FETELE FANTASTICE ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 23
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/japsoledad/japsoledad.jpg)
japsoledad spune:
Buna fetelot,imi cer scuze de absentza mea indelungata dar nu m-am simtzit bine deloc,in 2 sapt am venit la munca doar 3 zile,acum sunt putin mai bine si incerc sa recuperez ce am pierdut,am citit in mare dar nu tot,promit sa o fac,va pupic si chiar daca nu scriu sunt in continuare alaturi de voi si cind ma simt mai bine si am timp mai trag cite o fugutza pe la voi,cu respect.
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Salut la fete....
Vad ca tare liniste e p-aici.Chiar toate sunteti prin concedii?
Puf,cred ca ai dreptate...Noi visam feti frumosi calare pe cai albi,iar ei blonde planturoase,cu sani de cate o kila fiecare,gen Pamela Anderson....
Moaaamaaaa...Aelita...nici la telegraf n-am vazut mesaje asa scurte
...Asa ca te pup si eu!
Stefy,ma bag si io in seama,ca is mai nouta p-aici: ai fost cumva bolnava?Ca nu stiu.Pai daca e asa iti doresc sanatate multa si refacere grabnica!
Fetele,sa aveti parte numai de bine !Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
japsoledad spune:
Buna fetelor,tot in vacantze suntetzi?
Ana nu e nimik grav am avut prb cu stomacul si acum au revenit si timpe de cca 2 sapt am mers ca o ratzushca de durere dar acum sunt mai bine mc si eu tot noua sunt inca nu le cunosc pe fete pt ca nici nu am avut timp sa citesc prea mult dar in weekend promit sa o fac,in rest...de Danutza noastra...nu mai shtiu nimik,cred ca am sa o sun azi sa vad ce nebunii mai face cu jr-ii ei fantastici,in rest va pup dulcik pe toate si sa ne citim cu bine in viitor,cu mult respect.
Ana68 spune:
Tare liniste e p-aici....se vede ca lumile e in concedii...Poate dupa 1 septembrie o sa intre si fetele grozave p-aici....la povesti.
Stefy,sa ai multa sanatate si ma bucur sa aud ca tot raul a fost spre bine!Doamne-ajuta!
Bay gagici...AMR o saptamana si am "taiat-o" spre casa...
Hai ca va pup si sa auzim de bine!Weekend minunat!
aelita spune:
Ana,cum asa acum gaseste el motive impotriva casatoriei? of of,acum l-a luat pe el frica.cum sa nu fie timpul pt asta? timp e oricand .
puff,superbe pozele de la mare!!
vio,eu stiuca tu faci bine in jur.asa vad eu si asa asimt eu.ca esti buna .
Madyn,ma gandesc ce ma asteapta si pe mine peste cateva luni!!am trecut deja de jumate! sanatate multa puiului tau si tu fa cumva si odihneste-te,ingrijeste-te,e important!
intra cand poti,noi suntem aici!
nanami,ti-a trecut raceala?sau ai dat-o in toata orezaria ?:)
fa-te bine,repede,hai!
fetelor,cand va cer barbatii astia inc asatorie,NU MAI EZITATI! C a uite cum se dau si ei inapoi apoi.ca se gandesc si ei,daca lor le era asa frica ,atunci o fi ceva!
acum,daca incepeti sa va rugati de ei,or sa dea ei inapoi.mai faceti.va nitel ca ploua ,si cand va mai propun,SARITI PE EI!
stefy,acum te simti mai bine?ti-a trecut stomacelul? de Dana ce mai stii?tu cum mai esti cu sotul?
