Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

si sa vedeti ca nu sunteti singure ma alatur si eu fetelor cu par pe piept.il am de mult cam 5-6 fire pe care le smulg cu penseta.deja fac parte din mine fara ele nu sunt eu
va pup
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

rectific
Helenutza merci pentru informatie, nu stiam ca tr sa trimit un PM. Asa o sa fac!
O zi placuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

buna fetelor! ma alatur si eu celor care au aflat sexul bebeluluieste un baietel frumos.
cum va simtiti cu caldurile astea?
eu locuiesc in Spania si ii o caldura de mori....

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

Fetelor care este temperatura unei gravidute?Am inteles ca e ceva mai mare decat normal. Acum s-a ridicat la 37,3. E ore prea mult?

Multmesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cdorina spune:

Buna mamicilor!

Adaugati-ma si pe mine pe lista,va rog.Voi fi mamica pe aproximativ 7-9 februarie.
Mai am o fetita de 4 ani si acum sper sa fie baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

biadamin felicitari si tie si sa ai un baietel sanatos.in ce luna esti?sunt atat de curioasa daca imi spune si mie sapt viitoare,deja nu mai am nici un strop de rabdare.
va pup si aveti grija de voi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cdorina spune:

12 saptamini am acum.Pe 10 august merg iar la eco,sa il vad pe bebe
Plecam in Antalya si vreau sa fiu sigura ca totul e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Felicitari fetelor care se marita, casa de piatra si multa fericire!
felicitari tuturor celor care au aflat sexul copilasului! eu abia astept sa aflu! la 11 saptamani cat am acum am sanse sa aflu?
in rest, caldura mare tare in sudul Italiei. N-am avut greturi niciodata, dar dorm rau, ma trezesc pe la ora 3 si nu mai pot dormi pana dimineata. De fumat...nu ma pot abtine. Hainele ma strang un pic, dar am cumparat cateva rochite de vara mai largi si e comod asa. sper ca de saptamana viitoare sa fac si eu baie in mare!
aveti grija de voi, perioada mai grea a trecut, suntem in cel de-al doilea trimestru de sarcina!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dorina,bine ai venit ! felicitari pt bebe!
aventura,ce bine ca are cine sa iti faca,de acum incolo saiti faca pe gustul tau! eu am idei dar nu are cine..si nici in Bucuresti nu sunt :(
daconst,pai si eu tot cu pantalonii cu siret ma descurc,dar M-AM SATURAT DE EI,oriunde,la piatza,de zi de seara...nu-i mai suport !
vreau blugiiiiiii!!
am si ceva fustite,ed care iar m-am saturat,care au elastic sus,ca cele cu cordon nu mai merg.
mi-am luat doua rochite,dar tot nu mi-au palcut f tare,doar ca sunt lejere.dar nu sufar sa ma imbrac pt lejer si mie sa nu imi placa.una e PREA lunga-30 euro,si alta e prea scurta,15 euro-care a ajuns sa o port prin casa .iar cea lunga..nu imi place deloc,dar am pastrat-o ca altceva nu am gasit.
ma enervez sa dau banii pe lucruri care nu imi plac,si sa ma simt imbracata groaznic.
helenutza vad ca a colidat tot mallul si nu a gasit nimic.cum e posibil?eu sunt obisnuita sa intru si sa probez 10 odata,si sa ies cu cel putin 4-5 dintr.un loc.sunt obisnuita ,cand intru,sa nu mai stiu pe care sa o aleg prima.ca imi plac multe.si acum...nimic!
hermanadela,nu e mult cat ai pus,e cam 1 kg pe luna,cat ar trebui .
marinar
eu m-am rugat de ea prin toate metodele,si nu stiu de ce presimteam eu ca nu ma baga in seama.si am schimbat placa si i-am spus asa cu voce tare:uite ce e,stii ca ai mama isterica si nerabdatoare,fa bine si desfa-ti picioarele acolo la nenea doctorul,sa te vada si tati !
si a fost din cei mai cuminti copii !!
lizard,ia-ti temperatura mereu si vezi daca se mai intampla,fuga la doctor.daca nu,nu are sens sa iti mai faci griji,a trecut!
bits
,inca nu au aparut ,fire.dar daca ti-au aparut,ia penseta si rezolvi repede treaba!
maria,spune-i doctorului tau ca "o varsta " are el ! medicii astia au ramas tot pe vechea schema..sa mai citeasca si ei ce e pe afara si cum sunt tratate gravidele de " o varsta"...du-te in afara si spune ca ai " o vasrta " si sa vezi cum se uita la tine de sus pana jos si iti spun ca nu mai au loc babele sa se vaite de tine! nu glumesc,chiar asa spun unii medici,ca sunt satui de babutele de 60 de ani care vin si se vaita aiurea,venim acum sinoi astia de 30?
stai linistita,scumpo,mai ales ca nu e primul copil,va fi usor usor! si nu e cazul sa iti spuna acum cum vei naste,asta nu tine de varta ci de cum va fi copilul asezat si de alte riscuri pe care le va vedea la ecograf! ca ii e lui mai usor sa ia bani si sa spuna:cezariana,ca esti cam batrana...e altceva! eu zic sa ceri parerea altor medici!
din cei tineri,daca se poate!
te pupici si sarcina usoara!!!! si simte-te ca la 27,draga mea!
bia,felicitari,sa iti traiasca baietelul !!!!!la cate sapt ai aflat ??

fetelor,scrieti si voi jos cate saptamani + aveti ,sa ne orientam si noi.chiar daca nu reusiti cu semnatura,scriti de mana de fiecare data .

mediterana,la 11 nu am auzit sa se vada,dar mai stii???

fetelor,balaciti-va,e vara,bebelusii simt si ei nevoia de apa,de inot!! fara frica !!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ei na daca nu-s singura m-am mai linistit!

Biadamin felicitari pentru baietel!sa vina sanatos si sa va traiasca!

fetelor m-ati facut sa-mi incolteasca in suflet samburele curiozitatii cu aflarea sexului la copii.daca spuneam ca vreau sa fie surpriza aflati acum ca ma roade tare sa stiu ce am la purtator.poate ne spune nea doctoru vineri la control desi ma indoiesc(au politica lui peste sa nu spuna nik pana nu-s siguri 100%)!da sa vedem incercarea moarte n-are!

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput