Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

Am revenit! a fost frumos, dar sa pleci acum, cand atarni atat de greu, nu prea mai e placut, trebuia sa vanez toilette-le peste tot, pozitiile nu prea sunt comode, bebe apasa, picioare umflate, acum au inceput si mainile, nu mai vorbesc de greturi cand ti-e lumea mai draga, eeeeeiiii, ce sa mai! stiti voi tacamul, si cand mai esti si pe drum....., dar macar a fost mai racoare.

IGNATICA FELICITARI, SI SA-TI DEA DUMNEZEU, BEBE DAVID NUMAI LUCRURI BUNE, NUMAI BUCURII, O VIATA LUNGA SI FARA NECAZURI SI MUUUUUULTA SANATATE, LA FEL SI PARINTILOR TAI!

TRY, cuvintele sunt sarace in asemenea momente, dar tu esti o luptatoare, si sper din tot sufletul ca si ingerasul din burtica ta sa fie la fel ca mamica lui, si sa invinga toate problemele.

mult toate fetele care mi-au urat concediu placut, sunteti niste dragute: ELI, IGNATICA, BEATRIX, si daca am omis pe cineva, imi cer iertare.

ADAMEASCA, eu sunt inaintea ta cu kg., asa ca stai linistita, tu elefantzica, eu balunutza, ca astea-s mai mari.

INNI, eu mi-am cunoscut sotul intr-o camera de camin studentesc, cea a varului meu, pe la sfarsitul lui septembrie 1997, in aceeasi seara m-a cerut de sotie, iar pe 1 noiembrie faceam nunta. Sa va spun ca faceam cumparaturile de nunta dar nu ne tinusem pana atunci de mana? daca a fost dragoste la prima vedere? DA, in mod cert, niciunul nu regreta pasul facut, au trecut aproape 9 ani, si i-as dori o casnicie exact la fel si copilului meu.

Legat de nasi, am niste nasi extra, care m-au si cununat si care mi-au fost aproape atat mie cat si sotului, in toate incercarile prin care am trecut, si care de-abia asteapta sa-mi boteze bebe-ul. Cat despre preoti, sau regulile bisericii... sunt multe de spus, am avut si eu perioade de revolta, dar sa fim serioase, pana la urma, cine conduce casa? nu femeia? de ce trebuie sa-mi fie recunoscuta puterea? imi e de-ajuns ca o am, iar despre botez...ati vazut sau auzit de copii raciti sau imbolnaviti ca era apa rece la botez? nu. Nu o sa-mi fie greu ca nu voi participa la botez, daca nu mi se va permite, pentru ca imi iubesc tare mult nasa si stiu ca il las pe maini fff bune, la fel ca ale mele, asa ca...

PUFYMIC succes din tot sufletul sa reusiti cu casa!

ELI ma bucur ca e bine fetita acum.

ROAXANAE01 ai tupeu, nu gluma, sa pleci acum, dar pana la Bucuresti nu e atat de mult, asa ca...multa odihna, ca chiar ai nevoie dupa atatea lucruri care au avut loc in viata ta.

FETELE DIN IASI va distrati, hmmm? beti si pentru noi un suc natural.

Sper ca n-am uitat pe nimeni, oricum azi toate ziua a trebuit sa recuperez tot ce-ati scris, adica mi-a trebuit o zi intreaga, dar m-am distrat, si-mi era dor de voi oricum.

Va pup.

33+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
http://up.photos.yahoo.com/ed/gripokemon/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Wooowwww! Ignatica scumpa ai devenit mamica!Sa va traiasca bebe David, sa fie mancacios si cuminte si tie recuperare rapida! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut la inceputul paginii ca ai nascut...

Eu inca n-am nascut!Suntem bine, impingem burtica in toate partile, dam cu picioarele ....Saptamana trecuta doctorul a zis ca nu e inca nici un semn ca se produce curand nasterea. Oricum eu merg saptamanal la control, saptamana asta chiar de 2 ori o sa merg asa ca o sa vedem ... Imi pare rau ca nu am avut timp sa citesc din urma, sper ca sunteti bine . Eu o sa intru mai rar ca e si sotul meu in concediu, vine si mama... De sprintena sunt foarte sprintena, toata ziua umblu pe drumuri ca n-am stare. Dar o sa va anunut cand nasc asa ca stati linistite.

