Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
Ioana, am vazut si eu emisiunea aia si tocmai d-aia am niste scenarii horror in cap cum ca o sa nasc in masina ![]()
Sibylle, tare frumoase hainutzele alea de pe site, dar zau ca-s cam scumpe. Dar copilu' merita aproape orice. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
Da..asa faceau..poate doar in Bucuresti..desi ma indoiesc.
Erau anumite zile cand trebuia sa te duci. In zilele alea era omor de lume...numai femei..stateau ca la intrarea in lagarele lui Hitler...cozi imense care ieseau afara din dispensar si se continuau pe strada...toata lumea care vedea sharada asta stia despre ce e vorba. Era asa aglomerat pt. ca acel dispensar deservea aproape un cartier intreg (vorbesc de Dispensarul Apusului...Militari..cine sta in zona il stie)
A..si mai controlau si daca ai facut avort (ca stii ca nu aveai voie..faceai puscarie)
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
daca are leg cu Ileana...banuiesc ca stie si ea de gluma, nu ?...si uite ca a vz filmuletul...
Poze
Inni
35+ cu
....
microbu spune:
Amarantina, in Carefour Baneasa este un mag vis-a-vis de Z unde era un body 480mii, crede-ma ca am vazut bine
...si am iesit de-a dreptul socata....iar o salopetica simpla era cam 650mii...
Sincer la Mothercare nu am intrat, m-au speriat preturile la haine de gravide si la bebei nu m-am mai uitat. dar la Mark&Spencer am vazut ceva seturi de 7 body la 1mil si ceva, iar la Miniblu seturi de 2-3 body la 400mii si ceva...La z la reducere un body e 119mii.
Astea mi s-au parut preturi cat de cat, ok, medii sa zicem. Am fost si in pavilionul H din Herastrau (trimisa de voi) si tot de la 120mii am gasit body....ce sa zic
Sandra
30+
poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
Chuny spune:
Ileana, cam astea sunt preturile in magazinele specializate pt copii. Si nici macar nu e de lux, stai sa vezi ce e in Galeriile Lafayette.
Sibylle
30 +
Pozele mele Poze noi
amarantina spune:
Eu iubesc Franta. Am fost de multe ori, uneori chiar si de 3 ori intr-un an. Am facut 2 revelioane la Paris, inclusiv cand s-a trecut in 2000 si plangea mama la telefon si ma implora sa nu ma duc pe Champs Elysee ca o sa fie atentate cu bomba!!
De francezi nu stiu ce sa zic, mie nu mi s-au parut in nici un fel. Dar cei mai multi au fost amabili, n-au fost scarbosi.
inni spune:
am vz si eu in Carrefour dar nu stiu la ce mag..o rochita 1 mil..o gecutza 2 mil...
Poze
Inni
35+ cu
....