Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
Lyana spune:
Cristina multumesc pentru sfaturi, m-am mai linistit.
Zicea cineva de seturi pentru patut in Cora, am fost si eu ieri si am cumparat o pilota foarte draguta cu 220 000.
Pentru asternut am cumparat de la Piata Moghioros shifon imprimat special pt bebei, si finet (asternuturile bebelinei o sa i le faca bunica ei, ca se pricepe la asta)- am iesit mai ieftin asa si mi-am ales ce mi-a placut.
28+ Teodora
GETY spune:
Lyana, stiu pe cineva care a facut infecti urinara si la prima sarcina si la a doua. Din cauza imunitatii scazute a organismului nostru in perioada sarcinii. I-a prescris doctorul tratament, cu antibiotice parca, si i-a trecut, bebeii (ambii) nu au patit nimic. Dar asa stiu si eu, ca trebuie tratata.
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
GETY spune:
Microbu, va urez bafta la amandoua azi. Tie sa-ti treaca frica, pe care si eu o am cu varf si indesat, mai ales ca sunt la prima nastere, iar prietenei tale, nastere usoara! Si e bine asa: o sa ai cu cine iesi la plimbare sa va plimbati copilashii.
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
tasia spune:
eloise ai fost funny cu garoafa si ziarul va fi foarte greu sa va gsiti pe acolo
Eu o sa mai fac la 34 de saptamani urocultura, ecografia (biometri/doppler), cultura de col si hemograma, atat mai am de facut.
Fetele care gasec vre-o postare de la Try sa ne anunteti si pe noi, pacat ca nu mai scrie la mamici sept-oct
Pufy sa aveti noroc sa prindeti o locuinta
Roxana01 crezi ca bebe sta sa iti pregatesti tu bagajul camera si alte alea? El vine cand are chef, ar fi bine sa iti pui macar bagajul la punct k sa nu-l alergi prea mult pe sot dupa aia
31 +
pozele noastre
bebe
GETY spune:
Fetelor din Iasi care va intalniti azi: Si eu as vrea sa vad niste poze cu voi, pentru ca eu nu pot veni si sper sa mai organizam o intalnire si dupa 15 august, cand intru in concediu prenatal, ca sa pot veni si eu. Adevarul este ca un var proaspat pe perete si un trafalet cu vopsea, schimba totul. Abia astept sa terminam!
GETY 29 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
laliq spune:
Itzy - si eu iau Sorbifer, o pastila la doua zile. Mi-a prescris doctoritza chiar din trim I, desi nu reiesea din analize ca as fi anemica. Rau nu face, pt ca bebe oricum consuma din rezervele de fier ale mamei. E bine sa-l iei chiar si dupa nastere, pt. ca atunci sigur survine o anemie mai pronuntata din cauza pierderii de sange.
Ref. la cumparaturi, nici eu n-am luat nika pt bebe si nici nu cred ca o sa iau. Dar ma intreb daca se naste prematur de unde-i cumparam haine mici - mici, ati vazut undeva?
Si eu ma gandesc la Try, sper sa revina cu vesti bune. Ileana, daca mai afli ceva pls zi-ne si noua.
fetele,
Larisa 27+ Horia Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
laliq spune:
Acum am vazut ca mi-a crescut o stelutza sub nick .
Larisa 27+ Horia Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
itzy-bitzy spune:
Laliq felicitari pt stelutza.
Ai avut probleme cu constipatia? Mie mi-a dat o pastila pe zi. De ieri am inceput.
Roxana mie asa mi-au spus aia atunci ca fac si pe comanda. acum nu stiu ce sa zic.. Daca nu iti dau un PM cu un site care face pe comanda ca sa nu fie reclama. Sau mai bine intra tu pe chic bebe si cauta la trusoul bebelusului la saltele -detalii si o sa vezi ca fac si pe comanda.
Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE
Mirabelac spune:
Susa parerea mea este ca e mai bine sa cumperi un suport separat pt. cadita bb (pt. noi nascuti) pt. ca dupa ce creste si sta in sezut poti cumpara un suport pt. varsta respectiva. Eu asa voi face.
inni eu stiu persoane care au stat toata sarcina la pat si au nascut provocat la peste 40 sapt. Te-am incurajat, nu?
Mi-a spus cineva ca din cauza gynipralului i s-a intarit colul destul de tare si nu a putut naste natural desi avea membranele rupte. Nu avea dilatatie deloc. Sper ca la noi sa nu fie asa.
iullabay dar e frumos asa sa irosesti bunatate de gin??? Ce as bea si eu unul tonic cu multa lamaie.
Of, ce rau imi pare ca nu pot ajunge si eu la intalnire... am vorbit acuma cu sotul meu si nu are sanse sa vina mai devreme... distractie placuta fetelor adevarul ca e tare greu sa va recunoasteti sa faceti foto.
Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
pufymic spune:
Multumesc fetelor pentru urari...si eu sper din suflet sa obtinem o locuinta...sa vedem ce-o mai fi!
Bedrosmart eu am balansoar si l-am folosit destul de mult la Alesio...dar parerea mea e ca nu e o urgenta, il iei mai tarziu daca tu crezi ca iti va folosi...
Noi l-am folosit mult in perioada in care nu dormea inca in patutul lui(nashpa perioada)!, si inainte de a incepe sa umble in 4 labute(ca dupa ce a inceput nu a mai vrut sa stea cuminte in el) ca il puneam in el si-l caram, peste tot cu mine...
Fetelor care va intalniti azi: vrem pozeeeeeeee!!!!
Ma duc sa-i dau sa pape lui Alesio ca i-o fi foame(e tare mancacios...si rau de foame!)...
Pupici!
Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik