Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 3
cristiana70 spune:
Ce mai faceti dragelor, cum va simtiti astazi? Ma bucur sa aud despre tot mai multe dintre noi cum scapa incet-incet de problemele primului trimestru, adica greturile si varsaturile.
Maria72, binenteles ca te baga si pe tine cineva in seama, bine ai venit si stai linistita, suntem altele si mai "batrane" decat tine. Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Crisotexa, nu cred ca o sa faci din start amniocenteza care, totusi, are riscul ei. Banuiesc ca in prima faza vei face triplul test, oricum, daca dr nu zice nimic ar trebui sa deschizi tu subiectul.
Marina, eu am facut eco abdominala si la luare in evidenta, nu cred ca acum s-ar pune problema de intrav. Am ramas uimita cand dr mi l-a aratat pe bebelici, mugureii de manute si picioruse, ochisorii, bataia inimii. Cat despre litrul de apa, Romaria, nici nu are sens sa te torturezi, caci o sa explodezi.
Chiar ca sunt o gramada de fete care nu au mai spus nimic, de multa vreme, sa speram ca sunt bine si ca sunt in vacanta pe undeva. Le asteptam sa se intoarca sanatoase.
Va pup,
cristiana 11+
Pepsi spune:
merci mult la toata lumea ptr incurajari, am vazut ca mai sint fete care au trait aceeasi experienta, imi pare rau ca nu am mai scris dar am tot fost prin spital cu probleme......care nu are rost sa le scriu sa nu speriu pe nimeni!
imi pare rau ca nu am mai scris, dar...., si imi pare si mai rau daca am speriat pe cineva nu asta mi-a fost intentia!
aiska, si prietena mea are aceeasi problema ca si tine si vad ca e bine, asa ca capul sus sigur va fi bine si la tine!
moni25, da sint eu cea cu catelul Pepsi care a murit de cancer in aprilie 2006, si uite la citeva luni mi se intimpla alta nenorocire!
pitilache, da stau in Montreal, si da mi-ar face placere sa ne intilnim!
cineva m-a intrebat ce simtome am avut, absolut nici unul....si nu sint la prima sarcina, trebuia sa-mi dau seama......am mers la controlul de rutina si la eco, si asa am aflat vestea....nu am singerat nu am avut nici un simptom.....am tot citit pe net si cica se intimpla la 1 din 5 femei in primul trimestru de sarcina.....dar dr imi spune ca am deja un copil sanatos si ca pot sa-l am si pe al doilea...acuma, fetele care au trecut prin asta stiu cit de greu e sa ai din nou incredere, sincer mie mi-e frica sa ramin din nou gravida, cu timpul poate.....
n-am sa mai intru pe acest subiect, ca nu vereau sa fac frica la nimeni cu povestea mea trista, cine vrea sa-mi scrie pe privat!
va doresc sarcina usoara la toata lumea, si bebelusi mincaciosi!
ps. e drept ca Dominic ma ajuta sa trec peste asta....ce ma faceam daca nu-l aveam.....nici nu vreau sa ma gindesc.....
sanatate la toata lumea!
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
marinar spune:
se pare ca nu sunt singura care are probleme cu tensiunea. am fost si eu la med de fam si am tensiune 9 cu 5- macar stiu de ce sunt ametita mereu. m-am si cantarit si am luat 2, 5 kg, ceea ce cred ca e ok.
va pup
Marina 15+
anis spune:
marinar si eu am probleme cu tensiunea si la prima sarcina am avut.Fiindca nu beau cafea, dr zice un pic, beau cola cu lamaie stoarsa si imi revin.Ultima data era 8 si ceva.
Fetele sa-mi tineti maine pumnii la cerclaj..asa mie frica de anestezia aia generala!
AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
pepsi un mare mare pupic
AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alydumy spune:
buna fetelor eu sunt cu sarcina gemelara (intru ff rar pe net) si azi am aflat ca voi avea 2 FETITE
felicitari tuturor mamicilor care au aflat sexul micutilor
am vazut ca unele isi fac griji pt kg pai eu ce sa mai zic ca am luat 5 kg la 16 sapt? dar nu conteaza bb sa fie sanatosi ca slabim noi
pe mine au inceput sa ma chinuiasca durerile de spate si burta dar peste buric (am burta ca o de 6,7 luni
va pup si va doresc sanatate tuturor
aly
adela2006 spune:
MARINAR si eu am tensiunea mica dar asa a fost din totdeauna beau multa apa ( cel putin ma chinui ) cat despre kg am luat 10 kg in 17 saptamani
17
criss68 spune:
buna seara burtici,
La ecografia in timpul sarcinii nu mai e nevoie sa bem apa pentru ca bb e inconjurat de lichid amniotic. Era necesar doar pentru vizualizarea organelor pelvine situate inapoia vezicii - ultrasunetele nu puteau trece printr-o cavitate goala. Asa ca nu va mai stresati cu asta.
Anis, bine ai revenit si felicitari pentru fetita, mai ales ca este ceea ce va doreati. Iti tin pumnii maine la cerclaj.
alydumy, felicitari pentru gemene! Va fi greu, dar vei avea o categorie mai rara de bebelusi, prin urmare e numai motiv de bucurie. Sa ai grija de ele.
noi suntem bine, cu greturi mai temperate. Astept sa vad ce mai fac fetele care au disparut temporar. E vara doar, lumea se mai plimba - sa speram ca totul e bine
criss 15+
criss68 spune:
bine ai venit maria72, sper sa te simti bine aici. Eu se pare ca sunt cea mai batrana, la 38 de ani. Ieri am vb cu dr despre nastere si mi-a zis ca am putea incerca si o nastere naturala, daca copilul vine bine si merge repede. Altfel nu are rost sa ma chinuie, dar e pb mai ales de copil, ca altul nu stiu daca mai am ocazia vreodata (a venit tare greu). Daca incerc natural, vreau epidurala.
crisotexa, eu m-am hotarat sa nu fac nici triplul test, nici amniocenteza, am motivele mele. Oricum sper sa fie bine, insa chiar daca as face teste si s-ar dovedi ca ar fi ceva anomalii cromozomiale, mi-ar fi teama sa renunt. Dr mi-a spus ce teste as putea face, unde, cand etc, dar cand am intrebat-o cum ar proceda in locul meu a zis ca nu ar face nimic.
daca imi mai amintesc ceva mai intervin, deocamdata am terminat pe seara asta
criss 15+
Catalina spune:
Va pup dragele mele, nu am mai scris pentru ca am reusit (dupa lupte seculare) sa plecam si noi pe undeva asa de concediu. Am fost doua zile la munte (la Sambata de Sus si pe Transfagarasan - superb!) si vreo 5 la mare. Acuma m-au apucat toate pandaliile cand am citit ce scrieti voi de mare. Eu am stat sub umbrela, sau umbrar, am acoperit tot timpul burta cu o esarfa pusa in doua si am baut cata apa am putut. In apa am intrat in total in cele cinci zile vreo 10 minute. Acum, ca vad ca ziceti ca si sub umbrela e nasol, m-a apucat ingrijorarea, daca i-am facut ceva lui bebe? Offf.
M-au sunat de la CMU ca a iesit TT dar asistenta a zis ca nu stie ea sa mi-l citeasca si maine astept un telefon de la doctor sa imi spuna ce si cum. Levi, eu sunt pacienta drului Radoi si merg la CMU Charles de Gaulle unde are eco si imi face de fiecare data.
Eu am f putina burta, dimineata parca deloc. Acum ca sunt in Bucuresti din nou parca iar nu ma pot odihni. La munte si la mare a fost mult mai bine. Off.
Am luat cam 5kg dar nu am mai luat Elevit pt ca dr mi-a zis sa iau 10 zile dintr-o luna.
Maine merg la serviciu si astept cu nerabdare tel de la CMU. Va dau de veste, sper sa inteleg bine ce imi spune. Ii pun sa mi-l trimita pe fax daca nu sau trec io sa il iau.
Va pup pe toate si va doresc numai bine voua si bebeilor.
Cata17+