Ana,unde o tai spre casa peste o saptamana?
alexmona,fleur,elas...celelalte fete nu au mai intrat deloc..deloc..
japsoledad spune:
buna fetelor,se pare ca profitatzi din plin de vacantze,Aelita de Dana ce sa spun...am vb cu ea ieri,e bine,jr-ii o tzin ocupata iar ea nu se simtzea prea bine(are rushiii pe cap)in rest e bine,eu cu sotzul sunt bine mc,nu prea comunicam noi prea mult ca nu prea avem ce,fiecare ishi vede de-ale lui,in rest...plictiseala mare,stomacul l-am potolit cu suc de cartofi si se pare ca are efect(nu credeam cind am auzit)in rest...sa ne cititm cu bine si milioane de pupici pt fetele fantastice,cu respect.
Ana68 spune:
Salut famtasticelor....
Stefy,suc de cartofi?!Beah! Cum ai reusit sa inghiti sucul?L-ai combinat cu ceva?Sa fi sanatoasa!
Aelita....hehehehehehe....profita si el sa se dea rotund,ca n-are sanse sa fie smecher.Ce?Are impresia ca vinde castraveti la gradinari si s-a intalnit hotu' cu prostu'?
Sanchi!Asta cu "mai tarziu,ca nu avem bani acum" era spusa la plesneala...ca io stiu ca ii tzatzaie fundu' sa nu imi fac bagajele sa plec...
l-am ginit cam de mult si chiar daca da din gura e degeaba,ca ii trece repede si ii pare rau....
Sambata a facut un circ de l-a auzit juma de Timisoara si dupa 10 minute radea impreuna cu noi....Tembel!Ce vrei?
E geaman autentic de 8 iunie si dupa ala chinezec e tigru de foc,parca....incapatanare si tzavna pe el...totul e sa-l lasa sa se descarce,ca p-orma il modelez ca pe plastilina...
Sunt rea,este?Pai si-a gasit cu cin' sa se pune:scorpioanca de 15 noiembrie...
hehehehe...Las' ca la prima ocazie de cerut la maritat promit sa nu mai refuz
....
O saptamana o tai spre casa la Constanta,ca acolo sunt nascuta si crescuta....de acolo mi-i naturelu' asta clocotitor
...Mai am putin,abia astept sa-mi incarc bateriile...
Fetele fantastice,va pup si io si va doresc o saptamana grozava...Mai vorbim.
PS.Pe unde sunt restul de fantastice?
nanami spune:
BUNA fetele
ce faceti? care-i viata voastra ?
mie mi-a trecut raceala , aelita , si nu am dat-o la toata orezaria , mi-au dat-o ei mie , offfff.... cu orezaria asta , ca m-a terminat
, abia astept sa vina iarna , ca m-am saturat de urletele si zbieraturile de broaste si tot felul de oratarii
of. doamne cine-i naiba ii invata pe astia sa-si puna orezaria in fata sau spatele casei??????
e f. cald si eu nu mai pot respira , am avut un concert de trasnete si fulgere , care ne-a bagat in sperieti si pe mine si pe hiro ,
daca nu mai intru luna asta sa stiti ca am murit de caldura
anul asta e urat de tot , fara vacanta, fara distractii , plictiseala mare si nu am chef de nimic
va pup pe toate si sa auzim de bine
G.K.R
poze noi
aelita spune:
japsoledad,daaaaaa,sucul de cartofi !! uitasem de el! e cel mai bun!! si e bine sa bei mult timp,chir daca pare ca ti-a trecut!
daca poti asa cu el..fiecare cu le lui...dar ai grija si de tine!
Ana,,hahaaa tembel si geaman mor aici cu tine! si tu scorpioanca de la mama ei,ies scantei.dar asa e,daca ai rabdari mari,ii modelezi.
ooo deci pleci la mareeee! brava!!
nanami,deci ei ti-au dat-o ti!1 hm...le venim de hac!!vad ca te-au inconjurat !haha cica daca nu mai intra luna asta sa stim ca amurit de caldura! auziti fetelor!
va cam plicti pe acolo pe la japan.
mai afceti si voi cate un foc de tabara,ceva.
vad ca stefy si dana nu mai dau cu artificii,l-or fi innebunit pe sotul lui Stefy :)