Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Eu iarasi am insomnii pina acum la ora 10 eram obosita rau! acum nu stiu ce am ca nu ma ia somnul...e ora 1:30 si eu nu dorm si dimineata cand ma ia somnul mai bine se trezeste Shion si a-mi trage niste palme peste fata de a-mi sare si somn si tot....

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eli mercic de sfat . Eu nu prea am dormit in primul trim., in trim. 2 am inceput sa mai dorm un pic iar acuma in al 3-lea nu ma mai satur de somn si doarme si burtica odata cu mine ca nu mai simt nimic... Pe cele cu copilasi acasa va cred ca nu puteti dormi din cauza lor, noi inca mai profitam, care putem...

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Mi-am luat si eu azi rezultatele de la analize si m-am speriat... toata foaia aia era innnegrita unde erau valorile anormale... si la sange si la urina, in schimb calciul si magneziul sunt bine. Ce o fi insemnand glucoza din sange scazuta? Dr. meu de familie este in concediu, oare sa merg cu analizele la ginecolog?

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabela, da poti sa mergi si la ginecolog. Si pe mine tot dr. de la maternitate m-a trimis sa-mi fac un set de analize, cand au inceput sa mi se umfle picioarele cam tare si tot ea s-a uitat pe ele si mi-a spus ce sa fac. Ia legatura cu ea, sa-ti spuna ce sa faci in continuare. Stai sa ma uit la ce dr. esti tu, daca este de la Cuza - Voda.

GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

AM REVENIT!!!!
Sunt asa de fericita, azi m-a externat..ieri mi-a luat sange pt analize si urina si ieri am facut si ecografie...nu l-am vazut pe bebe pt ca nu aveau ecran sa vad si eu dar mi-a spus ca e in grafic, chiar mai mare cu o saptamana, deci s-a schimbat si data nasterii 12 septembrie..bebe are 2348 gramela 32 de sapt si 6 zile...i-am auzit si inimoara....la spital mi-au luat tensiunea din 3 in 3 ore...cel mai mult am avut 120/80...deci revin la ce spuneam inainte...cand ajung la cabinet la control creste brusc tensiunea...oboseala, caldura, stres....oricum si analizele mi-au iesit bine...am anemie dar mi-a dat sa iau fier si se va rezolva....in rest toate bune....ce bine e acasa....va si mersi ca ati fost alaturi de mine...

33 fix

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pufy, multumesc mult pentru sfat. Probabil ca am sa-l urmez, dar mi-e tare greu sa ma abtin de la cumparaturi, ca tot am impresia ca dupa aia n-o sa mai am timp sa le fac si nu prea-mi convine sa le faca altcineva in locul meu.

In legatura cu rezultatele analizelor sangvine: e normal sa nu fie normale, adica in sarcina multe valori sunt diferite de normalul din afara sarcinii. De exemplu lipidele sunt mult crescute, la fel VSH si fibrinogenul. Din pacate, multi doctori nu stiu asta, oricat de ciudat ar parea. Asa ca aveti grija cine va interpreteaza rezultatele analizelor, eventual dati o cautare pe net si verificati si voi care sunt valorile modificate in sarcina (in mod normal).

Glicemia scazuta (adica concentratie scazuta de glucoza in sange sau hipoglicemie) nu are valoare patologica, pur si simplu inseamna ca n-ai mancat inainte sa-ti faci analizele. Important, mai ales in perioada asta, este sa nu ai hiperglicemie, ca atunci poate insemna diabet gestational (adica apare in timpul sarcinii si, de obicei, dispare dupa nastere, ceea ce nu se intampla niciodata cu diabetul obisnuit, care nu se vindeca).

O seara buna si cat mai racoroasa tuturor!

Bedrosmart 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Acai24, ce emotii trebuie sa fi avut! Parca ai fi scris tot mesajul cu rasuflarea taiata. Ma bucur pentru tine ca ti-ai rezolvat problemele. Sa fii sanatoasa de acum incolo si totul sa-ti meaga bine!

GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eli26 atat pe tine, cat si pe scumpetea de Shion
acai24 ce bine ca totul e ok si ca esti acasa.
Eu tocmai am ajuns de prin oras; am fost la medic, bebe e bine, grasunica, cu capul in jos, placenta fundica gr.1, colul e inchis, etc, dar ce nu imi place e ca pleca medicul meu in concediu pana pe la 1 septembrie. I-am urat concediu placut si i-am spus ca sper ca bebe sa stea acolo pana vine . Dupa ce am iesit de la medic am fost la cumparaturi pentru bebelina: body-uri, salopete, prosopele de baie, botosei, etc. Ce dragi imi sunt cand ma uit la ele cat sunt de mici
fetelor si eu ma tot gandesc la TRY. Sa le dea D-zeu multa sanatate si putere sa treaa peste tot. Eu nici nu am putut citi tot...
pupici la toate burticile

31+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Intru si eu sa va salut si sa va spun ca si eu sunt cu gandul tot la TRY de doua zile. Am o stare tare ciudata si ma rog sa-i fie bine. Doamne ajuta !

Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Gety eu sunt la Elena Doamna, la dna Pavaleanu si pana pe 15 august o gasesc, oricum trebuie sa merg la echo sapt. viit.

Bedrosmart cunosc problema cu analizele modificate in sarcina insa luna trecuta erau altele modificate, acuma alte valori. Oricum merg sapt. viit. la gineco si ma lamuresc. Glicemia este tot una cu glocoza (sange venos) - chiar asa scrie pe analiza?

Mirabela sapt. 32 POZE

Mergi la inceput