Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bits,ai avea sanse sa stie sigur suta la suta.daca sta bine,la 16 tre sa se vada.

important nu e sa fie suta la suta,ci sa creada ei ca sunt siguri suta la suta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aelita ce haioasa esti!!!

fetelor voi ati mers cu taticii la eco cand ati aflat sexul lui bb? cum au reactionat?

o sa merg si eu cu al meu dar inca nu s-a hotarat daca intra cu mine, a zis ca este prea emotionat. intr-un fel as vrea sa nu intre, si dca-mi spune dr ce e bb sa-l tin putin in suspans... dar as vrea sa vada samburelul. l-a vazut cum arata la 9 si 11 sapt, ca am adus filmultetele acasa, dar acum e marisor si chiar o sa inteleaga ceva.

mai am putin pana maine dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

am reusit sa-mi fac si eu o programare maine la Medsana (de fapt eram pe lista de asteptare si m-au sunat). am niste emotii mama-mama. daca reusesc cu brio, atunci va dau de stire ca ramane o programare libera la iosup pe 17 aug. tineti-mi pumnii maine.

va pup

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aelito tura trecuta m-au tinut in suspans pana aproape de nastere.crede-ma ca eram facuta cu nervii:ba ca-i fata ,ba ca-i baiat!eu imi doream fata si am cumparat hainute roz si la 37sapt am aflat ca e baiat.tura asta avem absolut totul ramas de la Ken asa ca nu ma mai stresez dar vreau sa fiu pregatita sufleteste.

Gio tinem pumnii sa fie bine si asa cum vrei tu!apropos vrei baiatel tura asta?

nu actualizeaza nimeni listuta sa vedem cati baietei si cate fetite sunt pana acum anuntate?as face-o eu dar nu ma pricep!oricum mi se pare ca sunt multe fetitze in grupul asta!

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

bits, eu cam as vrea baietel, dar nu conteaza ce este pana la urma. vorba ta, am o gramada de lucruri ramase de la fetitza. oricum ma felicit ca am gasit si nume de fata, asa ca suntem pregatiti orice ar fi.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marinar,ia-l si pe el inauntru.lasa sa se emotioneze,sa se ude si ei,nu doar noi .
nu e de ajuns suspansul.ca sa realizeze exact ce are acolo in burtica,trebuie sa vada si el cum se misca real! nu in poze.o sa fie o sexperienta minunata si unica si pt el.gandeste-te ca el nu simte tot ce simti tu,dar macar sa vada ce e in burtica ta,la tv.
ia-l de shulfa si baga-l acolo,ce daca se emotioneaza?? macar sa-la duni de jos!
al meu a stat asa in picoare,o juma de ora,cu mainile in san,si privea continuu .nu si-a aratat emotia.doar la un moment dat mi.-a zis disperat : "copilul plange!!" cum saplanga in burta,esti nebun?? si mi-a zis ca deschidea gura,ca si cand ar fi plans.eu nu l-am vazut,cand facea asa.
abia astept sa vii sa ne spui ce eeeeeeee!!
gio,si tie iti tin pumnii!!
bits,eu dadeam cu ei de pamant
pe mine sa nu ma tina in suspansuri de-astea ca nu am rabdari!

cine face listuta???? ca au aparut multe fete si muit baietei intre timp si acolo sunt doar 4...

fetelor,priceputelor,rogu-va!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

am fost la eco si se pare ca bb e
are 250 g si seamana cu mine din profil (zice doctorita)
probabil voi naste imediat dupa craciun prin cezariana (asa vreau eu ca n-am chef de spitale de revelion dpn este 2 ian.)

pupici la bebici
Mirela18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

N-am facut cerclajul azi , ca nu sunt paturi libere la Elias ,maine ma duc.

Off si ma pregatisem sufleteste.Stiu ca nu ma doare nimik, doar ca ma simt vreo 4-5 z f rau de la anestezia generala..fi-r-ar ea sa fie..

AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bun venit fetelor noi si felicitari celor care au aflat sexul la bb.

Aelita,eu am facut ceva poze mai recente...poate te inspira la tinute.O sa mai fac si cu restul hainutelor de gravi ca acolo eram in vizita la o prietena si n-am putut cara tot dulapul cu mine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blondahd/album?.dir=9c57re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Astazi mi-am facut si eu curaj sa ma "postez".
UM 22.05.2006, DPN 23.02.2007
Sunt o viitoare mamica de 31 de ani (inca!)... la prima sarcina... cu un bebic de 10+ (saptamani, hehehe). Il asteptam de ceva vreme pe bebe si chiar cand nu credeam ca o sa mai apara... surprise, surprise... 2 liniute pe testul de sarcina!!

Stiu ca suna a cliseu sa va spun ca va citesc de cateva saptamani.. si ca ma simt deja "de-a casei".... asa ca sper sa ma primiti..

Pupici!
Cristina

Mergi la inceput