Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
danip spune:
Ola fetelor,
Vad ca iar a fost activitate pe forum azi-noapte.
Noi am fost ieri la dr., bebe are 1200 gr, cred ca sta cam inghesuit saracutzul in burtica asta mica a mea. E deja cu caputul in jos si pare chiar mai mare bebe......Sunt happy!!!!!
Pupici!!
Dani27+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
eloise spune:
Mai bine ca sã nu fie confuzii veniti si cu ziarul Monitorul de Iasi in mana cealaltã (in care nu e garoafa). Glumesc .
Ramomar, Alessia, bafta azi la doctor, asteptam vestile bune!
Eloise 29 cu
EU
Virsta bebe
ramomar spune:
fetele care va dati intalneala azi sa va faceti poze.
eloise
itzy-bitzy ce mult ma bucur pentru colul tau inchis! si uite multi ... ca ai intrebat de mine!
danip si celelalte fete care au vesti bune de la eco: FELICITARI!
31+
mai avem un pic...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu sunt fericita ca azi e prima zi de concediu.Gata, am intrat in prenatal . Abia astept sa lenevesc!!!
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
alessia80 spune:
ELOISE & LULLABAY-
Ce bine ca va vedeti azi! daca eram in SV trageam si eu o fuga
Sa ne povestiti cum a fost si sa nu uitati -si voi- de poze!
ALESSIA80 32
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
danip spune:
Am uitat si eu sunt de azi in concediu de odihna 14 zile si pe urma in prenatal, yupiiii!!!
Dar oare nu o sa ma plictisesc acasa??????
Dani28+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
microbu spune:
Lullabay, nici eu nu am inceput cumparaturile pt BB. As vrea totusi sa incep cu patutzul, apoi caruciorul. hainute nu ma grabesc, nu stiu ce grasuna/slabuta iese ....
Sandra 30+ poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
adameasca spune:
bonjourica!
Io la birou, pe baricade, am alergat azi prin orash de mi s-a acrit. Si cred ca in curand plec acasa sa-mi fac un somn de frumusete, la pranz. Am ajuns si la medicul de familie, mi-a facut vaccinul antitetanos, mi-am luat trimitere ptr analize si maine ma duc sa le fac.
Lexi, sa-ti savurezi prima zi de concediu, sa nu faci nimik, sa stai si sa te relaxezi.
Bafta azi la dr fetelor care merg la control. Ar fi trebuit sa merg si eu azi, dar am renuntat, ma duc sapt viitoare, sa-mi fac si analizele ma intai. Plus ca e asa cald...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
microbu spune:
Vroiam sa va intreb la cate sapt ati facut ultimul set de analize si cam ce fel de analize? Io merg la eco sapt viitoare si ma gandeam sa merg deja sa iau trimitere de la med familie, insa nu stiu pt ce sa cer. Am citit prin reviste ca ar trebui repetate cele de trim I, plus sange, sumar urina, secretii etc. Voi ce ziceti?
Sandra 30+ poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
pufymic spune:
Ileana bine faci!Somn usor...daca reusesti sa te culci!
Sandra eu am uitat sa mai intreb de analize si nici medicul meu nu mi-a zis nimic doar cu examenul de urina tot insista sa mi-l fac cat de des pot....dar poate mai fac si eu un set complet inainte de a naste...daca mai apuc(ca programare la analize gratuite "prind" numai in sept....)!
Noi am fost si ne-am depus in sfarsit dosarul pentru locuinte ANL....ar fi super daca am si "prinde" un aparatament....!Abia in sept. aflam...
Ma duc si eu sa ma intind...sunt atat de obosita...!
Pupici!
Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik