Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Itzy, multumesc. Sorbiferul nu m-a constipat, ba dimptriva, am observat ca in ziua in care iau pastila ies sigur la w.c., in maxim 3 ore.

Microbu, sa dea DD prietenei tale nastere usoara si bebe sanatos!

Larisa 27+ Horia Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Pufy, si eu va tin pumnii sa primitzi casa. Am vazut un apartament de 3 camere facut de ANL in Bucuresti si mi-a placut mult. Ar fi fain ca odata cu bebe2 sa vina la voi si vestea buna cu casutza.

Larisa 27+ Horia Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna burtici,

mi-a iesit pozitiva cultura de strep B. Am inteles ca daca voi naste natural mi se vor administra cateva doze de antibiotic in timpul travaliului, daca voi naste prin C section atunci nu va fi nici o problema. Voi stiti mai multe despre streptococul asta? O sa caut pe internet sa vad care-i treaba.

Tare ma ingrijorez de try trebuia sa-i faca ieri inca o transfuzie lui bebe. Ea nu a mai postat de duminica, sper sa fie totul in regula cu ei.

Fetele care sunteti in saptamani mai mari, cat de mult misca bebe la voi? La mine de 2-3 zile nu mai misca asa mult.

Pufy bafta cu locuinta, distractie placuta la Sinaia Roxana01 ai grija sa nu vina bebe pe munte si succes la toate fetele care merg la analize.

Pupici la toate

Oana [34]+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufy draga, si eu sper din suflet sa primiti casa cat mai repede! Ar fi nedrept sa nu fie asa... la ce invarteli necurate am auzit ca se mai practica si cu ANL-urile astea si la cati oameni le primesc nejustificat.... Ai mentionat si pe bebe 2, da?

Mirabela pacat ca nu vii... Poate data viitoare.
Getypacat ca nici tu nu vii... Da, o sa facem poze. Si da, sper sa mai organizam o intalnire si prin august.

Asa as vrea sa auzim vesti bune de la Try!

Eloise 29 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Am inteles ca s-a nascut deja primul copilas aici la voi !!

Sunt o mamica de decemrie,si am intrat sa o felicit pe IGNATICA pt David ! Sa fie sanatos si frumos si fericit !

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, mi-am luat azi reteta gratuita si sunt tare bucuroasa ca nu am avut probleme deloc, nici macar buletin nu mi-a trebuit.

Azi am primit si o invitatie la un botez pt. sambata, nasii copilului vor fi nasii nostri de cununie. Problema este ca nu am haine de ocazie care sa-mi vina si nici nu mi-as mai cumpara acum, m-am gandit sa ma imbrac intr-o pereche de pantaloni de in dar nu stiu ce bluza ar merge... ar merge o ie, de ex.? Voi ce spuneti? Dati-mi un sfat, va rog?

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Salutari buticute!

ramomar bine ai revenit
Ioana ti-am trimis PM (ma bucur pt Alesio ca papa mult,eu trebe sa ma cert cu Shion sa manince !)
Tasia daca va hotariti sa vizitati Japonia si veniti si prin Sud in Kagoshima unde sint eu,aveti cazare gratuita vorbesc foarte serios! Sa stii ca e o tara frumoasa ,civilizata si curata..sint foarte multe locuri frumoase..ce mai ,cand ai de gand sa vii sa-mi spui si te informez cu tot ce vrei...!
.
Am pus multe multe foto recente cu mine si cu Shion din w.
va pupic si mai revin !

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tina !Imediat pun poza!

Multumesc tuturor de gandurile bune...si eu sper din suflet sa obtinem un apartament...ca acum in chirie e cam greu...
L-am intrebat pe Ovi si a zis ca i-a spus la doamna care i-a preluat dosarul si de bb2, dar a zis ca dc nu e nascut nu conteaza!
Sa dea Domnul sa reusim...

Nu stiti nimic de TRY??????Tot la ea ma gandesc....!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Mirabelac daca pantalonii sint de in atunci eu zic ca ar merge o ie de aproximativ aceeasi culoare cu pantalonul...(parerea mea) mai asculta si alte pareri! succes!

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Ioana si eu ma gindsc la Try de vreo trei zile...

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput