Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
ioana_77 spune:
Afara ploua olecutza, poate se racoreste putin.
Azi a fost prima data cand am iesit cu Mari ain intervalul 14-15, ne intorceam de la bunica-me acasa. Nu prea e de trait pe-afara l aora aia.
Io m-am saturat de bormasinari!!!!! Parca toti isi fac curatenia anul asta. Is unii la etajul unu care bag gauri incet si sigur. Ce puii mei nu darama peretii aia dintr-o data nu stiu. Cum sa doarma un bb in conditiile astea?
Stefanalex, io nu i-am facut nimic Mariei de doarme toata noaptea, asa a dormit de l ainceput, cu trezirile de rigoare dupa papa, dar adoarme imediat dupa. Suntem norocosi din punctul asta de vedere.
Noua dr ne-a dat ok la bors si supa de rosii, abia astept sa experimentez papilele Mariei. Sper sa-i placa, noi suntem mari borsari, in general ne place acru f mult.
LMA Pt sarbatoritii zilei. Sa fiti sanatosi si miscaciosi!!!!
Noki, naspa zi ai mai avut.
Sanatate la mamici si bb
Va pup!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
lavi02 spune:
Io am intrat sa-i fac galerie cristinemh ca e in munci de pregatire pt ziua lui Andrei!
Noki iti fac si tie galerie post-factum, era sa zic post-mortem, pt curatenie.
pischi2003 spune:
Am trimis si noi date pt. tabel si panou.
E oficial, cu 7.400 gr. la 8 luni Alex e veriga slaba a grupului. Da' vorba pediatrei bine ca e vioaie, activa.... ca sa mai zic.
NOKI, da' ce zi ai avut. Offfffffff, sa nu se repete never. Bafta la reparat de tot si LA MULTI ANI Titilicei. Si celorlalti copilasi de astazi BIANCA MARIA, STEFANIA IULIA, DARIA VIRGINIA, OANA DARIA, SERGIU STEFAN, ALEXANDRA DARIA. Uauuuuu, da' ce multi sunt azi Si sa nu uit si lui ANDREI de CRISTINAMH
JOY bine ai revenit. Si tie INA bine ai ajuns acasa.
Copilasilor bolnaviori multi pupici de la mine si Alexandra.
MANDY e greu la inceput, da' vine si momentul asta. O sa te obisnuiesti in final.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Buluci spune:
Leea, ce maninca mr T de este mereu constipat?Da-mi si mie reteta, ca pe mine simon ma exaspereaza cu scaunele, cind tare, cind moale cind cu muci!nu cred sa fie enterocolita caci el maninca cu pofta, nu are febra, e vioi, cinta, danseaza!
Ma bate gindul sa-i faca o copro!
Miha, noi suntem dintre aia cu 5 mese barosane!(dintre care 2 de lapte, dim si seara)
Fetelor, a venit aci o doctoritza pediatru din iraq, prietena de familie.Simon , inca nu are dinti, si mi-a zis sa-i dau o doza mai mare de vigantol 7-8 picaturi pina la eruptia primului dinte, apoi stam pe 5 picaturi pin ala un an, di dupa un an nu mai e nevoie ca-si ia vit ddin alimentatie!
Aveti grija, mamici cu bb fara dinti!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Ioana, Simonica mea savureaza supa acra cu lamiie nu cu bors ca nu stiu sa fac
De fapt, probelma mea e una de risul lumii: eu nu stiu sa fac diferenta intre tarite de griu, ovaz, orz, secara! Nu le cunosc ca n-am avut de-a face cu ele!o sa dau un search pe internet , poate gasesc niste poze!
Stiu ca va tavaliti pe jos de ris dupa postarea asta!
Andrei Hornoiu, La Multi Ani!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
joy04 spune:
SALUTARE....si va pupacim pe toate si pe toti.
nu am apucat nici macar sa rasfoiesc un scutec, doar 2 pagini din asta am citit.
cu zugraveli, reparatii si alte "prostii" de genul asta nu ma voi mai intalni cativa ani (SPER EU)
acum mai astept mobila de bucatarie si din hol...mai am treaba aia mica si migaloasa, de care faci toata ziua si nici nu se vede ca ai facut-o.
am avut maaare noroc cu socrella fetelor ca ma scapat de molozul ala mult ca a facut ea saraca cu cristi.
una peste alta, este frumos.
cu vladonele, a fost mai naspa un picut in deplasare ca nu adormea decat leganat - si cate 30 minute daca era prea obosit si marait - nu manca decat daca il tinea cineva in brate.
acasa manca f bine in scaunel, dar nu m-am gandit sa-l iau si pe ala cu mine.
plus ca de abia scapasem de mesele de noapte - manca la 22-22.30 si apoi tocmai la 6.30-7.00 - ca acolo mi-a facut figura si s-a trezit de 2 ori pe noapte. eram cheauna....
mi-a facut si un rosu in gat, luat de la fina mea...si de atunci - adica 2 saptamani - nu mananca decat lapte si gigantino. este singurul iaurt care l-a luat....si pe care de bine de rau il mananca.
tratament am avut CEDAX, 2ml/zi, i-am dat 7 zile. mi-a zis dr ca daca mai face febra si la 3 zile de la antibiotic sa-i dau amoxicilina, dar nu a fost cazul.
sper ca sambata sa ma duc la stanciu sa-l vada sa stiu sigur ca este bine cu gatul ca dr mea este in concediu.
partea proasta este ca nu-l mai pot face sa manance si altceva...dar astazi a baut suculet de morcov cu mere si piersica.
acum, este grea acomodarea acasa. nu doarme seara, urla de nu se poate.
si nu am avut niciodat probleme sa nu adoarma seara. ziua da, dar seara, niciodata.
astazi imi venea sa-l arunc...numai in brate am stat cu el.
sper sa ne revenim curand sa pot dormi si eu cum trebuie.
am facut si noi progrese cat de cat. tot nu sta f bine in fundulet, dar sta mai bine, in schimb dara il pun in picioare paseste de zici ca alearga. si daca il las sa se sprijine bine pe picioare, sta.
acum parca imi vine sa zic ca l-as pune in premergator. el forta in picioare are si se tine teapan pe ele...
zicem "mamamammama si tataatatatatat", facem cu mana daca ne convine si cand avem chef, se ridica in 4 labute...ca de picioare se ridica demult, dar capatana era mai grea sa o ridice de jos...
si cel mai naspa lucru, cand am venit acasa si a vrut cristi si socrella sa-l ia in brate, s-a pus fetelor pe un urlet...de ti se ruea sufletul!!!!
niciodata nu a plans cand l-a luat cineva strain in brate!!! dar acuma, ziceai ca-l taie, asa facea.
mai aveau putin si plangeau si ei...
a nascut nasica..o fetita frumoasa foc, dar micaaaa. adica era cat ladonele meu, dar mi-a fost frica sa o iau in brate !!!!!! ma uitam la ea si aproape ca-mi dadeau lacrimile.
sunt atat de frumosi...si ma gandeam ca al meu nu a fost asa de mic.
acum va pupic dulce, o sa incerc sa spicuiesc macar cate ceva din urma.
PS: multam fetelor de urari si de primire, chiar ca ma simt acasa.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ela27oana spune:
buna fetelor,
bine v-am regasit,desi am ajuns acasa de smabata nu am prea avut timp sa citesc din urma mai nimic,dariuca se adapteaza greu la caldura din bucuresti,mai ales ca in concediu a dormit acoperita cu paturica ca era racoare
MULTUMIM DE URARI SI SPUNEM SI NOI LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DIN ZILELE ACESTEA
Despre noi,adica despre dariuca,nu prea de bine ieri era cam maraita si am suspectat rosu in gat,confirmat azi de dr asa ca suntem pe tratament,va spun sincer ca eu astept cu groaza fiecare inceput de luna ,pt ca pana acum(exceptie la 6 luni)mereu am avut cate ceva,ba rosu in gat ,ba diaree,ba eruptie,offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
dar trec ele si astea,SPER
In rest nazdravana a facut progrese mari,merge de 3 sapt de-a busilea are o viteza de zici ca-i intercity,se ridica in genunchi si sta fara sa se sprijine si daca se tine de marginea patutului ridica un picior dar inca nu poate sa se sprijine bine,in rest tipetele ei de fiecare zi de fericire,bucurie,de iti sparg timpanele,sper sa nu se faca soprana,sau mai stiu eu............
iaurt nu mancam ,ca nu neplace asa ca ma renuntat sa-i mai dau
va pupacim
a............NOKI imi pare rau,sper ca nu este asa mare dezastru
MADUTZA- sanatate multa,si rabdare ,hipp ors este f bun noi l-am fol cu succes
VAD ca avem mamici si bebici noi BINE A-TI VENIT
Ela si Oana-Daria
meems spune:
Fetelor,
Am reusit in sfarsit sa ajung la net, suntem in Romania de 2 saptamani bune si ne simtim excelent, insa nu am avut prea mult timp liber. Intre vizite si iesiri am reusit sa ma intalnesc cu Miha2006 si cu Ripley si Anutzache si m-am bucurat enorm sa le cunosc. O sa incerc sa trimit si cateva poze ce le-am facut impreuna.
Rianna s-a acomodat nespus de repede si de bine in Romania, am dus-o peste tot si a fost tare cuminte. De cateva zile e mai maraita si cred ca e din cauza dintilor - inca nu are nici unul dar i s-au cam umflat gingiile. Mai avem aprox. 2 saptamani de stat in tara si incercam sa ne impartim timpul cum putem mai bine. Ma bucur enorm ca am reusit sa vin cu ea in Romania, pana acum am avut un timp foarte bun amandoua.
Nu am reusit sa citesc mai nimic din urma, doar un lucru am remarcat - a revenit Ina!!!
Pupici dulci tuturor bebeilor, in special lui Simon de la Rianna
cristinamh spune:
lavi, multam tare pt galerie, si fetelor pt felicitari!!!
petrecerea s-a terminat, iar eu is in al noualea cer, ca am reusit sa-i fac lui andrei o surpriza adevarata.
buluci, mie sincer imi suna cam aiurea 7-8 picaturi de vigantol... pana la aparitia dintilor! si noi avem 8 luni, nici un dinte, dar nu s-a alarmat nimeni... nici macar babele atotstiutoare...
ma duc acum la nani, ca-s rupta
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
CRISTINAMH, la multi multi ani pentru ANDREIASUL frumos. sa fie sanatos.
pai acum ca doarme plodul, eu nu am somn....
de ce numai sunt poze in contul comun de pe yahoophotos????
adica eu nu vad nimic acolo, imi spune ca NO PHOTOS ARE AVAILABLE!!!!!
ELA, nu am mai iesit aseara, ca piticu doarme inca de atunci, adica de la 19.00....acum cam da semne sa se scoale.
hai noapte buna
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut