Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
microbu spune:
Fetelor, am niste emotii.....
Acum fug la spital ca naste prietena mea....mi-e o frica de mooooorrrr ca realizez ca in max 2luni urmez euuuuu...
Sandra 30+ poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
Adriana mica spune:
Itzy-Bitzy si Sandra, multumesc pt info referitoare la salteluta la comanda. Ma duc chiar azi sa vad ce si cum
Sandra, eu voi repeta in saptamana36 setul de analize pe care l-am facut in saptamana28, si anume(ti le scriu asa cum apar in buletinul de analiza):
- examen urina
- enzime(GPT si GOT)
- hematologie(hemoleucograma completa, adica leucocite, eritrocite, hemoglobina, limfocite etc)
- biochimie(bilirubina, glucoza serica, creatinina serica)
- electroliti(calciu ionic, calciu seric total, fier seric, magneziu seric)
- cultura col pt streptococ grup B.
Adriana 30+
Pozici
Varsta bebe
Roxana01 spune:
Fetelor, de azi de la 17.30 voi fi in concediu!!!! Yupiiii!!!! Bia astept sa ma relaxez si eu cateva zile!!!!!
Inni, Floricika, nu va grabiti sa pariati pe mine. Eu zic ca Vauva ne va surprinde zilele astea... Oricum, maine vreau sa plec la Sinaia pana duminica, asa ca voi fi fooooarte cuminte, sa nu vina bebele prin Sinaia! Bucurestean sa-l faca mama!!! Am fost astazi dimineata la medic sa fiu sigura ca pot pleca. vesti: bebe a mai coborat, totusi capul lui nu este foarte jos. Dar colul este "copt". M-am panicat si am intrebat ce inseamna "copt". Am zis ca poate am facut acum, pe ultima suta vreo infectie. Va dati seama ca nu era asta, doar ca acest col al meu este pregatit de nastere. Numai bebe sa mai cada putin, restul il asteapta pregatit.
Planul meu este clar pana duminica sa mai tin bebele in burtica si dupa sa ma mai lase o saptamana sa pun in ordine bagajul, hainutele si camera lui. Deci il astept dupa 14 august, dar acum, ce-o fi o fi. Daca este mai grabit sau mai lenes, cum vrea el. Ce-as mai rade sa nasc aproape de 3 sept, DPN-ul meu!!! Chiar mi-ar pune bebe rabdarea la incercare!
Itzy Bitzy, am fost ieri in Titan la parter sa luam saltea, da nu am gasit decat din iarba de mare. Cred ca am fi luat si din aia, dar nu aveau dimensiunile care ne trebuiau si nu faceau pe comanda. Sunt vreo 3 standuri si am fost la toate. Oare am scapat noi vreunul?
Va pup pe toate, nu voi mai scrie pana duminica, nu voi avea net la Sinaia! Sa ne reauzim peste cateva zile sanatoase cu toate!
Roxana, +36 sapt, cu Daria Elena
PS: un gand bun pentru Try.
CristinaGoji spune:
Daca tot vorbiti de concediu, eu mai am trei zile fara ziua de azi si intru in prenatal. O sa intru la 70 zile, ca nu mai rezist. Sunt navetista si deja e prea greu sa mai fac naveta. Arsuri am de pe la 16 saptamani, dar nu regulat. Cateva ori pe saptamana ma chinuie cate o zi intreaga. Si nu ma ajuta chiar nimic, nici lapte, nici semintele. Am incercat sa beau putin Maalox, dar tot nu ma ajuta. Asa ca o sa ma mai chinui un pic. Plus la asta ma dor incheieturile si spatele. Spatele inteleg de ce, dar incheieturile chiar nu stiu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 29+
alessia80 spune:
ROXANA- drum bun si distractie placuta! Te asteptam ...cu 'brasovean' sau fara?
TRY- ne gandim la voi!
ALESSIA80 32
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
alessia80 spune:
MICROBU- sa iei notite...!
ALESSIA80 32
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Bedrosmart spune:
Buna ziua si buna sa va fie inima!
In primul rand, felicitari Ignatica si sa-ti traiasca, sanatos si norocos, bebe David! Stiu ca am intarziat nitel cu urarile, dar abia astazi am gasit timp sa mai scriu si eu un mesaj!
Pentru cele care sunteti deja la capitolul cumparaturi, sa stiti ca am gasit in Cora Militari asternuturi de pat, foarte frumoase, cu diverse imprimeuri si culori, la preturi foarte avantajoase: 600.000 un set complet (adica cearceaf, perna, pilota si aparatorile laterale de pat) sau numai setul simplu, de schimb, la 190.000. Calitatea nu este extraordinara, dar exact din acelasi tip de material eu am vazut in alte parti la preturi intre 1.300.000 si 1.600.000 (ma refer la setul complet, cu pilota si aparatori laterale de pat). Pentru cele care stati in apropiere, poate n-ar fi o idee rea sa mergeti sa vedeti despre ce e vorba. Eu personal am cumparat si un set cu aparatori si seturi simple de schimb, in numar de 3, ca sa am de ajuns.
Si acum am o intrebare pentru cele care sunt deja mamici. Am vazut (si mi-au spus si mai multe cunostinte) ca exista un fel de sezlonguri/balansoare in care bebe poate fi tinut sau plimbat prin casa. Unele prietene mi-au spus ca s-au folosit intensiv de obiectul cu pricina, altele l-au folosit mai putin. Iar eu, bineinteles, nu stiu daca merita sau nu sa-l cumpar. Voi ce parere aveti?
Oricum, pentru cele care deja stiti sigur ca vreti sa cumparati balansoar din asta, exista in Carrefour Orhideea cu 1.130.000 (in vreme ce prin alte parti am vazut numai de la 2.000.000 in sus).
In rest, noi suntem bine, asa cum va doresc si voua tuturor!
Bedrosmart 32+
Lyana spune:
Salutare, am lipsit cateva zile...
Ma ingrijoreaza o infectie urinara suspecta, am fost la analiza si astept rezultatul.
Am dureri si usturimi in partea de jos a burticii.
Cele care au patit, ati facut tratament, afecteaza bebele? Doctorita zice ca e nasol daca fac asa ceva. Eu am si probleme cu rinichii si am facut des asa ceva.
Sunt in 28 de sapt, tratamentul afectaza puiutul? Sunt tare ingrijorata.
La eco mi-a spus ca bb s-a intors si ca e cu capul in jos, e posibil sa o nasc mai repede de 40 de saptamani?
Inni poate reusesti sa gasesti un preot care sa nu o bage pe bb cu totul in apa, poate cei tineri sunt mai deschisi la minte.
Pana la urma e copilul tau.
28+ Teodora
tasia spune:
alessia80 ma bucur ca ti-am fost utila bafta azi la eco
inni Iti inteleg indignarea cu privire la botez, chinul copilului si faptul ca mama nu poate veni la botezul copilului sau. Eu si sotul suntem ortodocsi, am citit si Biblia, dar ma pronunt impotriva multor obiceiuri practicate in biserica ortodocsa. Sunt mai mult niste ritualuri, obiceiuri decat legi date de Sus. Botezul nostru va fi circumcizia si petrecerea Si eu stau pe langa tine, unde o sa-l plimbi pe bebe? In P.Carol?
laliq nasoala intamplarea cu preotii care nu au vrut sa-i faca slujba Ilincai Eu stiu ca preotii nu au niste reguli, fiecare face ce vrea de capul lui. Noi am fost la cernica si vroiam sa vorbim cu un preot, i-am pus niste intrebari, la care el a raspuns ceva aberant care nu avea legatura cu biblia si nici nu a vrut sa discute cu noi
eli26 Sotul meu e pasionat de limba japoneza si chineza, se uita la multe filme japoneze. Atunci cand mergem undeva si vede doi japonezi vorbind sta pe langa ei sa-i auda vorbind . Limba mea materna e rusa dar el in ruptul capului nu vrea sa invete rusa, mi-am perfectionat eu romana pt el, zice ca singura limba pe langa engleza pe care ar invata-o e japoneza Intentionam dupa ce face bebe 1 an 2 sa mergem in Japonia sa vizitam tara, am inteles ca e bestiala
31 +
pozele noastre
bebe
CristinaGoji spune:
Eu stiu ca tratamentul la infectie urinara se face cu antibiotice, si e mai bine sa se faca, decat sa nu se faca in perioada sarcinii. Mai mult afecteaza daca nu tratezi o infectie, decat daca o tratezi. Plus la asta exista antibiotice care nu dauneaza copilului. Important este sa nu se faca cu tetracicline, ca alea nu-s bune in sarcina. Asa ca nu te stresa degeaba, ca infectia urinara se trateaza cu succes in sarcina, fara ca tratamentul sa afecteze in vreun fel copilul, Sanatate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 29+