l-as tavali un picut prin praf....de ar iesi ca un arap din mainile mele...asa ce ma enerveaza...Da' nu-i nimic,am eu o vorba:roata se invarte si mi-o veni mie vremea sa fiu sus...I-am spus si la domnu' sa stie lucru asta si sa se fereasca atunci ,ca eu iert,dar nu uit si cand mi-o pica mie mai bine si la momentul oportun...sa il fereasca Sfantul.Na,hai ca-s cu capsa pusa,da' imi trece...
Sa aveti o zi buna fetele si...Nanami,sa ai zile racoroase,ca la Timisoara am facut cuie azi dimineata...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
buna dimineata,dragelor!
da,slaba activitate pe aici!!!
ma gandeam ca o sa am de citit vreo cateva zile....
Ana puiutul meu e nascut tot pe 8 iunie,deci tot geaman.....si are o limbarita!!!si multa imaginatie.....si-i place sa ma enerveze....
asa,am venit de la mare,a fost super cald,apa calda.....dar multa mizerie!
asta ma termina pe mine,nesimtirea oamenilor.....
am mai incercat eu sa mai adun din jurul meu,dar nu puteam toata plaja!!
in fine,nu ma mai enervez si de asta!
acum imi revin aici la birou,ca nu e bine sa o iei prea tare cu munca,nu?!
asa zice pana si Papa Benedic ca munca prea multa dauneaza
va pup pe toate
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
puf13 spune:
salutari la fetele fantastice
mey unde ati disparut asa????
fleur esti in vacanta?
elas nu-i gata concediul?
cici nu mai dai si pe la noi? ai ramas la portita?
alex cum merge cu cartea?
aelita cum iti e cu burticuta?
madyn ce face bebelul?
vio cum a fost doar voi 3, v-ati simtit bine? l-a mai sunat paracopitata?
stefy ai grija de tine
ana esti o figura... sa ai putere sa-l tavali
pupici tuturor
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Puf, a fost bine,ne-am cam burzuluit unul la altul,dar din pricina copilului!
ca el e obisnuit sa fie buricul pamantului iar eu il consider pe filul meu buricul pamantului ,na,ca orice mama....o sa vezi si tu cand vei avea copii! si lui nu-i convine ca nu mai e el bibilit....de,asta patesc baietii rasfatati de mamicile lor!!!
ca paracopitata,cum spui tu nu a sunat....adica si sa fi vrut,a avut dl. telefonul inchis.....si oricum nu-mi pasa,nici nu mai vreau sa stiu!
atata timp cat nu simt nimic pot sa se sune cat vor,in sensul ca nu vreau sa-mi mai pese si sa mai sufar....dar daca aflu ca ceva nu-i in regula ma gandesc si actionez,deocamdata e liniste....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ana68 spune:
Vio,bine ati revenit!Sa inteleg ca ti-a priit vacanta?Chestia cu mizeria...e de cand lumea.Sa sti ca asa era si pe vremea lu' impuscatu'...Poate ca acum s-a mai inmultit poporu' care merge pe plaja...hehehehe....zic si eu.Citesc ca ai reusit sa te detasezi de aspectele negative din viata de cuplu.Asta ,zic eu,e de bine,nu?Se pare ca la mine anumite situatii se escaladeaza catre niste culmi mai inalte si mai ascutite si chiar nu-mi place la situatia ajunsa...Si iar ajung la vorba ta:"tot ce se intampla,se intampla cu un motiv".Stau si ma gandesc care ar fi motivul in cazul meu si scopul final.Poate ca motivul il stiu,insa nu inteleg de ce mie,de ce asa si de ce acum?Ma simt dezamagita si ranita...Ma gandesc cum ar fi reactionat daca eu eram cea care avea puterea financiara in casa si as fi facut asa cum face el acum...?Cum s-ar fi simtit?Cel mai rau ma enerveaza ca trebuie sa iau o decizie si ultima oara cand am luat o decizie....hm...iaca la ce rezultat a ajuns.Mi-e si teama.
Hai ca am luat-o razna...sorry!Cred ca am nevoie de o palma dupa ceafa si un dus scotian...
Puf...pai asa as face,insa raman cu imaginatia si scenariile pe care mi le creez singura in minte,macar asa sa ma razbun si eu,in imaginatie.Ca de altfel numai gura e de mine...
violeta69 spune:
Ana puiule,tu ce faci,stai acolo si coci ceva?!
daca e vorba de bani,lasa-i incolo ca nu se merita,Doamne fereste de lucruri mai rele!!
sau iti reproseaza ceva?!
incearca sa discuti calm si sa nu te mai superi ca atunci nu mai vezi clar situatia....deh,cand nu are omu' motiv de suparare isi gaseste!
vrei sa-ti reamintesc din ce ai scapat?
hai,fii barbata Zoe,ce naiba?!
Ana68 spune:
Vio,sa sti ca asta incerc sa fac:sa discut cu calm si cu rabdare,insa deja am ajuns la limita si incepe sa imi para ca am prins un tren gresit in 2002...
violeta69 spune:
Ana chiar imi pare rau de ce scrii tu aici....
eu zic ca nu-i vorba ca nu-i iubire,insa asa cum scriam mai devreme,la alt sub.e chestia ca intervine rutina si in momentul acela,cel care are mai multi bani,detine si controlul....
insa,tu esti o fata desteapta si stii cum sa ocolesti "blocadele"....stii cum se spune ca "vorba dulce mult aduce".....
daca nu va mai iubiti,sa-i ia naiba de bani si de nu stiu ce situatii,poti sa-ti iei copii si sa pleci vazand cu ochii....nu stiu,macar sa-l sperii sa vada cum e singur!!!
sau sa astepti pana vin banii din ce ai tu la Constanta si apoi sa pleci de la el....insa se poate sa-ti desparta copii pt. ca el are o situatie materiala mai buna,acum legea da drepturi egale si mamelor si tatilor.....
eu zic sa-l lasi in plata domnului sa-si revina,daca nu vrea sa-ti dea bani,da si tu la spate chestia asta si descurca-te cu ce-ti da,dar asa sa vada ca nu prea se poate......
daca nu-si revine iar nu e bine,ca te invarti in cerc.....
vezi,de asta-ti spuneam eu cu casatoria in fata domnului,ca unde e unirea de la Dumnezeu,credinta si iubire,exista ajutorul Lui ca totul sa mearga bine.....dar din pacate noi suntem oameni si gresim in n feluri si de asta nu ne merge prea bine!
ar trebui sa vedem mai mult sufletul si mai putin partea exterioara pt ca viata nu e decat vanatoare de vant!
si cand intelegem chestia asta,toate celelalte trec pe plan secund....
sper ca nu te superi pe mine,stiu ca acum nu mai vrea el,poate ca nu mai voia de mult sa se casatoareasca cu tine si zicea doar asa ca stia ca nu o sa vrei....dar sper,iti doresc sa poti sa treci peste si vei trece.....insa nu mai suferi ca-ti faci rau si nu e deloc bine ai 3 ingerasi,iar Alex te are decat pe tine .....
te imbratisez cu drag,
iliuta spune:
Buna fetelor. STIE CINEVA PE UNDE UMBLA DANDUSH?????
Suceveanco, iti simtim lipsa. Da un semn de viata sa stim macarca esti bine.
Pupici pentru toate fetele fantastice.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela