Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 21
microbu spune:
Ileana, ti-am spus ca sunt total nepriceputa in acest domeniu al hainutelor. Nu demult chiar intrebam, aici pe forum, de unde sa cumpar hainute ca sigur exista si alte magazine decat Z, Miniblu si alte scumpeti pe care le gasesc eu in Carefour (dar cel mai apropiat)...Mi-au recomandat fetele magazine gen Obor, Titan dar cu caldura asta nu am reusit sa ajung. Dar sigur le voi vizita ca tre' sa-mi fac si eu bagajelul pt spital
...
Sandra
30+
poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
inni spune:
Mi-am adus aminte (nu stiu ce mi-a venit acum) ca pe vremea lui ceausescu erau chemate femeile lunar la dispensar la control..sa vada daca sunt gravide si daca da..sa verifice daca s-au inregistrat...
Veneau si puneau anuntul in geamul de la bloc..si de cate ori le vedea tata..le rupea...![]()
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Cred ca mai bine nasc acasa decat la maternitatea din Buzau, pe bune. E ceva de groaza aici. Plus ca mi-as dori sa ma asiste totusi dr meu la nastere, ca doar de-aia mi-e simpatic, nu? ![]()
Sandra, sigur si eu te-am trimis la magazinele astea mai normale dupa hainutze. Asa ca da o fuga, poate gasesti si chestii mai acceptabile la pretz.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
si niciodata nu mi-a raspuns la intrebarea "tata da' de ce le rupi?"
tarziu am aflat.
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Ioana, p-asta n-o stiam de pe vremea regretatului. Pe bune asa faceau?
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Sandra, totusi nici la Mothercare nu am vazut body de 500.000, nu stiu unde-ai vazut tu.
inni spune:
Am vz o nastere pe Zone Reality...cu una care tinea mortis sa nasca la o maternitate situata la 2 1/2 h distanta de casa ei. Si au apucat-o durerile...pe drum tot dadea de orasele cu maternitati..si se incapatana sa opreasca...ea vroia neaparat sa ajunga acolo..si pana la urma nu a mai ajuns..a nascut in masina
(era la a 2-a nastere)
Cu dedicatie...pt. Ileana ![]()
Poze
Inni
35+ cu
....
Chuny spune:
Nici eu nu pot sa zic ca iubesc francezii... numai pe unul, pe care l-am cunoscut la Festivalul Berii in Timisoara. Si noi vrem sa ne intoarcem definitiv in Ro... cred ca e la moda acum printre cuplurile tinere pe care le cunoastem pt ca multi vor sa se intoarca. Mi se pare mult mai fain sa locuiesti in Ro ( daca acolo ma trage inima) si sa am bani de concedii unde vreau.
Inni, sunt de 4 ani aici si lucrez ca operator pe calculator intr-o firma. Adica stau toata ziua cu nasul in comp si verific cifre, dosare etc...exact ce nu-mi place, desi daca ma intrebai acu doi ani ziceam ca mama ce fericita o sa fiu cand o sa lucrez la un birou. Da' bun, recunosc ca de la deprimare s-ar putea sa mi se traga toate parerile din perioada asta despre viata si etc ...
Ileana, eu vroiam neaprat de la magazinul ala pt maternitate. Natalys se numeste : http://www.natalys.fr/francais/mode/index.html
Ma uitam de cateva luni la niste hainutze, dar uitasem sa ma uit si la pret. si cum e perioada reducerilor ... oricum, sunt tare dulci.
Sibylle
30 +
Pozele mele Poze noi
adameasca spune:
Sybille, ai plecat la nani?
Mai, eu personal n-as da 500 de mii pe un body pe care copilul o sa-l poarte o luna, doua maxim, cu indulgenta.
Ileana
poze,poze si iar poze...