Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Sa nu uit: m-am uitat pe toate pozele cu burtici si bebici si vroiam sa va spun ca toate sunteti foarte frumoase si luminoase, va radiaza fata! Iar bebeii sunt mortali, fiecare in pozitia lui preferata probabil...Niste amintiri de neuitat in aceste 2 albume.

Inni, tu comentai ceva odata ref la fetita ta, ca e uratica sau asa ceva?! Este o frumoasa, o dulce si o dragalasa!!! Cred ca e printre cele mai reusite poze/ecografii dintre toate, FELICITARI!!!

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu tocmai am facut un dushulica si acum ma relaxez.
Dar inainte de balaceala am vz ce mi-ai scris tu, Mirabela. Si m-am tot gandit cata vreme m-am spalat . Recunosc ca am in cap si eu, de ceva vreme, chestia asta, tocmai pt. ca stiu ca Gynipralul intareste colul...Of, sper sa nu avem ghinionul asta. Pt. ca eu l-as considera curat ghinion. Nu vreau sa stau pana la sfarsit...Dar stii cumva pana cand a luat persoana respectiva Gynipral ?
Pufy iti doresc din tot sufletul sa obtineti apartamentul. Va tinem pumnii si eu si bb/...ca tocmai mi-a dat una in vezica..(e plina si probabil ca-i place ca e moale si e ca un balonas pt. ea
Sandra ..travaliu de 3 ore ..doar ?????...zi-mi te rog ca e la primul copil si-ti trimit un
Gripo...cum ? in seara cand v-ati cunoscut te-a si cerut de nevasta? Si chiar nu a facut misto pe moment ? WOW..extraordinar...ce pot sa spun...ca se intampla rar ..ca ma minunez intruna de cand am citit. N-as fi crezut ca e posibil decat in filme. Bravo voua. Felicitari. Sa traiti impreuna pana la adanci batraneti.
Despre botez..mie o sa-mi vina foarte greu daca nu asist la botez..tocmai pt. ca mi-a soptit o pasarica graviduta ca in Ardeal si la bisericile ortodoxe se practica ritualul celor catolice si mi-a confirmat si sotul meu in seara asta...ca el a copilarit in Ardeal avand bunici acolo.
Asa ca fac scandal daca nu ma lasa. De ce sa-mi interzica ? Doar nu sunt ciumata...Am toate drepturile ca mama sa fiu mereu langa copilul meu. Nici o biserica nu-mi poate lua acest drept. Sa-mi faca 1001 de molifte..nu ma deranjeaza..dar sa nu ma priveze de placerea de a-mi vedea bebele in momentul ala.
Acai..chiar ca ai scris pe nerasuflate mesajul.Bine ca e totul ok.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Multumim Sandra pt. aprecieri ..

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Da, Inni, e la primul BB ca si mine...

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Dupa-amiaza m-am uitat la pozele tale cu muntele iar acum la cele cu marea (si m-am imaginat in locul tau pe drumurile acelea)..observ ca inca mai ai verigheta pe deget..eu am renuntat la ea demult...ca nu mai era loc..

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eli am vazut pozele voastre sunteti dulci si tu si si Shion

inni incredibila povestea lui Gripo nu? mie si lui Cri ne-a povestit cand ne-am vazut la intalneala ca intr-o luna sau si casatorit, exact k in filme Tu bufniteti azi?

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Sandra
Da Doamne sa am si eu acelasi noroc..cu tot Gynipralul inghitit ..si Mirabelei si Floricikai...la fel.

Am impresia ca eu iau doza cea mai mare dintre toate....3/zi..asa e?...Flori, Mirabela...voi cat luati ? ca nu mai tin minte...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Mdaa..cred ca am sa bufnitez si azi. Sa vad cu cine...
M-ai intrebat pe unde o sa ma plimb cu bb ?
Pai ca parcuri mari nu am decat 2 variante..Parcul Tineretului sau Carol...desi nici unul dintre ele nu-mi e asa aproape. Mai am si la bloc un parculetz dar as prefera sa ajung cat mai des in cele 2.

Intr-adevar incredibila povestea lui Gripo...si destul de rar sa se si potriveasca pe termen lung. Daca as fi auzit-o atunci..cred ca nu le-as fi dat sanse de "supravietuire"

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, si ea a luat Gynipral pana acum 3-4 zile si s-a dilatat fara probleme, colul ok...

Povestea: la ora 9.00 a fost la control, dr i-a zis ca ar trebui sa revina in jurul orei 17.00 cu bagaj, dar a vazut ca ea e fricoas aru si i-a zis sa revina maine la 07.00. Dar acasa (cred ca de frica ) au luat-o contractiile, a sunat dr si la 14.00 era la spital cu dilatare 2-3 la internare. I-au facut toate cele, toaleta, clisma etc...si apoi fata nu a avut rabdae sa stea cumintica in sala de travaliu cu celelalte care tipau de zor. A venit in sala de asteptare unde noi faceam galerie si a stat pana pe la 18.00 cand a chemat-o dr sa-i puna perfuzie cu glucoza. A urmat anestezia pe la 19.00, a inceput monitorizarea BB si in juma de ora au luat-o contractiile mai dureroase, La 21.00 a nascut, expulzia in max 5min.
Am vb cu ea la aprox o ora dupa si zicea ca a durut-o putin in momentul expulziei si cand a cusut-o. Parerea mea este ca nu a fost ea pe faza sa mai ceara ceva anestezic, daca a simtit o mica durere...Dar totul e bine, se simte f. bine, era din nou cu perfuzie.

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bine, vad ca iar imi dati de citit la noapte.

E bine ca macar nu sunteti deprimate... eu am o stare super nasoala de cateva zile.

Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput