Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aelita esti o figura dar am bagat la cap tot ce mi-ai zis, asa ca maine vrea sau nu o sa intre cu mine la dr.

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Crishtinutza bine ai venit si sarcina usoara!

Daconst dragutze tzinute ca si purtatoarea :). si ce burtica dragutaz apare! nu stiu de unde ai facut rost de hainutze dar in buc nu am gasit.

anis las' ca trece repede, tin pumnii la mamica.

mirela73 clar ca seamana cu tine! si al meu o sa imi semene :)).

aelita

pupici la toate, peste o ora am programare la doctor. vedem....

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna, buna, burticutze, dupa aproape 3 saptamani de pauza...

Felicitari tuturor care au aflat sexul bebelusilor.

Eu am fost 2 saptamani in concediu si acum sunt bolnava de nu mai pot. Prima saptamana am fost in Albena si a fost foarte bine si frumosApoi am mai stat 3 zile si in 2 Mai dar m-a cam doborat caldura ingrozitoare (apropo sa stiti ca in Albena nu era atat de cald) si apoi am facut greseala sa mergem si 3 zile ma munte, unde in afara de conditiile improprii in care am asta, m-am ales si cu o raceala care ma termina de 3 zile. Si a racit si sotul si fetita.
Si se pare ca nu prea pot face mare lucru in afara de a bea ceaiuri, a lua vitamina c si miere. Mi-e cel mai geu cu nasul care curge incontinuu si nu pot respira. Nu's ce sa ma fac, ma simt tare rau, din experienta voastra ce mai pot lua sa ma fac bine mai repede?

Luni, 7 august am programare la Iosup si cu siguranta vom afla si sexul bebelusului. Eu mi-as dori sa am si un baietel, sa am o pereche, dar am visat de 2 ori ca am fetita, si soacra-mea a visat la fel. Nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca asa si este. Asta e, ma rog sanatos sa fie!

De greturi am scapat acum 2 saptamani, in schimb obosesc ingrozitor de repede, chiar si dupa o plimbare mai prelungita, si burtica se resimte imediat. Tre' sa renunt chiar si la plimbari se pare. In schimb, la mare am inotat zilnic destul de mult si au fost singurele momente cand nu m-am simtit rau absolut deloc si nu m-a durut nimic, nimic.

Acum sunt in saptamana a 16-a si m-am ingrasat doar jumatate de kg, desi am o burtica maricica. Haine inca nu mi-am cunmparat si nici nu am fost sa caut, dar cred ca va trebui in curand.

Voiam sa va povestesc mai multe, dar nu-mi mai aduc aminte tot ce doream sa va zic.
Eu am ramas mult in urma, vad ca ati avut activitate nu gluma, si cred ca nu voi avea timp sa recuperez. Sper sa nu fi pierdut lucruri foarte importante.

Pepsi, draga mea, nu stiu exact ce s-a intamplat, am citit doar ultimul tau mesaj, dar sunt cu sufletul alaturi de tine, imi pare foarte, foarte rau, si-ti doresc sa-ti recapeti increderea cat mai repede si sa ai curand un al doilea bebelus sanatos si frumos.

Pup toate burticutzele, mi-a fost dor de voi, si va doresc multa, multa sanatate si sarcini usoare in continuare.

Ruxi 15+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Burtica 25 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mirela,felicitari pt fetita !!!

deja suntem multe care stim sexul bebelusului,si nu apar pe lista!!

anis,si eu ti-am tinut pumnii si abia asteptam sa vii sa ne spui cum esti!!!!
alt stres acum,de cateva zile ,pe capul tau.

dancost,drept sa spun,dintre toate pozele ,am pus ochii pe kebabul tau!
fraaaaaaaaaaate catai kebabu! parca e cel mai frumos din lume.
asa bale imi cuuuurg.de unŽ sa iau eu acum unul ?

crishtinutza,bine ai venit si felicitari pt bebe!!

ruxi,bine ai revenit din concediu!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Hello, fetele, ce activitate intensa aici! Felicitari tuturor pentru sau ! Noi astea de la sfarsitul listutei mai avem de asteptat! Pentru editarea listutei, acum ca anis este ocupata si are alte griji, cred ca ne putem loga fiecare cu contul Mamicile si face modificari in listuta! Anis tin pumnii maine ca totul sa fie bine!
Crishtinutza bine ai venit si sarcina usoara; vad ca avem si varste apropiate si DPN-uri.
Eu va citesc mai mult ca noutati nu am sa va scriu, astept programarea la spital pentru analize si eco si mi se lungesc urechile de atata asteptare, dar asta e sistemul aici, trebuie sa avem rabdare. Am inceput sa beau laptic, cam 1 litru pe zi si vad ca nu au mai aparut carceii aia nesuferiti.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Anis sunt...da-ti-mi PM cu date noi ,inclusiv sex bb!

Am m-ai trecut eu una alta, asa ca uita-ti-va mai intai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna dragele mele,

dar ce active sunteti? sunt zile cand abia astept sa mai gasesc postat ceva si nik iar acu ati scris deja 2pagini.

FELICITARI tuturor celor care au aflat sexul bebei-lor, sa va bucurati de ei si sa fiti sanatosi!!!!!!!

Desi sunt in 17sapmt tot nu stiu ce sex are, abia mi-au facut testul pentru down syndrome, trisomy 18, smith-lemli-opitz syndrome....de primul am auzit , de celelalte nu si aflu rezultatul peste 2 sapmt cand merg si la ultrasunete si poate aflu si sexul.
Offf, stau ingrijorata si mereu ma intreb daca e totul ok, daca copilul e normal, daca nu e asa , daca nu e altfel....o s-o iau razna , numai ganduri negre.......

Cat despre par pe corp, mie mi-a aparut de-a lungul burtii , ceea ce nu prea aveam si mai mult de atat e si aspru

Eu nu stiu ce sa fac, de cateva zile ma incearca prin burtica niste dureri ciudate, de toate felurile, chiar si noaptea. Doar pe bits ce am mai auzit-o ca are dureri prin burtica in rest nimeni. Este normal sa am dureri, se intind ligamentele, se modifica organismul? Puteti sa imi spuneti voi cele care mai aveti bebei.

Sa aveti grija de voi si de burtici,
Ralu 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ralu74, cum te doare mai exact?
Ai luat no spa cand te doare? daca trec nu e nimik grav, daca sunt mai dureroare iei ginypral,daca nici asa suni dr.

durerile de ligamente ,sunt ca si cum ai avea un carcel sa zic asa, si simti ca te tine burta,parca ai burtica pusa pe sarma cu carlige .

Eu acum la a adoua sarcina simt f rar asta, doar cand ma intorc brusc de pe o parte pe alta simt ca ma tine.

A si altceva sa nu se doarma pe spate ca nu se oxigeneaza f bine tesuturile sau cam asa ceva si de aici apar unele dureri.

AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

hermamadela mie mi-au spus ca e baietel 90 % cand aveam 16+

17+

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

[center][b][red]gio[/red mai ai picioarele umflate ? mai are cineva picioarele umflate ? ma dispera deja dimineata sunt bine pe la 2 ca butucii
abia astept sa merg marti la eco sa vedem ce e bebe voi cat platiti pe un eco ? aici e 1.200.000 si nu e 3d
17+

Mergi la inceput