Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 4
gabriela_s spune:
Buna fetelor!!!
Vroiam sa va anunt ca o sa am o fetita!Am aflat astazi de dimineata si de atunci suntem f f f fericitiO sa o cheme Adriana
Anis,felicitari pentru bebelusa(numai fetite la mamici de ian feb)!!!Succes maine la cerclaj,tinem pumnii!!!si eu sunt foarte speriata de anestezii si interventii chirurgicale...
pup !!!
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
wannajo spune:
Buna Burticutze!!!
Dragi buticutze sunt in concediu!!! Uraaaaaaaaa!!! O sa plecam pe la munte si poate la mare cateva zile!
Ieri am fost la d. Iosup si asa cum speram ne-a spus sexul lui bebe!
Este BAIETEL !!! Asa ca...va rugam mult sa ne puneti si noua caruciorul albastru!
Dr Iosup a spus ca nu se indoieste de corectitudinea sexului lui bebe, ba chiar ne-a aratat mare pe ecran "bucuria".
Cum am promis, va povestesc esentialul. Noi am fost pt masurarea pliului nucal si dr. a facut o sumedenie de masuratori (cred ca a facut o morfofetala) si concluzia a fost ca totul este perfect. Am intrebat ce imi recomanda pt morfofetala de la 20 sapt. Mi-a spus ca daca vreau si efecte sa merg la 3d, daca ma intereseaza rezultate sa vin tot la 2d. Asa ca voi alege tot 2d cred, pt ca din cate am inteles si de la alte mamici oricum dr. Iosup muta de pe 3d pe 2d pt. a face masuratorile. In rest ce sa va mai spun...avem o gramada de cifre pe buletinul de la echo...Esentialul este ca bebe este sanatos, vioi si masoara 6,2 cm si 56g
FELICITARI tuturor mamicilor ce au aflat deja sexul bebeilor lor!!! Si rabdare, nu mai e mult pana cand vom afla ce bebei au toate mamicile de ian-feb 2007 ("mamici de integrare")
Am auzit zumzet de nuntaaaa ... hermanadela, [green]FELICITARI!!! Casa de PIATRA si tot ce e mai frumos si mai bun pentru voi! Sa aveti un bebe sanatos si sa fiti o familie unita![/green]
Burticutze va pup pe toate!
wanna & baby BOY 12 weeks & 2 days (dupa echograf as avea 12w&6zile)
wanna
romaria spune:
Buna fetele,
Sim sa sti chiar sunt stresata ca trebuie sa merg cu vezica plina, asa mi-au spus. Am mai fost odata sa fac o eco inainte sa raman si nu bausem apa suficienta si m-au lasat sa astept. Ufff e stresant.
Sper sa pot sa ma tin...daca nu...o sa fac pe mine:))
Pupici fetele,
Romaria 17+
adinush spune:
Eu m-am dus cu vezica plina ca nu am mai apucat sa ma mai duc la baie(tocmai trebuia sa intru la baie cand a venit randul meu) si a ras dr.T de mine.S-a uitat la bebelina,avea capul in partea dreapta.."Bebica e bine,si tu faci pisu pe tine,nu?"
Adinush17+ cu
aelita spune:
aventura,cadou zici ?ala se cheama FRECUS! frecus in noaptea de revelion,auzi! sa faca bine si sa vina un pic inainte.poate facem craciunul in trei :)
maria,felicitari si bine ai venit! ce vorba e aia c la varsta ta sa nu nasti normal?e varsta perfecta.mai sunt cteva mamici care au mai mult ca tine.de anestezia -epidurala nu trebuie sa iti fie frica,dar aia e ca sa nu ai dureri,ceea ce nu tine de varsta.deci tot nastere normala si naturala e.nasterea normala sau nu tine de cum vine copilul.daca el vine normal,cu capul in jos si fara probleme,nu conteaza cati ani ai.
plus ca e o prostie sa gandesti ca la 34 ai mult.toata europa naste dupa 34 de ani,natural si perfect sanatos.
marinar,acum iti face pe burtica.nu te mai dezbraca .si vede sexuuul!!!
helenutza,acum ai sa il vezi cum misca viguros !
crisotexa,iar o dau exemplu pe sora-mea,la 38 de ani a solicitat ea amniocenteza,si doctorii au insistat si i-au spus ca nu e nevoie ca analizele la triplu test au iesit bine.iar ea a dat-o cu varsta si s-au uitat ciudat la ea.
triplu test se face acum la toata lumea,deja treaba cu vasrta s-a demonstart a fi irelevanta,ca altfel tot occidentul ar face numai copii nesanatosi..
daca analizele ti-au iesit bine,faci amniocenteza doar ca sa fii tu sigura.daca vrei.ai doi copii sanatosi,nu cred sa ai probleme !!
pepsi-Flavia,suntem aici toate si la bine si la rau,stim din start ca nu totul e roz si chiar daca ne facem griji,nu inseamna ca ne speriem din cauza unor vesti proaste.nE intristam,e adevarat..dar eu stiu ca in primul rand gandul meu e la cum vei trece tu aceasta durere,cat de mutl as fi vrut sa nu ti se fi intamplat asa ceva...am patit-o si eu,si daca mi-e frica,imi e pt ca am patit-o euinu pt ca ai patit-o tu.suntem intr-o perioada in care trebuie sa fim tari pt bebeii nostri si nu putem sa visam doar roz,trebuie sa stim ca pe lume sunt si mamici care sufera,si copilasi care sufera...nu ne putem ascunde,nu putem fugi ,stim ca ni se poate intampla oricand oricui,si pt asta trebuie sa ne sprijinim una pe alta !
ai grija de tine si sa te recuperezi cat mai repede !!
anis,scumpo,iti tin pumnii ,ma gandesc la tine,imi pare rau ca treci prin frica asta ,dar asta e,trebuie sa rezistam la orice,e pt binele si siguranta bebelusului !! apoi sa stai in pat cumintitca!!!
alydumy,felicitari pt cele doua fetite !!!!!sa fie sanatoase !!!
catalinitzo,vrei sa te bat?stai ,mami,linistita,ca nu i-ai facut nimic lui bebe! eu tocmai voiam sa iti spun ca trebuia sa intri mai des in apa ca ii face bine :)
gabrielaaaaaaaa,sa-ti traiasca !!
si celorlalte mamici,sa va traisca si !!
wannajo,sa-ti traisca si tie baietelul!
adinush,.."Bebica e bine,si tu faci pisu pe tine,nu?"
nu mai pot sa ascunzi nimic de doctorii astia,frate!
18+
aelita spune:
fetelor,eu sunt suparata ca nu imi plac hainele de gravide pe care le-am vazut pana acum.
culori inchise,SI E VARA !!!!,croieli de babe, parca suntem bagate in niste saci!
nu suport nici sa iau haine mai mari,ca ma simt data de pomana.in rest nu m-am ingrasat,doar burta a crescut,asa ca as arata groaznic cu haine mai mari.ar incapea pe burta,dar in rest ar falfai.o talie aiurea pusa se vede .
chiar nu au gusturi de loc astaid e fac asemenea haine?
chia rtrebuie sa colind magazine intregi sa gasesc ,poate,ceva placut??
si de ce sa fie scumpe?ca doar baga o burta in plus,si atat!!!ce mare croiala in plus?
numai haine gen verze am vazut...
mai tarziu ce fac????
18+
crisotexa spune:
Dragele mele,
Mi-a dat doctorul voie sa plec. Promit sa fiu cuminte. Abia astept sa-l vad pe Tudor.
O sa-mi lipsiti!!!
Ma bucur alaturi de fetele care au aflat sexul!!!
Anis, bafta la cerclaj. Cel putin o saptamana dupa, sa stai extrem de cuminte..
Sa va gasesc sanatoase si cu bebeii bine!
Pup, ca trebuie plec
Crisa 14+
aventura spune:
Fetelor, soacra mea lucreaza in confectii si are o super mana buna pentru croit si realizat hainute, are si bun gust.
Mi-a facut ieri un sarafan-rochita pentru birou dintr-un in alb cu broderie in relief eleganta - surpriza - superb!! fara macar sa-mi ia masuri ca era surpriza
Am vorbit cu ea ieri si am intrebat-o daca nu ar vrea sa faca hainutze si pentru alte fete gravidutze si a spus ca da..
Cine vrea sa-mi dea PM, va dau nr. ei de telefon (este din Bucuresti).
Va pupic dulce,
Aventura 12+
Daconst spune:
Neatza burtici!
Felicitari pentru fetite si baietei la cele care tocmai ati aflat sexul si sa fie sanatosi.Asta e tot ce conteaza!
Crisotexa,concediu placut si te asteptam cu poze.
Catalina,eu am stat mai mult ca tine la soare si nici nu m-am acoperit,cum spui tu si suntem ok,si eu si bb.Stai linistita ca daca tu te-ai simtit bine,atunci si bb e bine.
Aelita,cu hainutele am si eu probleme,dar am gasit cit de cit ceva sa fie si modern si pe corp.Noroc ca iau tricouri si bluzite mai lungi si mulate si am ceva pantaloni cu siret si arata bine.Imi place sa am lucruri mulate pe burtica.
Dana 17+
Helenutza23 spune:
buna burtici!
FELICITARI celor care ati aflat ce e este bb al vostru. si cel mai tare ma bucur ca bebelasii sunt sanatosi!
am fost ieri la magazinul MotherCare din mall vitan. nu mi-am luat nimic de imbracat, desi am probat o bluza care era vreo 2 mil dar avea croiala proasta si nu mi-a placut cum se aseza. deci acolo cam asa sunt bluzele intre 1 mil 500 si 2 mil iar pantalonii cam 1 mil 500. mi se pare SCUMP! totusi mi-am luat un set cu 2 sutiene. eu recunosc ca la astea nu fac rabat, am pieptul mare si e f important sa gasesc ceva ca lumea. si astea pot spune ca sunt superr, din bumbac, totusi tin pieptul f bine si sunt moi. imi plac. numai pretzul nu prea mi-a placut dar.. am dat 174 RON pe set. asta e! dar le voi aveam mult timp si cred ca merita.
11+