Va pupícesc si aveti grija de voi burtici

Vauva 36+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eli26 Merci mult de invitatie, sper sa nu fi glumit si sa mai tinem legatura pana atunci. I-am spus si sotului meu si a zis ca prefera la anul vacanta sa ne-o facem in Japonia decat in Italia sau altundeva Oricum eu vreau sa vedem cat mai multe orase si destinatii misto. Daca am nevoie de sfaturi apelez la tine Cred ca barbatul meu intr-o viata anterioara, daca exista asa ceva , a fost japonez e absolut fascinat de tot ce vine de acolo

gripo bine ai revenit din concediu

Ce o face Try???

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Test

Dani28+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Alt test

Dani28+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
http://lilypie.com/create_baby_days.php?]Bebe[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

danip cand scrii mesajul da jos la vizualizeaza si o sa vezi daca iti iese sigur semnatura Si eu m-am chinuit la inceput ceva, dadeam de zeci de ori pe vizualizeaza si vedeam cum ar fi aparut pe fourum. Bafta

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sibylle si eu tot la Try sunt cu gandul....sper sa fie bine si ea si bb mic....poate o fi inca in spital de nu a mai postat nimic...poate i-au facut inca o transfuzie la bb....Sper din suflet sa fie bine!

Ramomar ma bucur ca ai vesti bune de la control!Sa poarte sanatoasa bebelina lucrusoarele noi!

Acai24 ce mult ma bucur ca ai si tu vesti bune! Ai grija totusi de tine!

Gripo bine ai revenit!Superba povestea voastra de dragoste!Sa fiti fericiti!

Tina am pus poza la burtici!!!!

Bedrosmart si daca te hotarasti sa iei balansoar ti-am mai zis ca nu o sa ai nevoie de el prea repede, asa ca poti sa il cumperi tot tu...impreuna cu bb!

Ma duc si eu in pat...las bufnitele sa-si faca datoria!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara burtici!

Acum am ajuns acasa, am apucat sa citesc cele 2-3pag scrise de voi si iata-ma cu vesti: s-a nascut la ora 21 o printesa de 3,800kg, frumoasa foc, nastere naturala cu epidurala, travaliu aprox 3ore. Si mamica si fetitza sunt ok. Si eu sunt ok . Am observat ca sunt cam nesimtita din fire: am intrat fara frica in sala de travaliu (si tipau rauuuu 2-3 fete) si nu am avut nici o strangere de inima. Sa fie un semn bun asta?!

Pufy, Itzy, Ramomar, Adameasca, Osna, Adriana va multumesc pt informatii ref la analize .

Gety, Laliq multumesc.

Alessia, am luat toate notitele posibile mai ales ca e vorba de acelasi dr, acelasi spital....

Roxana, distractie placuta la munte dar ai mare grija de voi .

Acai, ce ma bucur ca sunteti ok si tu si BB, !

Ramomar, cate un pt tine si bebitza, felicitari pt vestile bune de la eco!

Gripo, bine ai revenit!

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eli, .Sunt superbe pozele, sunteti frumoase foc amandoua, dulce si burtik.
Tu ai ochii albastri au ai lentile de contact ?

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...
In primul rand imi cer scuze la fetele din Iasi ca nu am mai ajuns la intalnire, insa nici din pat nu m-am putut ridica..Bebe este asezat nu stiu cum, dar am impresia ca sta pe sub coaste...si ma doare de nici nu pot respira cum trebuie, nu pot sa ma aplec si tot asa. M-am chinuit sa manac ceva, dar nu intra...Sper ca pana maine dimineata sa isi revizuaiasca pozitia ca nu mai pot ce doare.
Dimineata merg sa fac analizele si sper sa ma simt mai bine.Si cand ma gandesc ca si cu venele stau ingrozitor...ultima data m-au intepat de 2 ori pana sa prinda o vena buna.
Merg inapoi in pat ca stau cu 3 perne sub spate ca sa am o pozitie sa imi permita sa respir usor si sa nu ma doara tare...
Pupici si noapte buna tuturor..(asta daca nu dormiti deja la ora asta)...si pentru fetele treze Buna dimineata

_
30+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput