Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cam scumpe, Sybille, hainele alea pe care le-ai luat mai intai . Iaici preturile variaza in functie de magazine. Eu am gasit body-uri tip maieu la 50 de mii, dar gasesti si mult mai scumpe.

Bey, trec contractiile cu NoSpa, sau nasc aci, pe forum? Ca de ajuns la Bucuresti sigur nu ajung, ca pe fi-miu l-am nascut in 3 ore si umbla vorba prin targ ca a doua nastere e mai rapida .

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sibylle...io sunt cu interviurile De cat timp esti in Franta ? Si ce faci acolo ?
Am si eu o fosta colega de liceu plecata acolo de ceva vreme...dar ea vrea sa se intoarca in tara...definitiv

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Nu stiu cat de scumpe sunt hainutele la noi dar eu (necunoscatoare de-a dreptul) am luat ca exemplu un body simplu si am gasit preturi intre 70mii = 2euro (calitate varza) si 4-500mii = 12-14euro (calitate f buna). Media undeva la 120-200mii = 3.5-6euro, calitate ok.

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu sunt mai scumpe ca la voi. Un body e intre 2 si 6 eur, in mod sigur tu nu gasesti cu 2 eur.

Mergi la inceput

Ileana..unele trec..altele nu..cum ti-o fi norocu si sorocu...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

'ai mai Ileana...ca doar nu o sa nasti in juma de ora...cred ca minim 3 ore tot vor fi...chiar daca esti la a 2-a nastere.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ileana, nu ne da emotii!

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Microbu, eu astea pe care le-aml uat la 50 de mii sunt chiar ok, acuma am deja ochiul format. Sunt din alea din bumbac care nu se labartzeaza dupa spalaturi. Eu am aici in Buzau cateva magazine de unde iau hainutze, multe din ele sunt facute in Ro si sunt bune calitativ, in comparatie cu alea turcesti, de pilda.

Ioana, ma pui pe jar. Cred ca astea trec, ale mele, ca s-au mai rarit, dar zau ca intrasem la idei, tinand cont ca le aveam de vreo 2 ore si pareau destul de regulate.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana - asa si eu cu fi-miu - parca eram in zona crepusculara.
Trec contractiile cu No-spa, mai ai un pic de rabdare. Ca doar nu o sa nasti la 32w, e prea devreme totusi.

Mergi la inceput

Nu va dau emotii, intrebam si io ca la capitolul contractii n-am prea multe cunostinte si detalii tehnice. Dar oare chiar as reusi sa ajung in Bucuresti sa nasc daca ma apuca inainte de termen? Na, ca am si eu o problema.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput