Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 5
Alé spune:
quote:
Originally posted by cdorina
Buna,mamicilor!
Eu voi fi mamica de februarie,cam 7-9,asa spune la eco.
Si mai am o fetita de4 ani.Sincer,nu stiu cum o sa ma descurc.
Voi cum reusiti?
Helenutza23 spune:
cdorina bine ai venit. eu sunt la primul bb dar fetele care sunt la al doilea sunt de obicei optimiste (asa mi s-a parut mie :)) ) si spun ca e mai usor ca la primul! mult succes si sarcina usoara!
11+
hermanadela spune:
buna fetelor
wannajo felicitari pt baietel si sper saptamana viitoare sa va pot anunta si eu.la 12 sapt sa iti spuna deja sexul copilului.....asa devreme?!poate am si eu norocfelicitari inca odata si sa fie un baiat sanatos.
crisotexa concediu placut si ai grija de burtica.
cdorina bine ai venit si te asteptam cu mai multe date despre tine si sarcina.
fetelor de 4 zile eu nu mai am probleme cu greturile mi-au trecut,dar m-am ingrasat pana acuma 3 kg.nu vi se pare c-am mult?
11+ va pup
marinar spune:
neata
alydumy felicitari pt fetite, wannda pt baietel- sa fie sanatosi.
aelita sper ca bb sa nu semene cu mine, sa fie incapatanat si sa ne trateze cu fundul. altfel sigur se vede sexul. ce vine ca se face eco pe burtika...
anis curaj, ca doar ai mai trecut prin asa ceva. asteptam vesti.
eu deocamdata ma imbrac cu pantaloni de in, pescaresti, si sunt ok. si fustele ma incap inca, numai la blugi am probleme. pana nu o sa mai incap in hainele astea cred ca o sa vina frigul, imi iau o salopeta, un sarafan... mai vedem.
oricum Aventura multumim de oferta, sigur o sa apelam daca nu gasim nimic in oras, mai ales acum ca se specializeaza soaca ta avand o gravidutza frumoasa in familie.
Marina 15+
lizard spune:
Salutare burticute,
In primul rand vreau sa va felicit pe toate care ati aflat sexul bebelusului.
Aseara m-am speriat destul de rau, am facut febra 38 si mai grav este ca nu stiu de la ce. Unde mai pui ca 2 zile la rand am vomitat si am tinut-o intr-o stare de moleseala continua. Ma termina caldura asta. Din fericire azi am 36.9 dar nu pot sa nu fiu ingrijorata. Cu ingrasatul stau bine, sau prost depinde cum privesti lucrurile. Am aproape 15 saptamani si doar 1 kg in plus. Cred ca burta mea e umflata cu aer ca se vede foarte bine.
Fetelelor vreu si eu in dreptul numelui. As fi pus eu dar nu stiu. A, si inca ceva.....cum pun semnatura?
Va pupic si multumesc.
bits spune:
fetele v-au iesit firicele de par in jurul areolelor?eu la prima sarcina nu am avut iar acum mi-au aparut.
octy16,KENZO(1nov 2004)
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by bits
fetele v-au iesit firicele de par in jurul areolelor?eu la prima sarcina nu am avut iar acum mi-au aparut.
octy16,KENZO(1nov 2004)
hai nu fii trista, eu aveam cateva fire inca de acum cativa ani. le pigulesc din cand in cand , nu sunt multe, 4-5 firisoare mai inchise la culoare. in popor se zice ca asta e semn ca esti buna de "prasila". ma rog, cel mai probabil e hormonala chestia, dar nu cred ca e o problema. ca sa fiu sincera pe mine ma amuza . si pe al meu la fel
11+
gio spune:
Bits, si eu am firisoare de par..de fapt am avut dintotdeauna, dar acum cu Utrogestanul asta parca sunt si mai si....
14 +
marinar spune:
bits dupa cum vezi nu esti singura. si eu le am de cativa ani, cateva, dar m-am obisnuit cu ideea.
Marina 15+
maria72 spune:
buna burticilor!
Cristina70 multumesc pentru informatie, o sa incerc sa dau un PM cum ai spus tu, nu stiam ca asa trebuie.
Criss68 si tie iti multumesc pentru raspuns. Va doresc tuturor sarcini usoare.
Aelita zic si eu ca-s batrana ca de nu mai sunt de 20 de ani. Prima nastere a fost la 27 si era altceva. De fapr dr. meu mi-a bagat in cap chestia asta ca am "o varsta" si tr sa fiu mai prudenta. O sa discut si cu el despre felul cum voi naste.
In rest cum va mai simtiti?
Pepsiimi pare rau pentru tine, chiar ma uitam ai demult prin lista ca aveai DPN-ul (daca nu ma insel) tot pe la inceputul lui febr ca si mine.
Azi parca sunt mai bine. Ieri m-au chinuit niste dureri de spate si burta, de parca ma apuca nasterea. Adevarul este ca mersesem foarte mult pe jos. Acum parca sunt mai bine.
Va doresc tuturor sa suportati mai usor caldura asta ingrozitoare. Mai avem putin si vine toamna si o sa ne fie bine la toate.
Voi v-ati gandit cum o sa fie la iarna? Cu burtile, hopa-hopa prin nameti? Mie imi place la nebunie sa ma gandesc la sarbatorile de iarna acum pe canicula asta, parca ma mai racoresc putin