Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

bianca_mo eu am plecat la scoala de cand Alex avea 3 luni . Imi venea foarte greu pt. ca dupa ce terminam orele la 12 fugeam sa-i dau sa manance. Era destul de obositor, dar faptul ca schimbam mediul , ma intalneam cu colegiiimi venea mai usor.Am ntrat in vacanta si apoi am inceput sa-i diversific mancarea, iar la sfarsitul lui august vreau sa-l intarc. Atunci cand incep scoala sa nu mai depinda asa mult de mine in ceea ce priveste mancatul, ca de altfel el sta cu oricine il las. Poate cunosti o ,, reteta" de intarcat fara plansete.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

eu am niste probleme si nu pot incepe decat din nov serviciul , dar de abia astept!!!
STEFANALEX, sunt sigura ca va fi o tragedie intarcatul, dar va trece! succes!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor care ati facut-o, va multumesc pt uelcom bec-uiri.
Madutza taaare rau imi pare pt puiutul tau.Sanatate multa.Nu ar trebui sa ii faci analize ceva mai complexe? Prea multa enterocolita.
Insomniacelor Bianca,Stefanalex si Noki parca ma bucur ca nu sint singura.Io de mult ma tot pling ca fii-miu se trezeste de cite 5-6-7 ori.Spre deosebire de bb al Biancai, totusi suge putin ceai si adoarme.Deci nu de foame urla ci de sete.
Noki tu ar trebui sa te bucuri.Ca la caldurile aste o fintina arteziana e tot ce lipseste.E drept ca biletul de intrare e cam scump.
Feli nici o sansa ca spasmul ala sa treaca ,decit cu timpul si de la sine.Da mi-am propus ca daca la 2 de ani il mai face sa il pocnesc. Va dati seama mi s-a spasmui flacaul si daca nu-i ajunge gagica la orgasm.
Alondra, mama lor de bubite.Si al meu mai face sporadic dar cauzele sint imprecise si trec repede.Dar mai bine mi-ar iesi mie nu lui.Sanatate.
Madau ma bucur ca nu trebuie sa ii mai urez sanatate Mirunei, caci e bine acum.
Lavi cam asa si Tudor.Scuipa tot ce e mai mare.Insa si ce ar putea sa mestece inghite nemestecat.Cred ca e puturos.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Continui:
La multi ani si tot binele din lume pt bebelacii nascuti cu luni in urma pe un 2.

Miha multumesc de intrebare,nu.Adica nu a scapat de constipatie.M-am bucurat caci 2 zile a fost moale.Ca-n vremurile bune cind iesea kk din scutec si se minjea si pe dupa urechi.Dar apoi gata.Iar plinsete,scremete,singe si amenintari cu moartea la adresa pediatrei din partea mea.
Noi avem 4 mese: 8-12-16-20

La Tudor AR-ul nu a avut cam nici o reactie adversa.Alondra lui Tudor i s-a facut in mina stinga, intramuscular.

De imi mai aduc aminde de ceva,dau de veste.

A....da.Cum se face sufleul? Ca io ne nevasta fiind,cam habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna ziua dragelor. Iata-ma iesita dintr-o sedinta de 4ore si jumatate cu creierii varza. Am o deprimare de mama mama ca as pleca si in Congo numai sa plec undeva.
Apropo de plecare, ca ma intreba Lavi unde as vrea sa plec; raspunsul este Tenerife. Eh daca pana azi dimineata nu eram hotararta sa plec si sa las plodu' cu bunicile, acum as pleca mancand pamantul. Deci am sunt deja la agentie si am facut rezervare mai ramane sa ma hotarasc cand plecam pe 16 sau pe 23 aug.
In alta ordine de idei, dupa diaria rebele si lipsa apetitului, Mihai se afla in revenire de forma si mi-ar manca si urechile.Noki stie ca am luat impreuna in parc gustarea si a vazut reactiile copilului meu mancacios. Azi-noapte s-a trezit de la 4.30 a baut 200 ml de ceai si pana nu i-am dat portia de lapte nu s-a culcat la loc. Intrebare: sa incerc sa ii bag cereale seara in lapte? Mentionez ca noi suntem putin cam grasuti si pana acum am evitat cerealele dar nu se mai poate ca ma urla de foame la greu. Si pediatra la ultima vizita a zis ca ii pot pune seara in lapte dar am tot evitat pana acum. Voi ce cereale dati bebeilor? Si cam ce cantitate?
Acestea fiind spuse va pup si ma duc sa imi iau un espresso ca simt ca adorm pe birou.
Mihaela

