Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!
Cred ca o parte din bufnite dorm inca...Eu adorm de la 10-11...pic din picioare nu stiu cum reusiti voi, mai ales tu Adameasca care mergi si la serviciu...
Concediu placut fetelor care au intrat acum. Eu tocmai l-am terminat ...si am reinceput serviciul pt ca acasa nu mai puteam sta. cat a fost si sotul in co era bine apoi...i-am spus ca decat s ama gaseasca trista si nefericita, mai bine sa ma lase la serviciu unde mai socializez si eu nu stau cuc in casa. Desi dr ginecolog si Iosup mi-au spus sa intru in prenatal, am zis ca atat cat mai pot am sa mai vin, mai ales ca mi s-a inchis si colul....
Ramomar Da se pare ca s-a inchis... Si noi ne agitam acum cu mobila. Am gasit o firma si tb sa vina sa ne ia masuri si alte alea....Plus ca mai am si preocupar adevarate cu alegerea caruciorului...a sterilizatorului, etc. Nu ma pot hotari deloc.
Microbu mie mi-a dat dr meu ce analize sa refac . Sunt cele de 32 saptamani. Sange si urina. Mi-a iesit anemie si mi-a dat fier -SORBIFER iar Magneziul era sub limita si mi-a dat Magne B6. Mai ia cineva fier din asta? Sper sa nu ma constip si sa am probleme cu JLo
Si eu ma intreb ce o face TRY. Stiu ca ieri urma sa mearga la dr. Sper sa mearga totul bine si sa se rezolve...
Itzy-Bitzy
33 sapt cu Ana-Maria
POZE
ramomar spune:
microbu, mie tot timpul mi-a zis ginecologul ce nalize sa fac, iar medicul de fam. doar mi le retranscria pentru gratuite. Eu cred ca sange, urina si secretii este ok, dar la fiecare se mai da si in functie de problemele pe care le-au avut in sarcina. sa speram ca te descurci tu...
aa, sa nu uit: Sephora, Camisol si Susamulti multi ani fericiti impreuna! plini de bucurii, snatate si multe realizari alturi de bebici!
Sephoraeu abia azi am realizat ca noi avem acelasi UM (22dec 05) si acelasi DPN, deci sa vedem al cui bebe vine mai repede, al meu sau la tau?
31+
mai avem un pic...
ramomar spune:
itzy-bitzy nu esti singura care nu se poate hotari. Eu inca nu sunt hotarata nici cu patutul. Cred ca o sa ma hotarasc in magazin cand o sa mergem sa-l cumparam , macar tu ai rezolvat cu patutul.
Pufymic spunem si noi o rugaciune la Doamne Doamne sa va ajute cu locuinta.
31+
mai avem un pic...
adameasca spune:
Inca una si ma duc ! La nani, evident. Uite va zic eu ce analize mi-a prescris dr de familie azi: HLG completa, glicemie, colesterol, uree, creatinina, acid uric, TGO, TGP, calciu, magneziu, fier, examen sumar de urina + sedimente.
Eu analizele astea le fac prt ultimul trimestru de sarcina, am intrat de 3 zile in luna a opta, deci taman la mijlocul ultimului trimestru. Cu putina sanse le fac si gratuite, ca-i inceput de luna, sa vedem.
Itzy, e simplu la mine: pur si simplu NU POT SA DORM. Is multumita daca fur vreo ora de somn la pranz si noaptea cateva ore, 4-4 mi-s de ajuns.
Pufy, doamne ajuta sa fie bine si sa primiti si voi o locuinta. Cred ca ati alergat de vi s-a acrit pana ati intocmit tot dosarul ptr anl, asa-i?
Gata, plec acasa sa bag niste pepene si-un nani.
Pup
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
osna spune:
quote:
Originally posted by microbu
Vroiam sa va intreb la cate sapt ati facut ultimul set de analize si cam ce fel de analize? Io merg la eco sapt viitoare si ma gandeam sa merg deja sa iau trimitere de la med familie, insa nu stiu pt ce sa cer. Am citit prin reviste ca ar trebui repetate cele de trim I, plus sange, sumar urina, secretii etc. Voi ce ziceti?
Sandra 30+
eu in saptamana 32 am fost la control si am facut:testul de sange sa vada cum stau cu fierul,pe burtica o chestie CTG care masoara bataile inimii si miscarile la bebe,test de urina,analize de secretii si la final eco sa-mi vad bebelicul.acuma nu stiu daca si in ro e la fel.eu peste 2 saptamani merg din nou la doctor
34
microbu spune:
Ioana, bafta multa cu ANL-ul! Eu am dosar la ei de ani de zile si se pare ca m-au uitat...Tu ai depus dosar pt locuintele date spre inchiriere? Asa sigur vei prinde un apartament, nu ca in Bucuresti...
Itzy, exact dce analize ti-a dat dr sa faci?
Ramomar, si mie imi spune dr ce analize sa fac, dar ma gandeam sa i-o iau inainte si sapt viitoare sa ma duc deja cu rezultatele. Nu mi-a zis inca sa le fac pt ca ultimul control a fost la 28sapt, probabil ca acum la 31sapt urma sa-mi zica ce analize sa fac si sa duc rezultate abia la 34sapt (eu merg la 3sapt la eco+control).
Credeti ca ma grabesc cu analizele la 30+???
Ileana, multumesc. Sa stiu si eu cam ce sa-i cer dr de familie. Dar ce inseamna TGP si TGO?
Sandra 30+ poze
inca un pic
mare si munte
POZA BEBE 28sapt
gabitzica spune:
quote:
Noi am fost si ne-am depus in sfarsit dosarul pentru locuinte ANL....ar fi super daca am si "prinde" un aparatament....!Abia in sept. aflam...
Ioana, sigur o sa primiti! Ati sris in cerere ca asteptati si al doilea copil?
www.stoc-studio.ro/tudor
itzy-bitzy spune:
Microbu nu le stiu pe dinafara...dar asa, fier, glicemie, calciu, magneziu, uree, urocultura, examen urina, . Eu zic sa astepti sa iti dea el ca e mai bine. Sau poti sa il suni si sa ii spui sa ti le zica prin telefon...daca esti in rel ok cu el..
Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE
floricika spune:
oare ce mai face roxana01? stiu ca zicea ca azi e ultima zi de lucru, dar in acelasi timp anunta niste dureri de spate si presiune in pelvis
Floricika 34+ cu David
Poze