Mergi la inceput

Mihaelutat poti sa ii pui cereale in bibe seara.Milupa si Bebelac mai folosesc eu,dar f rar.Mai mult porumb.Ca avem pb mari cu constipatia si se agraveaza mai tare.Cam 2 masuri la bibe.BB tau cit e de grasut? Ca pediatra mea cel putin nu a zis sa nu ii dau din cauza de greutate.Tudor are peste 10 kg.
Relativ la cantitate poate sint si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin sa urez si eu LMA bebelusilor care se aniverseaza azi , sa fie sanatosi, frumosi si mancaciosi, iar mamicile sa fie optimiste si odihnite!!!!

Miruna si-a facut un obicei vad de vreo 3 zile sa nu vrea sa mai doarma la pranz. Adica moare de somn, dar tot face ture, urla, se zvarcoleste cand pui mana pe ea s-o pui in pat. Tre s-o dobori cu fortza bruta nene, altfel o ia razna rau. Si intram intr-un cerc vicios, oboseste si mai rau si mai abitir nu doarme. Voi ati patit asa ceva?
Cred ca si de la caldura face asa, vad ca e cam rea de cald, aici nu seamana cu mine..io nu sufar de cald deloc, imi place asa mult caldura si soarele...

Madutza nasol rau cu enterocolitele astea. Dar vb lui Leea, mai bine mai faceti niste investigatii suplimentare, parca prea s-a sensibilizat rau. Nu ma pricep, zic si eu. Ia un de la noi si sa va faceti bine.

Mihaelutat..wow ce misto! Vacanta placuta...se pare ca e nevoie de ea

Noki of ce nasol! Asta iti mai lipsea, parca te si vad, cu ochii dupa copil, cu ligheanul si cu carpe pe jos, sper ca ai reusit sa faci fatza.

Ma duc sa arunc si eu un ochi pe la poze, ca azi imi permit, am ghiveci facut de ieri ptr fata, asa ca doar trebuie incalzit si gata masa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mihaelutat eu ii pun o masura de cereale seara in bibe. Depinde de care am, in general din alea de la Humana (cele din mere, fara lapte) sau Milupa (astea papam noi in mod curent). Am incercat si din alea cu orez, porumb si tapioca, dar schimba gustul la lapte mult si Mirunei nu-i place.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata curatenia post-dezastru. Sunt varza de oboseara si stress.

Si colac peste pupaza dupa pranzul "copios" al lui fii-mea - ceva resturi de piure de legume + iaurt + cereale de orez pe care culmea le-a halit super bine- deci dupa pranz, cum va ziceam o vad ca e uda de la burta in sus. Cand sa vad ce are era clar: iesise pipiul prin fatza la Libero! Ca in spate era plin de kk!

Vi s-a intamplat sa se ude copiii prin fatza?

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Multumim muuuult pentru urarile de LMA! Zicem si noi celorlalti bebelaci - de fapt, celorlalte bebelaci- ca ati observat, mamicilor, sunt numai fetitze????? LA MUUULTE LUNI, SA FIE SANATOASE SI VOIOASE!

Madau- noi am avut mai demult o perioada de-asta de nici impuscata nu se culca. Daca o fortam era si mai rau, asa ca de atuncea o las in pace si adoarme singurica la ea in patutz, cand vrea. Acuma mai face asa, numai daca o duc la mami, ca acolo e in loc ceva mai strain si daca o pun la nani se supara, ca ea vrea sa exploreze, nu sa pierda vremea cu nani.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput